Terug

Diager spiraalvormige puntbeitel (0)

Filters

  Geen producten gevonden...

Diager spiraalvormige puntbeitel

Een zogenaamde puntbeitel is één van de verschillende soorten beitels welke op de markt zijn terug te vinden. Bij het aankopen van een dergelijk exemplaar zal je kunnen concluderen dat deze beschikt over een uitloop in een scherpe punt. Voor dit type beitel geldt dan ook dat ze dankzij deze aanwezige punt in de praktijk ingezet kunnen worden voor allerhande karweien zoals bijvoorbeeld:

 • Hakken;
 • Breken;
 • Klieven

Bovenstaande werkzaamheden kunnen bovendien ook worden uitgevoerd bij diverse materialen. Hierbij kan dan weer worden gedacht aan zowel tegels, beton, baksteen en natuursteen. Hou er bij het aanschaffen van een puntbeitel in de praktijk wel rekening mee dat deze aangeschaft kan worden in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Waar je op dit vlak allemaal rekening mee dient te houden laten we je graag hier op deze pagina ontdekken.

Hoe kies je voor de juiste puntbeitel?

Om de juiste puntbeitel te kunnen bepalen zijn er best wel een aantal zaken waar je op zal willen letten. Voor heel wat mensen geldt dat ze dit niet doen wat als gevolg heeft dat ze uiteindelijk kiezen voor een exemplaar welke helemaal niet geschikt is voor het karwei welke men wenst uit te voeren. Dat is uiteraard best vervelend. De zaken waar je zeker op zal willen letten zijn de volgende:

 1. De klus in kwestie die je wenst uit te voeren;
 2. De vereiste puntbreedte;
 3. De uitvoering die je voorkeur geniet;
 4. De kwaliteit waar je op kan rekenen.

In eerste instantie is het zo dat je goed moet kijken naar het soort karwei welke je wenst uit te voeren. Voor een puntbeitel geldt dat ze geschikt is voor een uiteenlopend aantal verschillende renovatieklussen net als sloopwerkzaamheden. Dit gezegd hebbende is het zo dat je in bepaalde gevallen ook kan kiezen voor een zogenaamde koudbeitel. Deze wordt in het bijzonder aangeraden voor meer grovere sloopwerkzaamheden.

Hou er bij het aanschaffen van een puntbeitel ook rekening mee dat we een onderscheid maken tussen enerzijds een exemplaar welke beschikt over een handige handgreep en anderzijds een exemplaar die kan worden geplaatst op een boormachine. Vergelijk dus zeker altijd even grondig de verschillende soorten puntbeitels voordat je tot het aankopen van een bepaald exemplaar over gaat.

Bekijk ons volledig aanbod met beitels!

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je niet alleen maar behoefte zal hebben aan een puntbeitel. Daarnaast is het namelijk ook mogelijk om te kiezen voor een ander type beitel zoals bijvoorbeeld een platte beitel. Ben je bovendien ook op zoek naar bepaalde types van boren? Ook in dat geval zal meteen duidelijk worden dat je deze aantreft in het assortiment hier bij BNV Tools! Ben je op zoek naar een bepaald type gereedschap, maar is het voor jou niet helemaal duidelijk welke je nu het beste kan aankopen? Dan is het altijd mogelijk om even het advies van onze klantenservice in te winnen. Zij helpen je meteen verder met alle vragen waar je mogelijks mee te kampen hebt.

Bestel ook jouw puntbeitel hier bij BNV Tools!

Het bestellen van één van de verschillende puntbeitels uit het aanbod hier bij BNV Tools zorgt er in de praktijk voor dat je bent verzekerd van een aantal zeer interessante voordelen. Niet alleen ben je bij het aankopen van een beitel bij ons altijd verzekerd van een zeer interessante kwaliteit, bovendien is het ook nog eens zo dat je kan rekenen op een zeer interessante aankoopprijs. Verder is het zo dat wij onze klanten ook de onderstaande, extra voordelen aanbieden:

 • Bestellingen geplaatst voor 16:00 worden in principe dezelfde dag nog verzonden;
 • Bestellingen met een waarde van minstens 75 euro worden gratis verzonden;
 • Voor mogelijke vragen kan je altijd terecht bij onze klantenservice.

Alle bovenstaande informatie maakt het in ieder geval duidelijk, het is nergens anders interessanter om je puntbeitel aan te schaffen dan hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box