Terug

Handgereedschappen Super Prof (12)

Handgereedschappen Super Prof

Stukadoors, Metselaars, Vloerenleggers, Voegers, Droogbouwers en Tegelzetters bieden wij handgereedschappen van Super Prof. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ruim Assortiment

Een greep uit het assortiment voor de stukadoor: Gips- en spackmessen met afmetingen van 170 tot 570mm, met houten greep of supersoft greep, veel soorten troffels en pleisterspanen, hoektroffels, reparatietroffels, bandtroffels, gipsschaven, schuursponzen, raapborden en meer.
De Metselaar heeft bij ons keuze uit een groot aantal metseltroffels, in diverse afmetingen, voor links- en rechtshandigen, met houten greep of supersoft greep. Opspanblokjes, metselkoord en diverse hak- en breekgereedschappen zijn veel verkochte artikelen.
Vloerspanen en schuurborden in hout of kunststof behoren tot de gereedschappen van de vloerenlegger.
Voegbedrijven kopen bij ons hun professionele voegspijkers uitgevoerd met een stevige houten greep. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 6-8-10-12 en14mm. Voegborden zijn er verkrijgbaar in aluminium of kunststof.
Ook veel verkocht is de zandzeef van Super Prof, deze is uitgevoerd met een kunststof rand en een maaswijdte van 2,2mm.
Een gipsplatensnijder is een handig werktuig voor de droogbouwer. Deze is instelbaar om stroken van een gipsplaat te snijden tot maximaal 12cm.
Voor de tegelzetter zijn wij ook ruim gesorteerd. Verkrijgbaar zijn diverse modellen tegeltroffels, lijmspanen, tegelelastiek, inwasspanen, tegelsnijders en meer.

Bestellen bij BNV Tools

Bestel nu uw handgereedschappen bij BNV Tools. U kunt  online bestellen wanneer het ú uitkomt en veilig betalen in een beveiligde omgeving. 
Ervaar ons uitstekende service. Klanten geven ons een prima waardering in Truspilot.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box