Terug

Schroefbit en bitjes (6)

Schroefbit en bitjes

Tijdens het uitvoeren van verschillende karweien zal je kunnen concluderen dat je behoefte zal hebben aan verschillende soorten bitjes. Het is dan ook in de praktijk altijd zeer belangrijk om gebruik te maken van de juiste schroefbit bij de correcte schroef. Op deze manier zal je niet alleen sneller kunnen rekenen op een echt bevredigend eindresultaat, bovendien voorkom je op deze manier ook om geconfronteerd te worden met kapotte bitjes en schroeven. Hou er dus bij het aankopen van schroefbits hoe dan ook rekening mee dat je er goed aan doet om verschillende soorten aan te kopen. Zo kan je probleemloos alle gewenste karweien uitvoeren. Wil je hier graag meer over te weten komen? Neem dan zeker even de informatie door welke je aantreft hier op deze pagina.

Wat is een schroefbit?

Een schroefbit kan het best worden bestempeld als een klein accessoire welke op een boormachine kan worden geplaatst. Op deze manier kan de boormachine de functie van een gewone schroevendraaier overnemen. Het belangrijkste voordeel hiervan is terug te vinden in het feit dat er (uiteraard) gewerkt kan worden met veel meer kracht. Ook de draaisnelheid is bij een boormachine uiteraard een flink stuk hoger gelegen dan bij een standaard schroevendraaier het geval is. Zoveel spreekt voor zich.

Bij het aankopen van een bepaalde schroefbit is het eerst erg belangrijk om je even te gaan verdiepen in het exacte aanbod dat op de markt is terug te vinden. Het aanbod met bitjes is immers even groot als het aanbod met schroeven. We maken daarbij onder meer een onderscheid tussen schroefbits voor niet alleen een platte kop schroeven, maar ook voor schroeven voorzien van een kruiskop en ga zo maar door. Tracht dus altijd eerst voor jezelf te bepalen aan welk type bitjes je precies behoefte hebt.

Welke soorten bitjes bestaan er allemaal?

Wanneer je de karweien die op je planning staan op de best mogelijke manier wenst uit te kunnen voeren zal je kunnen concluderen dat er daarvoor altijd gebruik moet worden gemaakt van de beste bitjes. Alleen op deze manier kan je heel wat vervelende problemen voorkomen. In ieder geval is het zo dat je bij het aankopen van een schroefbit grondig rekening dient te houden met het type schroef waarvoor deze zal worden gebruikt. We maken op dit vlak een onderscheid tussen deze opties:

  • Een bit voor een sleufkop;
  • Een bit voor een kruiskop Philips;
  • Een bit voor een kruiskop Pozidriv;
  • Een bit voor een torx schroef;
  • Een bit voor een inbus schroef.

Is het voor jou niet helemaal duidelijk welk type schroefbit je nodig hebt voor de schroeven waar je gebruik van wenst te maken? Dan is het steeds een goede keuze om even contact op te nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Op deze manier laat je immers niets aan het toeval over. Dit is zeer belangrijk. Het spreekt immers voor zich dat je niet geconfronteerd zal willen worden met verkeerde bitjes. Op deze manier kunnen je karweien immers veel vertraging oplopen.

Ontdek zeker ook even de rest van ons assortiment!

Indien je één of meerdere karweien wenst uit te voeren is het vanzelfsprekend dat je daarvoor wellicht behoefte zal hebben aan tal van verschillende artikelen en gereedschappen. In ons aanbod hier bij BNVTools.nl is het zeker niet alleen maar mogelijk om boren en schroefbits aan te schaffen. In ons assortiment zijn dan ook nog tal van andere zaken ook terug te vinden zoals bijvoorbeeld de zeer populaire bithouder magnetisch. Ben je toch vooral op zoek naar bitjes? Dan heeft de informatie op deze pagina je met zekerheid duidelijk gemaakt dat je ook daarvoor hier bij ons aan het goede adres bent. In ons aanbod tref je dan ook onder meer de zogenaamde gipsplaat schroefbit aan.

Bestel de gewenste bitjes nu snel hier bij BNV Tools!

Ben je op zoek naar tal van uiteenlopende bitjes om aan te schaffen? Dan hoef je niet verder meer te zoeken! Hier bij BNV Tools hebben we alle verschillende soorten bitjes in huis waar jij mogelijks naar op zoek bent. Bovendien is dit nog niet alles. Zo maken we het voor onze klanten ook altijd mogelijk om de door hen gewenste schroefbits aan te kopen tegen de meest interessante voorwaarden. Enkele extra voordelen waar je bij ons op kan rekenen zijn dan ook de onderstaande:

  • Er worden geen verzendkosten aangerekend op orders vanaf 75 euro;
  • Bestellingen die worden geplaatst voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden;
  • Eventuele vragen kunnen altijd voorgelegd worden aan onze deskundige klantenservice.

Zoals eerder aangehaald is de kans zeer groot dat je voor de projecten welke je dient uit te voeren behoefte hebt aan niet zomaar alleen schroefbits. Ook wanneer je behoefte hebt aan andere artikelen of gereedschappen zijn die doorgaans probleemloos aan te schaffen hier in onze webwinkel. Door deze allemaal samen te bestellen kan je mogelijks ook nog eens de verzendkosten uitsparen. Het spreekt voor zich dat, dat alleen maar mooi meegenomen is. In ieder geval, jouw bitjes bestel je duidelijk nergens anders beter dan hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box