Terug

GB veeranker (1)

Filters

GB veeranker

Voor een veeranker geldt dat er in de praktijk ook vaak naar wordt verwezen als zijnde een dilatatie-wandanker. Het betreft hier een bijzonder handig hulpmiddel in situaties waarin een wand of muur gemaakt van bijvoorbeeld cellenbetonblokken dient te worden verankerd.

Door gebruik te maken van een dergelijk anker wordt ervoor gezorgd dat de constructie aanzienlijk kan worden verstevigd en realiseer je tegelijkertijd niet alleen stabiele, maar bovendien ook rechte wanden. Voor een veeranker geldt verder dat ze snel en eenvoudig te monteren valt. Dit kan je doen door gebruik te maken van een zogenaamde spanhuls.

Waar wordt een veeranker voor gebruikt?

Er kan in de praktijk in tal van uiteenlopende situaties gebruik worden gemaakt van een veeranker. In eerste instantie kan dit bijvoorbeeld gebeuren bij het verankeren van een wand of muur van cellenbetonblokken. Dit gezegd hebbende is het zo dat er in de praktijk ook gebruik van wordt gemaakt bij met name een gipsblokken muur. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende hulpmiddelen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om U-profielen te gebruiken, maar kunnen ook veerankers dienst doen als een uitstekend alternatief. In dat geval is het van belang om ervoor te kiezen om op elke derde laag gebruik te maken van een dergelijk anker.

Hoeveel veerankers moet je gebruiken?

Bij het aankopen van een veeranker is het uiteraard altijd van belang om te bepalen hoeveel exemplaren je echt nodig hebt. Wanneer je dat doet is het altijd van belang om goed te kijken naar de exacte situatie waarvan sprake is. Hierbij maken we zoals hierboven aangehaald onder meer een onderscheid tussen het type materiaal waaruit de muur of wand is vervaardigd. Is er sprake van een gipsblokken muur? Dan moet er elke derde laag gebruik worden gemaakt van een veeranker.

Is er sprake van een cellenbetonblokken muur waarbij er veerankers worden gebruikt? Beschikken de cellenblokken daarbij over een hoogte van bijvoorbeeld 200mm of 250mm? In dat geval is het zo dat de ankers om de twee lagen geplaatst dienen te worden. Is er sprake van blokken die beschikken over een hoogte van 400mm? Dan dient er bij elke laag gebruik te worden gemaakt van een dergelijk anker. Voor de bevestiging van het anker kan gebruik worden gemaakt van een slaghuls of van een spijker in het cellenbeton.

Welke andere artikelen bieden wij verder nog aan?

Buiten het aankopen van veerankers ben je hier bij BNV Tools uiteraard ook aan het juiste adres voor het aanschaffen van menig aantal andere ijzerwaren of artikelen. Enkele andere artikelen of materialen die je in ons aanbod terug kan vinden zijn de volgende:

Wil je buiten een veeranker dus met andere woorden ook graag een kozijnanker of tal van andere ijzerwaren bestellen? Dan is het zonder meer de moeite waard om ervoor te kiezen om dat te doen hier in de webshop van BNV Tools. Op die manier ben je altijd verzekerd van de interessantste voorwaarden!

Plaats de bestelling voor jouw veeranker nu hier bij BNV Tools!

Wil je graag veerankers en andere ijzerwaren kopen online? Dan kan je dat met zekerheid doen tegen de interessantste voorwaarden hier bij BNV Tools. Niet alleen ben je bij ons aan het juiste adres voor het bestellen van de meest uiteenlopende ijzerwaren, bovendien kan je dat ook nog eens doen tegen de interessantste prijzen. Wil je graag snel jouw bestelling in huis hebben? Zorg er dan zeker voor dat deze altijd worden geplaatst voor 16:00. Op deze manier kan jouw order mogelijks dezelfde dag nog verzonden worden. Lijkt dit alles jou ook wel interessant? Bestel dan ook jouw veeranker meteen hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box