Terug

GB kozijnankers (6)

Filters

GB kozijnankers

De kans is zeer groot dat je al eens hebt gehoord over kozijnankers. Het gaat hierbij om bevestigingsmaterialen welke worden gebruikt voor het verankeren van kozijnen aan metselwerk. Voor een dergelijk anker geldt dat ze door middel van de houtdraad aan de lange zijde in een kozijn wordt gedraaid. Vervolgens wordt ze vastgezet als gevolg van het feit dat de korte zijde in de lintvoeg wordt ingemetseld. Voor het indraaien van het kozijnanker geldt dat dit niet alleen handmatig kan gebeuren, maar ook door middel van een machinaal indraaihulpstuk. Hoe jij hiervoor precies te werk zal gaan is uiteraard afhankelijk van de persoonlijke voorkeur waarover je beschikt.

Wat is een kozijnanker precies?

Een kozijnanker is een handig bevestigingsmateriaal welke zoals hierboven al even aangehaald gebruikt wordt voor de verankering van een kozijn in metselwerk. Deze verankering gebeurt door de houtdraad welke zich bevindt aan de lange zijde in een kozijn te draaien. Vervolgens zal deze vast worden gezet doordat de korte zijde in de lintvoeg ingemetseld wordt. Het indraaien van het kozijnanker kan niet alleen maar handmatig gebeuren. In de praktijk wordt er hiervoor dan ook vaak gebruik gemaakt van een machinaal indraaihulpstuk. Bij het aankopen van kozijnankers is het altijd zo dat je er goed aan doet om met verschillende aandachtspunten rekening te houden. Denk hierbij aan:

  • Het formaat waar het kozijnanker over dient te beschikken;
  • De hoeveelheid kozijnankers die je wenst aan te schaffen.

Hier in het aanbod van BNV Tools zijn menig aantal verschillende mogelijkheden terug te vinden. Het gaat hierbij dan onder meer om exemplaren van 150x40x6 of 200x50x6. Daarnaast zal je tevens tot de conclusie komen dat er verschillende formaten van verpakkingen bestaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een kleine verpakking bestaande uit slechts 10 stuks, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een grote(re) verpakking van 100 stuks.

Waarom gebruikmaken van kozijnankers?

Het spreekt voor zich dat er in de praktijk op zeer uitgebreide schaal gebruik wordt gemaakt van kozijnankers. Dat is het gevolg van de talrijke voordelen die eraan verbonden zijn. Wat deze voordelen betreft kan er meer concreet worden gedacht aan de onderstaande:

  • Kozijnankers kunnen eenvoudig worden geplaatst. Voor de plaatsing is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van een machinaal indraaihulpstuk. Op deze manier verloopt de montage alleen maar eenvoudiger.
  • Je kan altijd rekenen op een snelle montage. Het plaatsen van een kozijnanker neemt zeer weinig tijd in beslag. Dit zorgt ervoor dat de uitvoering van het karwei in kwestie niet nodeloos vertraging oploopt.
  • Er is altijd sprake van een prima verankering. Gebruikmaken van een kozijnanker zorgt ervoor dat het kozijn op een efficiënte manier in het metselwerk zal worden verankerd.

De kans is zeer groot dat de hierboven aangehaalde voordelen jou ook wel zullen aanspreken. Is dat inderdaad het geval? Dan beschik je meteen over een aantal uitstekende redenen om ervoor te kiezen om voor jouw project gebruik te maken van kozijnankers. Heb je hier verder toch nog bepaalde vragen over? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met onze klantenservice!

Welke andere artikelen tref je nog aan in ons assortiment?

Het spreekt voor zich dat je buiten kozijnankers ook nog heel wat andere artikelen terug kan vinden hier in ons assortiment. Het allemaal samen aankopen van alle vereiste artikelen kan er bovendien voor zorgen dat je niet alleen aanspraak kan maken op een interessant praktisch, maar ook op interessante financiële voordelen. Hoe dan ook, een aantal van de andere artikelen die je terug kan vinden in ons assortiment hier bij BNV Tools zijn de onderstaande:

Heb je dus niet alleen maar behoefte aan kozijnankers en zou je deze bijgevolg samen met één of meerdere andere artikelen willen bestellen? Dan beschik je meteen over een extra goede reden om jouw bestelling te plaatsen hier bij BNV Tools!

Bestel jouw kozijnankers vandaag nog hier bij BNV Tools!

Wil je graag kozijnankers bestellen? Zou je dat bovendien graag ook willen doen tegen de meest interessante voorwaarden? Dan zal je tot de conclusie komen dat ervoor kiezen om je order te plaatsen hier in de webshop van BNV Tools altijd een aanrader kan zijn. Niet alleen zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een zeer interessante aankoopprijs, bovendien hebben we ook nog enkele extra interessante voordelen voor hen in petto. Denk hierbij aan de onderstaande:

  • Vanaf een bestelbedrag van 75 euro wordt de bestelling gratis verzonden;
  • Bestellingen geplaatst voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden;
  • Wanneer je vragen hebt kan onze klantenservice deze meteen voor jou beantwoorden.

Wil je dus met andere woorden niet alleen maar een kozijnanker, maar bovendien ook andere ijzerwaren online kopen tegen de meest interessante voorwaarden? Dan is het zonder meer een aanrader om jouw bestelling met kozijnankers en andere artikelen te plaatsen hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box