Terug

Betaalmogelijkheden

Alle betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van uw betaling.

U kunt kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

•iDEAL
•Creditcard
•Overboeking
•Bancontact (BE)
•KBC/CBC (BE) 
•Belfius (BE) 
•SOFORT Banking 
•KLARNA-Achteraf betalen
•Paypal
•Billie - Zakelijke klanten: Koop nu, betaal later.


iDEAL 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden: iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht. Wanneer de betaling geslaagd en bevestigd is, kan uw bestelling direct verwerkt worden.


Creditcard

U kunt via onze website betalen met zowel VISA als Mastercard. Na het invullen van uw creditcardgegevens vindt er een autorisatie plaats waarna de betaling wordt verwerkt. Wanneer de betaling geslaagd en bevestigd is, kan uw bestelling direct verwerkt worden.

 
Overboeking (banktransfer)

Indien u wilt betalen via een SEPA-overboeking ontvangt u de betaalgegevens direct op het scherm of per e-mail. Vervolgens maakt u het bedrag over vanuit uw online bankomgeving, wanneer het u het beste uitkomt.
Let op: Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen.Bancontact
Als Belgische klant kunt u kiezen om te betalen via Bancontact, u wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geeft u aan of u wilt betalen door online uw kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer een betaalrekening gekozen is, dient u alleen nog uw pin in te vullen en de betaling te autoriseren. Wanneer de betaling geslaagd en bevestigd is, kan uw bestelling direct verwerkt worden.

KBC/CBC
Als Belgische klant kunt u ook kiezen voor de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode, vervolgens selecteerd u de eigen bank, KBC of CBC. U wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. U heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. Wanneer de betaling geslaagd en bevestigd is, kan de bestelling direct worden verwerkt.

Belfius
Bij een betaling via de Belfius Pay Button kunt u de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app dient u een QR-code te scannen, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruikt u een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Wanneer de betaling geslaagd en bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden.

SOFORT Banking
Wanneer u kiest om via SOFORT Banking te betalen, wordt u doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiest u uw land van herkomst en uw bank. U logt in met de gegevens die u ook gebruikt voor uw eigen online bankomgeving en krijgt een overzicht van uw rekening(en) te zien. Daarna kiest u vanuit welke rekening u de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is geslaagd en bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden.

  Klarna-Logo

KLARNA-Achteraf betalen
U kunt uw bestelling ook betalen na aflevering. Zodra het pakket verzonden is ontvangt u een betaalverzoek. U heeft 14 dagen de tijd om te betalen.
Voor bestellen bij BNV Tools en gebruik maken van Klarna rekenen wij wel extra kosten. U betaalt voor uw bestelling standaard €1,- plus 2% van het aankoopbedrag extra.

Paypal
Op een veilige manier uw bestelling betalen. U dient een account te hebben bij Paypal waarmee uw bankrekening of creditcard is gekoppeld. 

Billie Logo

Op Rekening kopen voor zakelijke klanten.
Onlangs toegevoegd aan onze betaalmogelijkheden. 
De zakelijke klant doet in onze shop zijn bestelling en kiest voor Billie uit de betaalmogelijkheden.
Achter de schermen worden de gegevens en de kredietwaardigheid van de klant getoetst, waarna bij goedkeuring de bestelling kan worden afgerond.
Na verzending van de order wordt er een factuur verstuurd welke na 30 dagen betaald dient te worden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box