Terug

Diager platte beitel (1)

Filters

Diager platte beitel

De platte beitel is een type gereedschap welke in de praktijk wordt gebruikt voor het uitvoeren van aanpassingswerkzaamheden of zogenaamde sloop- of hakwerkzaamheden. Het betreft hier een type beitel welke zich kenmerkt door de aanwezigheid van een rechthoekig blad. Voor dit blad geldt dat ze ervoor zorgt dat de kracht kan worden verdeeld over een merkbaar groter oppervlak. Ben jij voor het uitvoeren van één of meerdere karweien ook op zoek naar een geschikte beitel om aan te schaffen? Dan is het zonder meer interessant om even een blik te werpen op ons aanbod hier bij BNV Tools!

Waarvoor gebruik je een platte beitel?

Een platte beitel wordt dus gebruikt voor het breken of beitelen van allerhande verschillende materialen waaronder metaal, steen of beton. Er wordt hier gebruik van gemaakt in combinatie met een voorhamer of een zogenaamde pneumatische beitelhamer. Hiermee kan de beitel herhaaldelijk worden geslagen. Vergeet zeker niet om bij het gebruik van een dergelijk materiaal gebruik te maken van handschoenen en een veiligheidshelm.

Afhankelijk van het exemplaar in kwestie waarvoor je hebt gekozen is het mogelijk om dergelijke platte beitels in te zetten voor allerhande uiteenlopende karweien zoals met name:

 • Het verwijderen van coatings en gips;
 • Het verwijderen van bepaalde (andere) materialen;
 • Het prikken en vijlen en het maken van openingen;
 • Het uitvoeren van sloopwerkzaamheden.

Bovenstaand overzicht maakt in ieder geval meteen duidelijk dat het mogelijk is om dit handige hulpmiddel in menig aantal verschillende situaties in te zetten. Is het voor jou niet helemaal duidelijk of een dergelijk exemplaar geschikt kan zijn voor het karwei dat jij wenst uit te voeren? Dan is het altijd een interessante keuze om eerst even het advies van onze klantenservice in te gaan winnen.

Waar rekening mee houden bij het aankopen?

Sta je op het punt om over te gaan tot het aankopen van een platte beitel? Hou er in dat geval altijd rekening mee dat je stil zal willen blijven staan bij de hieronder aangehaalde aandachtspunten:

 • Het formaat dat is vereist, zowel de lengte als de breedte;
 • Het soort gereedschap dat erbij hoort;
 • De functie, waarbij we een onderscheid maken tussen schuren, hameren, etc.;
 • De kracht net als de hardheid waar je op wil kunnen rekenen;
 • De elasticiteit, welke belangrijk is voor het dempen van de trillingen;
 • De mogelijkheid om het gereedschap te kunnen slijpen.

Bovenstaande aandachtspunten zijn ontzettend belangrijk omdat je enkel en alleen door daar rekening mee te houden uiteindelijk met zekerheid zal kiezen voor precies die platte beitel waar jij behoefte aan hebt. Is één en ander voor jou toch niet helemaal duidelijk? Dan kunnen de deskundige medewerkers van onze klantenservice jou ongetwijfeld verder helpen!

Bestel ook jouw platte beitel hier bij BNV Tools!

Ben je op zoek naar een platte beitel voor één of meerdere karweien die je wenst uit te voeren? Dan zal je kunnen concluderen dat deze hier bij BNV Tools altijd aangeschaft kunnen worden tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden. Dit is uiteraard niet alleen maar het geval wanneer je een bepaalde beitel zoals bijvoorbeeld een platte beitel of een puntbeitel wenst te bestellen. In ons aanbod kan je dan ook nog andere zaken terugvinden zoals bijvoorbeeld allerhande boren.

Plaats je bij ons een bestelling voor 16:00? Dan kan je er op rekenen dat deze (wanneer de aangeschafte artikelen in voorraad zijn) dezelfde dag nog zal worden verzonden. Bij bestellingen ter waarde van minstens 75 euro brengen wij ook geen verzendkosten in rekening. Hoe dan ook, voor het aankopen van een platte beitel tegen de gegarandeerd meest interessante voorwaarden net als de beste prijs ben je hier bij BNV Tools dus zonder ook maar enige twijfel aan het juiste adres!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box