Terug

GB Raveeldrager | Raveelijzer (2)

GB Raveeldrager | Raveelijzer

Bij het vergelijken van de verschillende soorten balkdragers die op de markt zijn terug te vinden zijn ongetwijfeld de eigenschappen van de raveeldrager je al eens opgevallen. Het betreft hier een specifiek type balkdrager welke in de praktijk ingezet kan worden voor de realisatie van een specifieke balkverbinding. Ze kan bijvoorbeeld worden ingezet op het ogenblik dat een draagbalk wordt onderbroken. Dit is onder meer het geval bij een zogenaamde raveling. Dit gezegd hebbende kan ze ook worden gebruikt bij andere balken. Voor een raveeldrager geldt dat ze zich in het bijzonder goed leent voor het realiseren van een verbinding van dwarsbalken die zwaar moeten kunnen worden belast. Wil je hier graag meer over te weten komen of wil je graag direct tot het bestellen van een raveeldrager overgaan? Het is allebei perfect mogelijk hier bij BNV Tools.

Het verschil tussen een raveeldrager en een regeldrager

Er kan in de praktijk worden vastgesteld dat voor een raveeldrager enerzijds en een regeldrager anderzijds geldt dat ze vaak door elkaar worden gehaald. Bovendien is het ook niet zelden zo dat ze als gelijken worden bestempeld. Dat is opvallend, want in de praktijk wordt doorgaans al snel duidelijk dat voor beide dragers geldt dat ze wel degelijk over specifieke toepassingen beschikken. Voor een raveeldrager geldt dan ook dat er in de praktijk vaak naar wordt verwezen als zijnde een balkschoen of een balkdrager. Ze is dan ook specifiek bedoeld voor de realisatie van zware uitvoeringen.

Voor een regeldrager geldt in de praktijk dat ze een balkdrager is welke wordt ingezet voor een specifieke balkverbinding. Ze wordt met andere woorden gebruikt als een draagbalk wordt onderbroken wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een raveling. Voor een regeldrager geldt dat ze zich in het bijzonder goed leent voor smallere balken tussen dwarsbalken. De toepassing van een regeldrager zien we bij de bouw van verschillende constructies zoals met name overkappingen net als schuren en veranda's.

Ook behoefte aan andere artikelen of materialen? Geen probleem!

Indien je bij een bepaalde webwinkel graag meerdere (bouw)materialen of andere artikelen wenst aan te schaffen spreekt het voor zich dat je graag alles in één keer zal willen bestellen. Op deze manier voorkom je niet alleen dubbele verzendkosten, maar kan je vaak zelfs rekenen op gratis verzending en/of op een extra interessante korting.

Hier bij BNV Tools hebben we in ieder geval alles voor handen om ervoor te zorgen dat jouw volgende project zonder problemen kan worden uitgevoerd. Denk hierbij niet alleen aan allerlei ijzerwaren, maar ook aan bijvoorbeeld gordinglassen net als regeldragers. In ieder geval, ben je naast een raveeldrager ook nog op zoek naar andere artikelen of materialen om aan te schaffen? Dan is het zeker een aanrader om deze te bestellen hier bij BNV Tools!

Bestel jouw raveeldrager nu hier bij BNV Tools!

Indien je voor het project dat jij wenst te realiseren behoefte hebt aan een raveeldrager spreekt het voor zich dat je deze graag zal willen kunnen bestellen tegen de meest interessante voorwaarden. Op dit vlak kan je hier in onze online bouwmarkt BNV Tools rekenen op een aantal aardig interessante extra voordelen. Zo maken wij het voor onze klanten niet alleen mogelijk om altijd te kunnen rekenen op de interessantste prijzen voor het aankopen van onder meer een raveeldrager, bovendien is het zo dat we bijvoorbeeld ook gratis verzending aanbieden vanaf bestelbedragen van ten minste 75 euro. Dat is echter nog niet alles.

Naast bovenstaande zorgen wij er altijd voor dat bestellingen die bij ons worden geplaatst snel geleverd kunnen worden. Plaats je een order bij ons voor een groter bedrag? Dan is het zomaar mogelijk om nog een extra korting te kunnen ontvangen op die order. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, voor het aankopen van een raveeldrager ben je hier bij ons zeker aan het beste adres!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box