Terug

Woodies Ultimate (252)

Filters

Woodies Ultimate

Woodies schroeven

Ben jij voor een klus op zoek naar schroeven die goed verzinken en het hout niet beschadigen? Woodies Ultimate schroeven zorgen voor een mooi resultaat door een speciale punt, schacht- en freesribben en een diepe Torx-indruk. Dat is niet alleen prettig voor een doe-het-zelf klusser, maar ook voor de professional.

Woodies Ultimate schroeven worden sinds 2009 verkocht op de Nederlandse markt en zijn al snel uitgegroeid tot een begrip in de bouw. Ze bieden immers grote voordelen voor klussers in allerlei situaties. Bovendien bestaan Woodies schroeven in vele soorten en maten, waardoor de schroef geschikt is voor uiteenlopende toepassingen.  

De voordelen van Woodies schroeven

Woodies schroeven onderscheiden zich van andere soorten schroeven door een aantal kenmerken. Allereerst beschikt de schroef over een speciale punt, waardoor de schroef sneller in het hout ‘grijpt’. Concreet betekent dit dat voorboren niet nodig is en de kans op splijten vermindert. Daarbij komt dat freesribben onder de kop de schroef mooi laten verzinken en de schachtribben de schroef snel en makkelijk in het hout laten draaien. Verder is elke Woodies schroef voorzien van een extra diepe Torx-indruk. Een mooie bijkomstigheid: bij iedere Woodies schroeven set wordt een gratis schroefbit meegeleverd! Extra voordelig is onze WOODIES AANBIEDING. Bij veel Woodies krijg je extra korting bij aankoop vanaf 5 of 10 stuks.

De soorten Woodies Ultimate schroeven

Wanneer je een project gaat opzetten en uitvoeren, is het belangrijk dat je de juiste kiest. Woodies schroeven bestaan daarom in verschillende soorten en maten, zodat je voor iedere klus de juiste schroef kunt gebruiken. Hieronder zetten we de typen Woodies Ultimate op een rijtje:

  • Deeldraad schroeven zijn schroeven met schroefdraad over een deel van de schacht, waardoor er een grotere aantrekkingskracht bestaat tussen hout-houtverbindingen. Deeldraadschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, namelijk verzinkt, geelverzinkt, roestvast staal (RVS) en SHIELD.
  • Voor vlonders, steigers, schuttingen en vergelijkbare buitentoepassingen bestaan er vlonderschroeven, die beschikbaar zijn in RVS 410 en SHIELD. Door hun speciale kleur vallen ze minder op als ze verwerkt zijn in blank hout.
  • Tellerkopschroeven hebben een en grote bolvormige kop en kunnen gebruikt worden in constructieve bouw. Het grote klemvak van deze schroef zorgt namelijk voor een verhoogde lastopname, waardoor er minder bevestigingspunten nodig zijn. Ook veel doe-het-zelvers profiteren van de voordelen van deze professionele Torx schroeven.
  • Voor het bevestigen van houten glaslatten zijn glaslatschroeven bij uitstek geschikt. De schroeven zijn voorzien van een kleine kop en verkrijgbaar in verzinkt en RVS, waardoor ze zowel voor binnen- als buitengebruik functioneel zijn.
  • Scharnierschroeven zijn specifiek gemaakt voor de bevestiging van scharnieren en beslag. De kop van de schroef is klein uitgevoerd, waardoor deze mooi in het scharnier verzinkt en dus weinig opvalt. Bovendien zijn de freesribben weggelaten, zodat beschadigingen aan het scharnier voorkomen worden.
  • Woodies Cilinderkopschroevenkunnen goed gebruikt worden voor de bevestiging van balkdragers, profielen, hoekijzers en andere hout-houtverbinders. De lengtes variëren van 16 tot 50 millimeter.
  • Tot slot vind je Woodies potdekselschroevenin het assortiment van BNV Tools. Deze zelfborende schroeven zijn ideaal voor het potdekselen van houten delen. Ze zijn uitgevoerd in zwart, RAL 9005.

Waarom Woodies Ultimate?

Woodies schroeven kopen is een bewuste keuze, omdat je kiest voor kwaliteit. Zoals eerder genoemd is, zijn de eigenschappen van de schroeven onderscheidend van andere merken en dragen deze bij aan een mooie afwerking. Verder kun je ervan uitgaan dat Woodies schroeven je niet teleurstellen, aangezien het merk al sinds 2009 schroeven verkoopt aan professionals, thuisklussers en alles daartussenin. Heb je schroeven nodig voor een buitenproject of ga je een kast voor binnenshuis in elkaar zetten? Neem een kijkje in het assortiment van BNV Tools en grote kans dat jij een geschikte schroef tegen zult komen.

Woodies Ultimate schroeven kopen bij BNV Tools

BNV Tools is een online bouwmarkt voor elke klusser en met ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Vanwege het ruim aanbod aan Woodies houtschroeven, kunnen wij ons voorstellen dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste schroef te vinden. Graag helpen wij je daarom bij het uitzoeken van de juiste Woodies schroeven, zodat jij de perfect Woodies schroeven koopt voor jouw project.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box