Terug

Woodies Ultimate (13)

Woodies Ultimate

WOODIES schroeven kopen? 

Bent u op zoek naar goedkope professionele torx schroeven? Koop dan Woodies Ultimate schroeven bij BNV Tools. Deze A-kwaliteit schroeven zijn van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd. Wij hebben een groot assortiment op voorraad en ze worden snel geleverd.

 

De Voordelen

De Woodies hebben een speciale punt waardoor ze sneller in het hout "grijpen", freesribben onder de kop zorgen er voor dat de schroeven beter in het hout verzinken en schachtribben laten de schroeven gemakkelijker in het hout draaien, hetgeen scheuren van het hout voorkomt. Voorboren is in de meeste houtsoorten dan ook overbodig. De schroeven zijn voorzien van een extra diepe torx-indruk. In iedere doos wordt bovendien een gratis schroefbit meegeleverd, dus niet meer zoeken naar de juiste bit.

Diverse typen Woodies Ultimate

Deeldraad schroeven: de bekende Spaanplaatschroeven met een verzonken platte kop. Ze zijn verkrijgbaar in verzinktgeelverzinktrvs en SHIELD
De Shield schroeven zijn van extra gehard staal, verzinkt en daarna voorzien van een extra sterke antiroest coating. Ze zijn dan ook veel sterker dan een normale rvs-schroef. De verzinkte schroeven zijn bovendien ook te koop in voldraad.

Vlonderschroeven: voor het verwerken in houten vlonders, steigers, schuttingen etc.
Deze zijn verkrijgbaar in RVS 410 en SHIELD. Door hun speciale kleur vallen ze ook minder op als ze verwerkt zijn in blank hout.

Tellerkopschroeven: hebben een en grote bolvormige kop en kan worden verwerkt in de constructieve bouw. Het grote klemvak van deze schroef zorgt voor een verhoogde lastopname waardoor minder bevestigingspunten nodig zijn.Ook veel doe-het-zelvers ervaren de zeer goede eigenchappen van deze professionele Torx schroeven.

Glaslatschroeven: voor het eenvoudig bevestigen van houten glaslatten. De schroeven zijn voorzien van een kleine kop en verkrigbaar in verzinkt en rvs.

Scharnierschroeven: specifiek gemaakt voor de bevestiging van scharnieren en beslag. De kop van de schroef is kleiner uitgevoerd, waardoor deze mooi in het scharnier verzinkt. Beschadiging van het scharnier wordt voorkomen doordat de freesribben zijn weggelaten.

Tellerkopschroeven: de schroeven zijn voorzien van een een extra grote platte kop met een groter klemvak. Ze hebben een grotere lastopname, daardoor zijn er minder bevestigingspunten nodig. Ze zijn er in verzinkt en SHIELD.

Potdekselschroeven: de zwarte Woodies schroeven ideaal voor het potdekselen van houten delen. Ze zijn uitgevoerd in zwart, RAL 9005.

 

Nieuw

Woodies CilinderkopschroevenVoor de bevestiging van balkdragers, profielen, hoekijzers en andere houtverbinders op hout. De lengtes varieren van 16 tot 50mm. 

 

Online bestellen

U kunt  gemakkelijk en voordelig bestellen bij BNV Tools.  
Wij leveren snel door heel Nederland en België. Vanaf 50 euro wordt uw bestelling gratis geleverd in NL en vanaf 75 euro in België.
Wilt u in de toekomst ook weer bij BNV Tools kopen dan kunt u een account aanmaken. U kunt dan eenvoudig uw gegevens bewerken en bekijken wat u eerder heeft besteld. 

                               

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box