Terug

GB regeldrager (9)

Filters

GB regeldrager

Met behulp van een regeldrager is het in de praktijk mogelijk om een specifieke balkverbinding te realiseren. Ze wordt in de praktijk onder meer ingezet in situaties waarin een draagbalk onderbroken wordt bij een raveling. Dit gezegd hebbende is het tevens mogelijk om ze in te zetten bij andere balken. Voor een regeldrager geldt dat ze zich in het bijzonder leent om ingezet te worden voor smallere balken of regels welke zich tussen dwarsbalken bevinden. Zou je graag meer over dit artikel of materiaal willen ontdekken? Dan is het doornemen van de informatie hieronder zeer interessant.

Wat is een regeldrager precies?

We kunnen de regeldrager het beste uitleggen als een soort van balkdrager welke in de praktijk wordt gebruikt voor het uitvoeren van een specifieke houtverbinding. Voor dit materiaal geldt dat ze het op een eenvoudige wijze mogelijk maakt om een verbinding te maken tussen enerzijds een regel en anderzijds een muur, een balk of een kantplank. Voordat je over gaat tot het aankopen van een bepaald exemplaar is het altijd van belang om even grondig de verschillende mogelijkheden binnen ons aanbod van dichterbij te gaan bekijken. Is het niet meteen duidelijk welk type exemplaar voor jou nu precies het interessantst is? Dan spreekt het voor zich dat het altijd de moeite waard kan zijn om ervoor te kiezen om even contact op te nemen met onze ervaren klantenservice.

Let op, regeldragers zijn geen raveeldragers!

Op het eerste zicht lijkt het er in de praktijk naar uit te zien dat een regeldrager vergelijkbaar is met een zogenaamde raveeldrager. Dit gezegd hebbende is het zo dat beide artikelen of materialen toch aardig verschillen ten opzichte van elkaar. Voor de regeldrager geldt eigenlijk dat ze bestempeld kan worden als de lichte versie van raveeldragers. Voor dit exemplaar geldt dan ook dat ze merkbaar smaller is in vergelijking met laatst genoemde. Verder is het zo dat ook de toepassing verschillend is.

Voor regeldragers geldt dat ze zich in de praktijk lenen voor het dragen van smalle balken. Dit terwijl voor raveeldragers geldt dat ze worden bestempeld als de draagbalk van de hoofdbalk. Voor regeldragers geldt dan ook dat ze altijd aan de raveeldrager dienen te worden gemonteerd. Op deze manier maakt de balk deel uit van de dragende constructie waardoor er een optimale stevigheid kan worden gerealiseerd.

Vragen over regeldragers? Contacteer onze klantenservice!

De informatie op deze pagina heeft ongetwijfeld niet alleen in grote lijnen duidelijk gemaakt wat regeldragers zijn, daarnaast zijn ook mogelijke vragen waarover je beschikt wellicht direct beantwoord. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat er mogelijks ook nog een aantal vragen kunnen resteren. Is dat het geval? Aarzel dan vooral niet om deze voor te leggen aan de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Zo worden ook die vragen immers meteen beantwoord!

Bestel ook jouw regeldrager nu hier bij BNV Tools!

Hier in de webshop van BNV Tools is het mogelijk om een keuze te maken tussen tal van verschillende artikelen die aangeschaft kunnen worden. Niet alleen kan je bij ons dan ook kiezen voor het bestellen van een regeldrager, wat bovendien ook te denken van andere artikelen of materialen zoals:

Het plaatsen van je bestelling hier bij BNV Tools zorgt er uiteraard niet alleen maar voor dat je een keuze kan maken tussen heel wat verschillende soorten artikelen. Bovendien is het ook zo dat je kan rekenen op de meest interessante prijs net als op de meest interessante voorwaarden. Het plaatsen van je bestelling bij ons kan je dan ook bijvoorbeeld gratis verzending opleveren vanaf slechts 75 euro. In ieder geval, wanneer je een regeldrager wenst aan te schaffen tegen de meest interessante voorwaarden kunnen wij jou op dat vlak dus zeker en vast verder helpen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box