Terug

GB kunststof isolatie ankers (2)

Filters

GB kunststof isolatie ankers

Voor isolatie ankers geldt dat ze bestaan uit een binnen- en een buitenblad. Daartussen bevindt zich een bepaalde ruimte, namelijk de zogenaamde spouw. Voor de spouw op zich geldt dat ze over een isolerende werking beschikt. Dit gezegd hebbende zorgt het aanbrengen van extra isolatiemateriaal wel voor een nog betere isolatiewaarde. Sta jij op het punt om over te gaan tot het aanschaffen van een isolatie anker, maar heb je daarvoor wel nog behoefte aan wat meer informatie? Of ben je gewoon op zoek naar een gespecialiseerde, interessante webshop om jouw bestelling bij te plaatsen? In allebei deze gevallen kunnen wij jou hier bij BNV Tools zeker van dienst zijn!

Wat zijn isolatie ankers?

Voor isolatie ankers geldt dat ze in de praktijk beschikken over een dubbele functie. Om te beginnen is het zo dat ze mee zorgen voor een stabiele spouwmuur. Dat is echter niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat er gebruik van wordt gemaakt voor de vastzetting van isolatiemateriaal op het zogenaamde binnenblad, dus in de spouw. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de isolatie niet kan verzakken en vervolgens tegen het buitenblad aan kan komen. Er wordt gebruik gemaakt van speciale isolatieclips die op het spouw- of isolatie anker worden geschoven om dit te kunnen realiseren.

Wanneer heb je behoefte aan isolatieclips?

Buiten isolatie ankers is het in de praktijk ook mogelijk dat je behoefte kan hebben aan zogenaamde isolatieclips. Het betreft hier een soort van schotel welke om een spouwanker wordt geklemd. Op deze manier kan de isolatie op de correcte plaats op de binnenmuur worden gehouden. Door gebruik te maken van een clip zorg je ervoor dat de isolatie blijvend zal worden aangedrukt. Hou er rekening mee dat er verschillende soorten isolatieclips bestaan. We maken hierbij een onderscheid tussen de mogelijkheden die we hieronder even voor jou op een rijtje hebben gezet:

  • Universele exemplaren die je in principe altijd kan gebruiken;
  • Speciale clips die voorzien zijn van een druppelvanger;
  • Losse isolatieschotels.

De exacte isolatieclip waar jij behoefte aan kan hebben is niet alleen afhankelijk van de situatie in kwestie, maar ook van de persoonlijke voorkeur waar je mogelijks over beschikt. Het spreekt dan ook voor zich dat je met deze beide zaken absoluut zeker rekening zal willen houden.

Vragen? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice!

Hier in de webshop van BNV Tools willen we graag alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat we onze klanten op de meest optimale wijze van dienst kunnen zijn. Zo vinden we het ook uitermate belangrijk om onze klanten te allen tijde te kunnen voorzien van precies die antwoorden waar men naar op zoek is. Sta jij bijvoorbeeld op het punt om isolatie ankers aan te schaffen, maar is één en ander voor jou niet helemaal duidelijk? Dan hoeft dat zeker geen probleem te zijn. Neem hiervoor gerust even contact op met onze ervaren klantenservice medewerkers. Zij zullen al jouw vragen over isolatie ankers en isolatieclips meteen zonder probleem kunnen beantwoorden!

Bestel ook jouw isolatie ankers hier bij BNV Tools!

Wil je graag isolatie ankers of andere ijzerwaren online kopen? Dan ben je daarvoor aan het juiste adres hier bij BNV Tools. Zoveel mag onderhand wel duidelijk zijn. Het spreekt echter voor zich dat je in ons assortiment ook nog heel wat andere zaken aan kan treffen. Denk hierbij meer concreet aan:

Ook voor het aankopen van tal van andere ijzerwaren ben je hier bij BNV Tools dus duidelijk aan het juiste adres. Aarzel dus geen moment langer en kies er vandaag nog voor om ook jouw isolatie ankers net als mogelijke andere vereiste ijzerwaren aan te schaffen hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box