Terug

Beslagschroeven (3)

Filters

Beslagschroeven

Beslagschroeven, in de praktijk ook wel scharnierschroeven genoemd, zijn in het bijzonder ontwikkeld voor het bevestigen van zowel deur- als raambeslag. Bovendien kunnen ze tevens gebruikt worden voor het eenvoudig afstellen van de scharnieren. Voor de beslagschroef geldt dat deze beschikt over een kleine, platte kop welke geen freesribben heeft. Dit zorgt ervoor dat het risico op beschadiging van het beslag zo beperkt mogelijk kan worden gehouden. Voor de scharnierschroef geldt bovendien dat ze tevens is uitgerust met een voorborende punt. Het gevolg hiervan is dat voorboren geen vereiste is terwijl het splijten van het hout toch kan worden voorkomen. Het spreekt voor zich dat ook deze schroeven perfect hier bij onze bouwmarkt online te bestellen vallen.

Hoe kan je beslagschroeven herkennen?

Zoals hierboven eerder is aangehaald kan er in de praktijk geconcludeerd worden dat er vaak naar beslagschroeven wordt verwezen als zijnde scharnierschroeven. Dat is het gevolg van het feit dat voor deze scharnieren geldt dat ze specifiek worden gebruikt voor het bevestigen van ramen en deuren. Bovendien is het ook zo dat ze het mogelijk maken om de scharnieren eenvoudig af te stellen. Beslagschroeven beschikken in de praktijk over een iets andere uitstraling. Ze zijn dan ook specifiek te herkennen aan de kleine platte kop zonder freesribben. Dat is een vereiste omdat op deze manier voorkomen kan worden dat het beslag schade oploopt.

Hoe dien je scharnierschroeven precies te gebruiken?

Voor scharnierschroeven geldt dat ze eenvoudig te gebruiken zijn. In het merendeel van de gevallen beschikken ze dan ook over een voorborende punt. Dit zorgt ervoor dat beslagschroeven eenvoudig in materialen zoals hout kunnen worden verwerkt. Voorboren is hierdoor geen vereiste. Dit terwijl het splijten van het hout voorkomen kan worden. Ondanks het feit dat zowel raam- als deurbeslag plaatsen in principe niet zoveel voeten in de aarde hoeft te hebben is het wel van cruciaal belang om nauwkeurig te werk te gaan. Het wordt dan ook zeker aangeraden om specifiek uit te tekenen waar de schroeven precies dienen te komen. Het spreekt voor zich dat je immers uiteindelijk niet geconfronteerd zal willen worden met een scheve deur!

Ontdek ook de andere schroeven uit ons assortiment

Voor het bevestigen van ramen en deuren maak je in de praktijk dus gebruik van beslagschroeven. Dit gezegd hebbende is het perfect mogelijk dat je naast deze exemplaren ook nog tal van andere schroeven zal willen aanschaffen. Ook dit kan perfect. Bij ons kan je dan ook bijvoorbeeld kiezen voor:

Heb je buiten bovenstaande behoefte aan een afstandschroef? Of wil je mogelijk graag schroeven MDF aanschaffen? Ook dit behoort buiten de beslagschroeven uiteraard allemaal tot de mogelijkheden hier bij BNV Tools. Het samen bestellen van alle verschillende schroeven waar je behoefte aan hebt zorgt er in de praktijk altijd voor dat je zowel kan rekenen op een interessant financieel als praktisch voordeel.

Bestel jouw beslagschroeven nu hier bij BNV Tools!

Je schroeven online bestellen hier bij BNV Tools zorgt ervoor dat je altijd kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. In eerste instantie is het mogelijk om alle gewenste schroeven aan te kunnen kopen tegen een zeer interessante prijs. Dat is echter niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat je kan rekenen op gratis verzending wanneer je een bestelling plaatst ter waarde van minstens 75 euro. Ga je bij ons een totale bestelling plaatsen ter waarde van minstens 300 of 600 euro? Dan zal je kunnen concluderen dat er daar nog een extra korting op kan worden ontvangen. Het mag dan ook duidelijk zijn, het aanschaffen van bijvoorbeeld je nieuwe beslagschroeven doe je altijd tegen de interessantste voorwaarden hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box