Terug

Afplak- en Afdekmaterialen (12)

Afplak- en Afdekmaterialen

Op zoek naar de juiste afplaktape, afplakband voor uw klus?

Wij bieden u een uitgebreid assortiment A-kwaliteit tapes en folies van KIP, bekend bij bijna iedere professional. Door jarenlange innovatie levert KIP voor elke toepassing een juiste oplossing. Of het nu gaat om schilderen, stukadoren of de bouwsector, KIP is toonaangevend op dit gebied.

Ruim assortiment

Veel gebruikt door de schilder zijn de Washi-Tapes. De Kip Washi-Tec Tape, ook wel schilderstape genoemd, is de beste Tape voor afplakken op gladde of licht ruwe ondergronden. Met deze tape verkrijgt u de fijnste messcherpe randen bij het schilderen. Bekijk de verschillende types zoals de 3308, 3808, 3301 en meer, elk met hun speciale eigenschappen.
Om snel af te dekken van bijvoorbeeld meubels of wanden is er de Kip 333 Masker. Deze folie is voorzien van een plakrand van textieltape. De Kip 332 is voorzien van maskingtape.Voor de stukadoor is de Kip 384 Stuc-Masker een prima oplossing. Voor het snel beschermen van bijvoorbeeld ramen en deuren met een extra sterke folie. De plakrand bestaat uit een brede textieltape.
Kip 345 Aluminiumtape wordt gebruikt voor de montage van ventilatie- verwarmkings- en airconditioninginstallaties. Deze is vervaardigd uit zuiver aluminium, heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen temperaturen van ongeveer 100°C.Voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk of steen verkopen wij de Kip Steenband 326. Ideaal voor reparatiewerkzaamheden, asbestsanering en meer.

Bestellen bij BNV Tools

Voordelig KIP TAPE kopen bij BNV Tools gaat gemakkelijk en snel. In onze webshop kunt u vlot verschillende artikelen aan uw winkelmandje toevoegen. Wij leveren snel door heel Nederland en België. Bovendien verzenden wij gratis vanaf 75 euro in NL en België.
Bekijk onze prima klantenreviews in Trustpilot.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box