Terug

GB Luikoverslag | Luik beslag (0)

Filters

  Geen producten gevonden...

GB Luikoverslag | Luik beslag

Door gebruik te maken van een luikoverslag wordt het mogelijk gemaakt om twee luiken met elkaar te verbinden. Bovendien zal je kunnen concluderen dat er op deze manier voor wordt gezorgd dat de luiken eenvoudig gesloten kunnen worden. Is het buiten erg fris of heb je tijdens de zomer een hete zon op je ramen staan? Dan wordt door middel van luik beslag mogelijk gemaakt om deze te sluiten. Op deze manier kunnen de weersinvloeden van buitenaf zo optimaal mogelijk geweerd worden. Bovendien is het in de praktijk zo dat voor luiken ook geldt dat ze vaak worden toegepast bij toiletten en badkamers. Op die manier creëer je ook nog eens heel wat extra privacy.

Waar wordt een luikoverslag precies voor gebruikt?

Door middel van een luikoverslag wordt het in de praktijk dus mogelijk gemaakt om raamluiken niet alleen eenvoudig, maar bovendien ook stevig af te sluiten. Voor deze overslag geldt dat ze bestaat uit twee verschillende onderdelen. Meer concreet kan er op dit vlak worden gedacht aan:

 • Een brug;
 • Een kozijnplaat.

Voor beide bovenstaande onderdelen geldt dat ze bijzonder eenvoudig door jouzelf te monteren vallen. Wanneer je de brug in de kozijnplaat schuift zorgt de luikoverslag er bijgevolg voor dat de luiken goed dicht komen te zitten. Deze ouderwetse, traditionele manier van afsluiten maakt het ook mogelijk om te kunnen rekenen op een stijlvolle look.

Het beste luik beslag voor jouw luiken

Tot dusver hebben we je al vrij specifiek aangegeven wat je precies kan verwachten van luikoverslag. Dit gezegd hebbende is het ook mogelijk dat je hier op deze pagina terecht bent gekomen omdat je op zoek bent naar luik beslag. Voor deze laatste geldt dat ze eigenlijk de verzamelnaam is voor tal van verschillende artikelen of hulpmiddelen die daaronder vallen. Dit betekent concreet dat het aanbod met luik beslag bestaat uit onder meer:

 • Luikoverslag;
 • Luikringen;
 • Luikvastzetters.

Een overslag maakt het zoals aangehaald mogelijk om twee delen aan elkaar te vergrendelen. Door middel van luikringen wordt het dan weer mogelijk gemaakt om een luik welke zich in de vloer bevindt eenvoudig open te trekken. Voor de vastzetters geldt op hun beurt dat ze ervoor zorgen dat de luiken netjes op hun plaats worden gehouden.

Ook behoefte aan andere artikelen? Geen probleem!

Ben je niet alleen op zoek naar een webwinkel om luikoverslag bij te bestellen, maar zou je graag ook nog tal van andere artikelen of ijzerwaren willen aankopen? Dat is mogelijk! Je kan in ons assortiment dan ook onder meer de hieronder terug te vinden artikelen terugvinden:

Indien je behoefte hebt aan meerdere verschillende ijzerwaren of artikelen is het altijd interessant om deze allemaal samen in één keer aan te schaffen. Hier bij BNV Tools is dat dus geen enkel probleem!

Bestel ook jouw luikoverslag nu hier bij BNV Tools!

Het plaatsen van jouw bestelling hier bij bouwmarkt BNV Tools zorgt ervoor dat je direct kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Zoals eerder aangehaald kan je hier in onze winkel voor ijzerwaren in eerste instantie een groot aantal verschillende artikelen aankopen. Dat is echter niet alles. Bovendien voorzien wij onze klanten immers van tal van extra interessante voordelen. Het betreft hier dan meer bepaald de voordelen die je hieronder aantreft:

 • Vanaf een bestelwaarde van 75 euro kan je rekenen op gratis verzending;
 • Bestellingen die worden geplaatst voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden;
 • Onze klantenservice kan meteen al jouw vragen beantwoorden.

Wil jij bij het plaatsen van jouw bestelling ook graag kunnen rekenen op de hierboven aangehaalde voordelen? Dan is het aankopen van jouw luikoverslag hier bij ons altijd een aanrader!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box