Terug

GB heng scharnier verzinkt (4)

Filters

GB heng scharnier verzinkt

Een heng scharnier is een bijzondere deurophanging waarbij de heng met schroeven wordt bevestigd op een luik of een deur. Op deze manier wordt er een vlakke(re) bevestiging gerealiseerd dan wanneer er gebruik zou worden gemaakt van een duimheng. Voor deze laatste geldt immers dat ze beschikt over een draag-draai constructie. Heb jij behoefte aan één of meerdere heng scharnieren en zou je deze graag willen bestellen bij een professionele webshop? Dan spreekt het voor zich dat je daarvoor hier bij bouwmarkt BNV Tools aan het juiste adres bent. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je altijd kan rekenen op de meest interessante bestelvoorwaarden.

Verschil tussen een gewoon scharnier en een heng scharnier

Voor een heng scharnier geldt dat ze in de basis op dezelfde manier werkt als een gewoon, standaard scharnier. Voor het ene onderdeel van de heng geldt dus met andere woorden dat ze gemonteerd dient te worden op de deur. Het andere stuk wordt vervolgens gemonteerd op het deur- of raamkozijn. Voor beide onderdelen geldt dat ze niet uit elkaar te halen zijn. Dit is bij een standaard scharnier uiteraard ook het geval. Bij een standaard scharnier is het zo dat de bladen aan de kopse zijde van een deur worden geplaatst. Is er sprake van een heng scharnier? Dan worden de bladen bewust zichtbaar gemonteerd op de deur of op het luik waarvan sprake is.

Verkrijgbaar in verschillende formaten

Bij het aankopen van een heng scharnier is het altijd van cruciaal belang om er rekening mee te houden dat er een onderscheid moet worden gemaakt tussen verschillende formaten. Binnen ons assortiment zijn meer concreet de onderstaande mogelijkheden terug te vinden:

  • 300x40x5 mm;
  • 400x40x5 mm;
  • 500x40x5 mm;
  • 600x45x6 mm.

Voordat je over gaat tot het aankopen van een bepaald exemplaar is het dus altijd zeer belangrijk om even te controleren welk formaat je precies nodig hebt. Op deze manier voorkom je immers geconfronteerd te worden met een foute aankoop. Heb je hier mogelijks één of meerdere vragen over? Aarzel dan vooral niet om daarvoor contact op te nemen met onze deskundige klantenservice!

Ontdek zeker ook even de rest van ons assortiment!

Hier in onze online winkel voor ijzerwaren kan je uiteraard niet alleen maar een heng scharnier aankopen. Het moet dan ook gezegd dat er ook nog tal van andere artikelen deel uitmaken van ons assortiment. Enkele andere artikelen die je bij ons kan aanschaffen zijn onder meer de volgende:

Heb je dus met andere woorden niet alleen maar behoefte aan een heng scharnier, maar wil je graag in één klap ook tal van andere ijzerwaren aankopen? Dan is het mogelijk om al deze verschillende artikelen allemaal samen in één bestelling aan te schaffen hier bij BNV Tools! Op deze manier kan je niet alleen rekenen op een aantrekkelijk praktisch, maar mogelijks ook op een extra financieel voordeel.

Op zoek naar een heng scharnier? Bestel ze vandaag nog!

Als gespecialiseerde ijzerwaren webwinkel beschikken we in ons aanbod uiteraard over heel wat verschillende ijzerwaren. Dit zorgt ervoor dat je bij ons alles terug kan vinden waar je mogelijks behoefte aan kan hebben. Plaats je jouw bestelling voor 16:00? Dan kan deze dezelfde dag nog verzonden worden. Plaats je een bestelling voor een totale waarde van ten minste 75 euro? Dan wordt deze gratis door ons verzonden. Het mag dan ook duidelijk zijn, voor het aankopen van een heng scharnier tegen de interessantste voorwaarden ben je hier bij ons met zekerheid aan het beste adres!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box