Terug

Woodies schroeven 4x40 (14)

Filters

Indien je op zoek bent naar Woodies 4x40 hoef je niet meer verder te zoeken! Voor deze schroeven geldt immers dat je ze hier bij onze bouwmarkt online kan aanschaffen tegen de meest interessante voorwaarden en prijzen. Uiteraard zijn de Woodies schroeven 4x40 sinds jaar en dag een absoluut begrip op de Nederlandse markt. Dat hoeft ook niet te verbazen. Voor deze schroeven geldt immers dat ze niet alleen beschikken over een extra diepe torx indruk, bovendien kenmerken ze zich ook door de aanwezigheid van een snijpunt net zoals schachtfreesribben. Wil jij ook graag deze schroeven kopen voor één of meerdere karweien die je wenst uit te voeren? Dan mag het duidelijk zijn dat je hiervoor absoluut niet meer verder hoeft te zoeken en bij BNV Tools aan het juiste adres bnet.

Waarom gebruikmaken van Woodies 4x40 schroeven?

Dat Woodies 4x40 schroeven door de jaren heen zo populair zijn geworden hoeft beslist niet te verbazen. Er kan in de praktijk immers geconcludeerd worden dat er aan het aanschaffen van deze schroeven heel wat interessante voordelen verbonden zijn. Wat deze voordelen betreft kan je bijvoorbeeld denken aan de volgende:

  • Er kan in bijna elke houtsoort worden gewerkt zonder dat voorboren is vereist;
  • De extra diepe torx-indruk zorgt niet alleen voor een betere grip, maar ook voor een langere levensduur van het bit;
  • De freesribben welke zich onder de kop bevinden zorgen ervoor dat het materiaal wordt geruimd waardoor de schroef aanzienlijk beter verzinkt;
  • Het aanwezige snijpunt zorgt voor aanzienlijk beter ingrijpen in het hout waardoor de kans op splijten afneemt.

De bovenstaande voordelen verbonden aan het gebruik van de Woodies 4x40 schroeven zijn uiteraard zeker niet de enige waar je op kan rekenen, in tegendeel. Zo geldt voor deze schroeven ook dat ze voorzien zijn van schachtribben net zoals van een speciale schroefdraad. De weerstand neemt hierdoor af waardoor er sprake is van een (aanzienlijk) mindere belasting van de machine. Ook dit is uiteraard een belangrijk voordeel.

Woodies schroeven 4x40 verkrijgbaar in diverse verpakkingen

Indien je op het punt staat om Woodies schroeven 4x40 aan te kopen zal je hier bij BNV Tools kunnen concluderen dat je hiervoor een keuze kan maken tussen tal van verschillende soorten verpakkingen. Dat is uiteraard geen overbodige luxe. Hoeveel van deze Woodies 4x40 schroeven je precies nodig hebt zal immers altijd worden bepaald door het project net zoals door het aantal karweien die je in gedachten hebt. Hoe dan ook zijn deze Woodies 4x40 schroeven bij ons te bestellen in dozen van bijvoorbeeld 200, 500 en 1.000 stuks. Op deze manier kan er aan iedereen een verpakking naar wens worden aangeboden.

Ontdek zeker ook de andere schroeven in ons assortiment!

Hoe interessant de Woodies 4x40 schroeven ook mogen zijn, het spreekt voor zich dat je mogelijk ook behoefte kan hebben aan tal van andere soorten schroeven. Denk hierbij aan de volgende opties:

Het mag dus duidelijk zijn, zou je graag jouw Woodies 4x40 schroeven samen willen aanschaffen met nog tal van andere exemplaren? Dan is dat zeker een mogelijkheid hier bij BNV Tools!

Bestel de Woodies 4x40 schroeven vandaag nog!

Spreken de voordelen verbonden aan de Woodies 4x40 schroeven uit ons aanbod jou ook wel aan? Dan hoef je helemaal niet langer meer te wachten om jouw bestelling te plaatsen hier bij BNV Tools. Als klant kan je bij ons immers rekenen op een groot aantal zeer interessante voordelen waaronder:

  • Bestellingen geplaatst voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden;
  • Je kan rekenen op gratis verzending op bestellingen vanaf 75 euro;
  • Er is een extra korting mogelijk vanaf grotere bestelbedragen van 300 en 600 euro;
  • Voor eventuele vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wil je niet alleen Woodies schroeven 4x40 bij ons bestellen, maar ben je ook van plan om nog enkele andere soorten schroeven aan te kopen? Dan zal je wellicht een bestelling plaatsen voor een groter bedrag. In dat geval kunnen we je zomaar nog een extra korting aanbieden boven op onze standaard zeer interessante prijzen. Spreekt dit alles jou ook wel aan? Wacht dan niet langer en kies er vandaag nog voor om ook jouw Woodies 4x40 en andere schroeven hier bij ons te bestellen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box