Terug

Tec7 kit | Tec7 lijm (4)

Filters

Tec7 kit | Tec7 lijm

De kans is zeer groot dat je in de praktijk al eens zal hebben gehoord van de zogenaamde Tec7 kit. Het betreft hier een 1-component kit welke zich niet alleen leent voor lijmen en monteren, maar ook voor afdichten. Voor deze elastische polymeerkit geldt dat deze in de praktijk een uitstekende hechting weet te realiseren op verschillende materialen. Bovendien is het zo dat deze zich ook kenmerkt door een zeer hoge eindsterkte. Dit zorgt ervoor dat deze kit vaak de eerste keus vormt bij ontzettend veel verschillende toepassingen waarbij een hoge eindsterkte net als een snelle doorharding is gewenst. Wil jij ook graag een Tec7 kit bestellen? Dan kan je dat perfect doen hier bij BNV Tools!

Waar rekening mee houden bij Tec7 kit gebruiken?

Ben je van plan om de Tec7 kit te gaan gebruiken? Dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee dient te houden. In eerste instantie dient de lijmkit bijvoorbeeld te worden aangebracht op een zuivere, stof- net als vetvrije ondergrond. Dit betekent dat je er goed aan doet om het oppervlak in eerste instantie grondig te reinigen. Dit doe je met behulp van bijvoorbeeld de Tec7 Cleaner. Het is mogelijk om de lijm vervolgens eenvoudig aan te brengen met de hand of met behulp van een luchtdrukpistool. Dit kan je doen bij temperaturen variërend van 5 tot maximaal 40 graden. De ideale lijmdikte is 3 mm. Is het voor jou niet helemaal duidelijk waar je allemaal rekening mee dient te houden bij het gebruik van Tec7 lijm? Aarzel dan niet om onze klantenservice te contacteren!

Voor welke toepassingen kan de kit worden gebruikt?

Er kan in de praktijk geconcludeerd worden dat Tec7 kit gebruikt kan worden voor tal van verschillende toepassingen. In eerste instantie kan ze worden ingezet voor toepassingen die betrekking hebben tot:

  • De bouwsector;
  • De sanitaire sector;
  • Algemeen onderhoud.

In de praktijk wordt Tec7 lijm vaak ingezet ter vervanging van niet alleen montagelijm, maar ook houtlijm en PU lijm. Voor deze kit geldt dat ze zich weet te hechten op het merendeel van de ondergronden. Bovendien zorgt ze ook niet voor de aantasting van kunststoffen. Daarnaast is het tevens interessant om te weten dat voor deze Tec7 lijm geldt dat ze perfect overschilderd kan worden met tal van verschillende verven.

Alle voordelen van Tec7 lijm op een rijtje

Bij het gebruik van Tec7 kit of Tec7 lijm zal je direct tot de conclusie komen dat er kan worden gerekend op tal van interessante voordelen. Enkele van deze voordelen zijn de onderstaande:

  • Deze Tec7 kit maakt extreem monteren zonder ondersteunen mogelijk;
  • Er is sprake van een extreme aanvangshechting;
  • Tril- net als ook slagbestendig;
  • Tec7 kit kan worden aangebracht op natte ondergronden;
  • Leent zich uitstekend voor verticale toepassingen.

Spreken deze voordelen jou ook wel aan? Dan is het in de praktijk dus meer dan een aanrader om te overwegen om gebruik te gaan maken van dit type kit. Op deze manier kan je in één klap bij het uitvoeren van verschillende karweien of klussen rekenen op al deze interessante voordelen.

Snel behoefte aan deze kit? Geen probleem!

Bij bepaalde klussen of karweien die moeten worden uitgevoerd kan het gebruik van deze Tec7 kit handig zijn. Hierdoor is het perfect mogelijk dat je hier snel behoefte aan zal hebben. Dat is geen enkel probleem. Voor alle artikelen die deel uitmaken van ons aanbod hier bij bouwmarkt BNV Tools geldt dat wij ze bijzonder snel kunnen leveren indien vereist. Plaats je bij ons een bestelling voor 16:00? Dan zal je kunnen concluderen dat deze doorgaans altijd dezelfde dag nog wordt verzonden wanneer de aangeschafte artikelen op voorraad zijn. Wil jij dus met andere woorden ook kit kopen, maar wil je die zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel ze dan snel hier bij BNV tools!

Koop ook jouw Tec7 kit vandaag nog hier bij BNV Tools!

Ben je op zoek naar een geschikte webwinkel om Tec7 kit bij aan te kopen? Dan zal je al vrij snel kunnen concluderen dat je nergens anders daarvoor beter terecht kan dan hier bij BNV Tools. In eerste instantie geldt voor onze webwinkel dat je hier bijvoorbeeld verschillende soorten exemplaren in terug kan vinden. We maken hierbij dan ook een onderscheid tussen bijvoorbeeld de kleuren wit en zwart. Daarnaast is het zo dat wij onze klanten altijd voorzien van de meest interessante aankoopvoorwaarden. Dit geldt niet alleen voor de kostprijs, maar ook voor de snelheid van levering.

Het is uiteraard perfect mogelijk dat je niet alleen maar Tec7 bij ons zal willen bestellen. Ben je ook nog op zoek naar één of meerdere andere materialen of producten om te bestellen? Dan behoort ook dat hier bij ons tot de mogelijkheden. Vanaf een bestelwaarde van ten minste 75 euro voorzien wij onze klanten van gratis verzending. Daarnaast is het zo dat er ook nog extra kortingen worden aangeboden vanaf grote(re) bestelbedragen van minstens 300 of 600 euro. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn dat er enkele uitstekende redenen aan te halen zijn om ervoor te kiezen om ook jouw Tec7 kit te bestellen hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box