Terug

Woodies Ultimate Tellerkopschroeven (65)

Filters

Woodies Ultimate Tellerkopschroeven

Tellerkopschroeven

Tellerkopschroeven, ook wel Houtbouwschroeven, zijn dé schroeven waar u naar op zoek bent, als u een houtconstructie gaat maken, zoals een veranda, blokhut of schuur. BNV Tools heeft een ruim assortiment aan Woodies tellerkopschroeven van verschillende diktes en lengtes. Op die manier kunt u snel en gemakkelijk aan de slag met het maken van uw houtconstructie. Heeft u een vraag over tellerkopschroeven of wilt u één van onze medewerkers spreken voor persoonlijk advies? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Waar worden tellerkopschroeven voor gebruikt?

Tellerkopschroeven hebben hun naam te danken aan hun vorm; het zijn lange schroeven met een brede kop. Bovendien zijn ze voorzien van een scherpe punt. Tellerkopschroeven worden namelijk gebruikt om balken te dragen en houtconstructies te maken, zoals een blokhut of veranda. De brede kop zorgt voor meer draagvlak, terwijl de scherpe punt zorgt voor een laag aandraaimoment. Vaak worden tellerkopschroeven verkozen boven houtdraadbouten, omdat houtdraadbouten aangedraaid moeten worden met de juiste vorm sleutel en geen schachtribben en een snijpunt hebben. Kortom, tellerkopschroeven zijn gebruiksvriendelijker dan houtdraadbouten als het aankomt op het maken van houtconstructies.

Welke tellerkopschroeven zijn er?

Tellerkopschroeven zijn er in verschillende diktes en lengtes, omdat niet iedere houtconstructie immers gemaakt wordt van hetzelfde hout. Bij BNV Tools bieden we Woodies tellerkopschroeven dan ook aan in diktes variërend van 6 tot 8 mm.

Moet ik Tellerkopschroeven voorboren?

De scherpe punt van de tellerkopschroef samen met de schachtribben zorgen er voor dat u de schroef makkelijk het hout in draait. Voorboren is in de meeste gevallen niet nodig. Het is altijd goed om even uit te proberen of de schroeven soepel het hout in draaien. Als u toch gaat voorboren, dan kunt u het beste kiezen voor een boor met een dikte van 2 mm dunner dan de dikte van de schroef. Koopt u bijvoorbeeld onze Woodies tellerkopschroef met dikte 8 mm, dan moet u voorboren met een boor van 6 mm. Heeft u advies nodig over het voorboren van hout om een tellerkopschroef in het hout te kunnen draaien? Neem dan gerust contact met ons op; onze specialisten staan u graag te woord.

Tellerkopschroeven van hoge kwaliteit bij BNV Tools

Bij BNV Tools bieden we tellerkopschroeven in verschillende soorten en maten van het merk Woodies Ultimate. Wij hebben gekozen voor het merk Woodies Ultimate vanwege de hoge kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de schroeven. In onze webshop vindt u bovendien tellerkopschroeven met diktes tussen de 6 en 8 mm, die variëren in lengte. Voor binnen zijn er de verzinkte Tellerkopschroeven terwijl voor buiten de SHIELD- of Blackline schroeven. Deze zijn gecoat en hebben langdurige tests met een zoutbelasting doorstaan, hetgeen bewijst dat de schroeven van een hoogwaardige kwaliteit zijn.
Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste schroef voor uw klus, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen. Ook zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 117 721 064.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box