Terug

GB gripankers (1)

Filters

GB gripankers

De kans is zeer groot dat je ooit al wel eens hebt gehoord over zogenaamde gripankers. Het betreft hier in de praktijk speciale balkdragers. Indien er sprake is van kleine balken is het niet nodig om (erg) grote dragers aan te gaan kopen. Voor het zogenaamde gripanker geldt dat ze valt onder de noemer van de lichte balkdragers. Er zijn op de markt tal van verschillende uitvoeringen terug te vinden. Denk hierbij meer concreet aan AL, AR, BL, BR en C-opties.

Voor de eerste letter geldt dat ze verwijst naar het type drager waarvan sprake is. Voor een type A geldt bijvoorbeeld dat de balk draagt vanuit de binnenhoek. Is er sprake van een type B? Dan draagt ze vanuit de buitenhoek. Bij een type C is het op haar beurt zo dat je kiest voor een rechter anker welke niet beschikt over een dragende lip. Door gebruik te maken van een dergelijk type anker is het mogelijk om regels en balken haaks aan elkaar te monteren.

Hoe werken gripankers precies?

Voor gripankers en ankers in het algemeen geldt dat ze als voornaamste doel de montage van balken en regels hebben. Op deze manier ontstaat er een solide, stevige constructie terwijl je bovendien ook bent verzekerd van een zeer sterke verbinding. Hoe de ankers exact worden gemonteerd en aan hoeveel ankers je behoefte hebt is uiteraard afhankelijk van de klus welke je gaat uitvoeren. Voor gripankers geldt dat ze in de praktijk worden gebruikt voor het haaks aan elkaar monteren van balken en regels. Er kan hiervoor zoals eerder al werd aangegeven een keuze worden gemaakt tussen tal van verschillende uitvoeringen. Is het voor jou niet helemaal duidelijk aan welke uitvoering jij behoefte hebt? Aarzel dan zeker niet om onze klantenservice te contacteren!

Ontdek ook de andere artikelen uit ons assortiment!

De kans is zeer groot dat je niet alleen maar behoefte hebt aan gripankers voor het realiseren van jouw project. Wat bovendien immers ook te denken van de vele andere artikelen of materialen die van pas kunnen komen bij het realiseren van één of meerdere projecten? Op dit vlak kan je onder meer denken aan bijvoorbeeld de onderstaande zaken:

Het spreekt voor zich dat ook al deze andere artikelen deel uitmaken van het assortiment hier bij BNV Tools. Op deze manier kan je in één klap alle vereiste artikelen bestellen waar je behoefte aan hebt en dat bovendien ook nog eens tegen de meest interessante prijs. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Bestel ook jouw gripankers nu hier bij BNV Tools!

Heb je voor één of meerdere karweien behoefte aan gripankers? Dan kan je deze hier in de webshop van BNV Tools met zekerheid bestellen tegen de meest interessante voorwaarden. Dit betekent dat je niet alleen kan rekenen op de meest interessante of scherpste prijzen, bovendien is het ook nog eens zo dat je bent verzekerd van een aantal extra interessante voordelen. Denk hierbij concreet aan:

  • Bestellingen worden vanaf 75 euro gratis verzonden;
  • Bestellingen geplaatst voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden;
  • Voor grotere bestellingen vanaf 300 of 600 euro kan je rekenen op extra korting(en).

De kans is zeer groot dat je niet alleen maar behoefte zal hebben aan gripankers, maar ook aan één of meerdere andere artikelen of materialen. Is dat het geval? Dan kan je deze bij ons allemaal samen bestellen. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, zowel voor het aankopen van gripankers als voor tal van andere bouwartikelen of materialen ben je hier bij BNV Tools zeker en vast aan het juiste adres.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box