Terug

Glaslatschroeven (3)

Filters

Glaslatschroeven

Eén van de vele verschillende schroeven die je terug kan vinden in het aanbod hier bij BNV Tools zijn zogenaamde glaslatschroeven. Het betreft hier exemplaren welke beschikken over een extra kleine kop. Dit zorgt ervoor dat ze zoals de naam aangeeft uitstekend geschikt zijn voor het vastzetten van glaslatten. Indien je van plan bent om een bepaalde hoeveelheid van deze schroeven aan te kopen spreekt het voor zich dat je dat graag zal willen kunnen doen tegen de interessantste voorwaarden. In dat geval kunnen wij jou hier bij BNV Tools absoluut uitstekend van dienst zijn!

Waar wordt de glaslatschroef voor gebruikt?

Laat ons om te beginnen eerst even kijken naar de toepassingen waar je op kan rekenen bij het gebruik van glaslatschroeven. Voor deze schroeven geldt dan ook dat ze uitstekend te gebruiken zijn om glaslatten aan kozijnen te bevestigen. Voor deze schroeven geldt dat ze in de praktijk probleemloos een veilige net zoals duurzame bevestiging weten te realiseren. Dit zorgt ervoor dat de glaspanelen bijzonder stevig op hun plaats gehouden kunnen worden. Dit zelfs wanneer er sprake is van sterk wisselende weersomstandigheden. Dit gezegd hebbende zal je tot de conclusie komen dat voor de glaslatschroef ook geldt dat ze uitstekend gebruikt kan worden voor tal van andere toepassingen zoals bijvoorbeeld het verbinden van houtlijsten.

Glaslatschroeven, dit zijn de voordelen

Voor het realiseren van tal van verschillende projecten wordt er in de praktijk voor gekozen om gebruik te maken van glaslatschroeven. Aan dit type schroef zijn tal van verschillende interessante voordelen verbonden. Benieuwd wat deze voordelen nu precies zijn? Wij hebben de voornaamste van deze voordelen hieronder alvast even voor jou op een rijtje gezet.

1.) Deze schroeven zijn extra dun

Het eerste voordeel waar je op kan rekenen bij het gebruik van glaslatschroeven heeft te maken met het feit dat deze schroeven er bekend om staan extra dun te zijn. Dat is geen overbodige luxe, want ook voor glaslatten geldt uiteraard dat ze doorgaans vrij smal zijn. Bovendien zal je kunnen concluderen dat de kans op splijten bij deze latten ook vrij groot is. De extra dunne eigenschappen waar de glaslatschroef over beschikt zorgt ervoor dat je, je tijdens het monteren geen zorgen hoeft te maken.

2.) Ze beschikken over een kleine kop

Niet alleen geldt voor glaslatschroeven dat ze extra dun zijn, bovendien valt ook meteen de extra kleine kop op. Het spreekt voor zich dat dit niet alleen helpt om het splijten van de glaslat te voorkomen, bovendien is het zo dat de aanwezigheid van een grote kop ook esthetisch niet mooi zou zijn. De kleine kop valt in de praktijk altijd mooi weg in het hout.

3.) Voorzien van een boor- of snijpunt

Nog een derde voordeel waar je op kan rekenen bij het gebruik van een glaslatschroef heeft te maken met een mogelijk aanwezige boor- of snijpunt. De aanwezigheid van een dergelijke punt zorgt ervoor dat het inschroeven aanzienlijk eenvoudiger kan gebeuren. Wil je er absoluut zeker van zijn dat het hout niet gaat splijten tijdens het inschroeven? Dan is het met zekerheid een aanrader om voor te boren of om gebruik te maken van glaslatschroeven voorzien van een boorpunt.

Ook andere schroeven kopen? Geen probleem!

Als gespecialiseerde webshop spreekt het voor zich dat je hier bij ons niet alleen aan het juiste adres bent voor het bestellen van glaslatschroeven, in tegendeel. Bovendien is het dan ook zo dat je bij ons tevens aan het juiste adres bent voor het bestellen van onder meer de volgende exemplaren:

Heb je dus niet alleen maar behoefte aan glaslatschroeven, maar wil je voor één of meerdere karweien ook nog tal van andere schroeven bestellen? Dan is het altijd mogelijk om dit te doen hier bij BNV Tools. Het in één keer aanschaffen van alle vereiste schroeven zorgt er in de praktijk in ieder geval voor dat je zowel kan rekenen op praktische als op financiële voordelen.

Bestel ook jouw glaslatschroeven vandaag nog!

Heb jij ook behoefte aan glaslatschroeven? Dan zal je tot de conclusie komen dat je deze zeer eenvoudig hier bij onze bouwmarkt online kan bestellen. Bij ons je schroeven kopen zorgt er bovendien in de praktijk voor dat je aanspraak kan maken op tal van extra interessante voordelen. Wat deze voordelen betreft zou je onder meer kunnen denken aan de onderstaande:

  • Het is mogelijk om een keuze te maken uit een groot aanbod met schroeven;
  • Vanaf een bestelling van minstens 75 euro kan je rekenen op gratis verzending;
  • Voor eventuele vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Ben je van plan om bij ons een bestelling te plaatsen voor een totaal bestelbedrag van meer dan 300 of 600 euro? Dan bieden wij zomaar nog een extra interessante korting aan! Spreekt dit jou allemaal ook wel aan? Wacht dan niet langer en bestel met name jouw glaslatschroeven nu hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box