Terug

Spijkerplaat (7)

Filters

Spijkerplaat

Er wordt naar een spijkerplaat in de praktijk ook wel eens verwezen als zijnde een nagelplaat. Het betreft hier een metalen plaat welke wordt gebruikt om houten elementen stevig met elkaar te kunnen verbinden. Ze bestaat uit een plaat welke beschikt over voorgeboorde gaten waar nagels in kunnen worden geslagen. Voor de spijkerplaat geldt dat ze veelvuldig wordt gebruikt in de bouwsector. Ze wordt meer concreet ingezet bij het construeren van:

  • Houten frames;
  • Daken;
  • Vloeren.

Voor spijkerplaten geldt dat ze er bekend om staan niet alleen een efficiënte, maar bovendien ook een betrouwbare manier te vormen om verschillende houten elementen met elkaar te kunnen verbinden. Op deze manier kan je blijvend rekenen op een stevige en stabiele constructie. Voor de spijkerplaat geldt dat ze aangeschaft kan worden in verschillende afmetingen. Uiteraard zal de afmeting van je keuze altijd worden bepaald aan de hand van de specifieke toepassing en vereisten van de constructie in kwestie.

Wat is een spijkerplaat precies?

Voor een spijkerplaat geldt dat ze in de bouw of bij het uitvoeren van timmerwerk een soort van metalen plaat betreft welke wordt gebruikt voor het verbinden of versterken van hout. Voor deze platen geldt dat ze vaak zijn voorzien van nagels of spijkers welke vervolgens in hout worden geslagen om extra steun te kunnen bieden bij het realiseren van verbindingen of knooppunten in de houtbouw. Indien je kiest voor het aankopen en gebruikmaken van één van de spijkerplaten uit ons aanbod zal je kunnen concluderen dat je kiest voor een exemplaar welke de continuïteit van verschillende horizontale bouwdelen kan garanderen. Bovendien zal je tevens tot de conclusie komen dat ook een snelle en betrouwbare plaatsing absoluut gegarandeerd is.

Ontdek ons ruime assortiment met spijkerplaten

Wanneer je, je gaat verdiepen in ons aanbod met spijkerplaten zal het al vrij snel duidelijk worden dat er daar menig aantal verschillende soorten exemplaren in terug te vinden zijn. We maken daarbij in het bijzonder een onderscheid op vlak van formaat. Wat dit betreft zal je in ons assortiment onder meer de onderstaande mogelijkheden terug kunnen vinden:

  • 75x50x1,25 mm;
  • 75x150x1,25 mm;
  • 75x200x1,25 mm;
  • 106x150x1,25 mm;
  • 106x200x1,25 mm.

Voordat je over gaat tot het aanschaffen van een bepaalde spijkerplaat is het dus in de praktijk altijd een goed idee om even de verschillende mogelijkheden die er in ons assortiment zijn terug te vinden te gaan vergelijken en tegenover elkaar af te wegen. Zo voorkom je vervelende verrassingen.

Vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Bij het aankopen van een spijkerplaat of andere ijzerwaren online is het altijd mogelijk dat je geconfronteerd zal worden met bepaalde vragen. Het kan wat dat betreft dan ook zeer interessant zijn om te weten dat je altijd over de mogelijkheid beschikt om deze vragen voor te leggen aan de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Op deze manier hoef je helemaal nooit te vrezen om een verkeerde bestelling te plaatsen met alle mogelijks vervelende gevolgen van dien.

Koop ook jouw spijkerplaat nu hier bij BNV Tools!

Indien je ook op zoek bent naar een interessante partij om spijkerplaten bij aan te kunnen kopen is het altijd de moeite waard om even kennis te maken met de voordelen waar je op kan rekenen hier in de webshop van BNV Tools. Niet alleen maken wij het voor onze klanten mogelijk om deze platen aan te kunnen kopen tegen een interessante prijs, bovendien is het ook nog eens zo dat er kan worden gerekend op een aantal extra interessante voordelen. Zo versturen wij bestellingen vanaf een bestelwaarde van minstens 75 euro helemaal gratis. Daarnaast is het zo dat bestellingen voor 16:00 dezelfde dag worden verzonden. Ook indien je dus met andere woorden snel behoefte hebt aan een spijkerplaat kan je deze zonder ook maar enig probleem bij ons bestellen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box