Terug

GB boerenklinkstel (2)

Filters

GB boerenklinkstel

Een boerenklinkstel is een eenvoudige deursluiting waar in de praktijk vaak gebruik van wordt gemaakt voor niet alleen tuin-, maar ook voor poortdeuren. Ondanks het feit dat deze sluiting er bekend om staat vrij ouderwets te zijn beschikt ze wel over een uitstekende functionaliteit. Op deze manier kan je poort bijvoorbeeld over een nostalgische uitstraling komen te beschikken. Voor dit type tuinheksluiting geldt bovendien dat ze er ook bekend om staat erg kindvriendelijk te zijn. Spreken deze eigenschappen jou ook wel aan? Overweeg dan zeker het aankopen van jouw boerenklinkstel hier in de webshop van BNV Tools! Je bestelt ze bij ons immers altijd tegen de beste voorwaarden!

Hoe werkt een boerenklinkstel?

Voor een boerenklinkstel geldt dat ze bestaat uit drie verschillende onderdelen. Het gaat hierbij in eerste instantie dan om de deurklink, maar daarnaast is er natuurlijk ook nog sprake van een hendel net als een (sluit)neus waar de hendel in komt te vallen. Voor deze onderdelen geldt dat ze door de deur heen aan elkaar worden bevestigd. Op deze manier is het mogelijk dat de hendel met de deurklink wordt opgelicht. Aan de andere kant van de hendel is het mogelijk om deze gewoon met de hand te bedienen. Dit zorgt er in de praktijk voor dat de deur in kwestie vanuit beide kanten kan worden geopend.

In het merendeel van de gevallen is het zo dat de klink wordt bevestigd aan de buitenkant van de deur. De hendel bevindt zich dus aan de binnenkant. Hou er wel rekening mee dat een deur welke is voorzien van uitsluitend een boerenklinksluiting niet kan worden afgesloten. Hiervoor moet je dus nog een apart slot aankopen. Vaak is het zo dat er in de praktijk voor wordt gekozen om een klinkstel te combineren met een (schuif)grendel. Eventueel kan er ook gebruik worden gemaakt van een hangslot wanneer dat is gewenst.

Keuze uit verschillende mogelijkheden

IJzerwaren online kopen kan je eigenlijk nergens anders beter doen dan hier bij BNV Tools. Dat geldt zeker ook voor wat het aankopen van je boerenklinkstel betreft. Indien je, je gaat verdiepen in ons assortiment zal het meteen duidelijk worden dat je een keuze kan maken tussen tal van verschillende opties. Hierbij wordt dan onder meer een onderscheid gemaakt tussen:

  • Een zwart epoxy exemplaar;
  • Een verzinkt exemplaar compleet met schroeven.

Is het voor jou niet helemaal duidelijk welke van de verschillende boerenklinkstellen je voor jouw situatie het beste kan bestellen? Dan is het zonder meer een aanrader om ervoor te kiezen om het advies in te roepen van onze deskundige klantenservice. Zij helpen je alvast graag verder.

Ook op zoek naar andere ijzerwaren? Geen probleem!

Voor ijzerwaren kopen online ben je hier bij BNV Tools duidelijk aan het juiste adres. Het spreekt voor zich dat je op dit vlak bij ons niet alleen maar kan kiezen voor het bestellen van bijvoorbeeld een boerenklinkstel, wat bovendien ook te denken van de vele andere mogelijkheden die in ons aanbod zijn terug te vinden? Op dit vlak kan je onder meer denken aan de onderstaande:

Ben je eerder nog op zoek naar andere artikelen om aan te schaffen zoals bijvoorbeeld een staartgrendel of een kruisheng? Ook deze en nog heel wat andere artikelen zijn zonder probleem terug te vinden in het ruime assortiment dat je aantreft hier bij BNV Tools!

Waarom je boerenklinkstel bestellen hier bij BNV Tools?

Gebruikmaken van een boerenklinkstel zorgt er in de praktijk voor dat je kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Bovendien is het mogelijk om dit artikel bij ons te bestellen tegen de meest interessante voorwaarden. Zo ben je niet alleen verzekerd van een scherpe aankoopprijs, maar kan je bovendien ook rekenen op een snelle levering. Spreken deze voordelen jou allemaal ook wel aan? Zoek dan niet verder en bestel jouw boerenklinkstel vandaag nog hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box