Terug

Woodies Ultimate | Woodies schroeven (258)

Filters

Woodies Ultimate | Woodies schroeven

We kunnen met zekerheid stellen dat de Woodies schroeven al heel wat jaren als een absoluut begrip bestempeld kunnen worden op de Nederlandse markt. Dat is in het bijzonder te wijten aan de bijzonder positieve eigenschappen die verbonden zijn aan dit type schroef. Zo kan je bij het gebruik van deze schroeven rekenen op:

 • De aanwezigheid van freesribben;
 • Een extra diepe Torx indruk;
 • Een aanwezig snijpunt;
 • Schachtfreesribben.

Het spreekt bovendien voor zich dat de Woodies Ultimate schroeven ook perfect weten te voldoen aan alle vooropgestelde normen. Zo geldt voor deze schroeven dat ze onder meer ETA-gekeurd zijn en bovendien beschikken ze ook nog eens over een CE-markering net zoals over het SHR-keurmerk. Wil jij ook graag deze schroeven kopen? Dan kunnen wij je hier alvast uitstekend bij van dienst zijn!

Waarom kiezen voor Woodies schroeven?

Woodies schroeven worden sterk gewaardeerd door professionele gebruikers. Dat hoeft ook helemaal niet te verbazen, want voor deze schroeven geldt dat ze beschikken over tal van bijzondere eigenschappen. In eerste instantie geldt voor de punt van de Woodies Ultimate schroeven dat ze beschikken over een zogenaamd voorsnijpunt. Deze zorgt ervoor dat het risico op het splijten van het hout op een zeer efficiënte manier geminimaliseerd kan worden. Bijgevolg kan de schroef ook makkelijk in het hout grijpen tijdens het inschroeven.

De kop waar de Woodies schroeven mee zijn uitgerust beschikt bovendien ook over zogenaamde freesribben. Voor deze freesribben geldt dat ze zorgen voor een goede verzinking in het hout waardoor de schroef gelijk komt te liggen met het oppervlak. Bovendien geldt voor deze schroeven ook dat ze beschikken over een extra diepe Torx indruk. Hierdoor wordt een uitstekende grip gerealiseerd waardoor het slippen van het schroefbit voorkomen kan worden. Tot slot is er uiteraard ook nog de aanwezige schachtfrees welke zich in het midden van de schroef bevindt. Deze zorgt voor extra ruimte wat het inschroeven uiteraard een behoorlijk stuk eenvoudiger maakt. Bovendien kan ook de spanning op deze manier sterk worden gereduceerd.

Alle voordelen van Woodies Ultimate op een rijtje

We kunnen met absolute zekerheid stellen dat de Woodies schroeven helemaal niet meer weg te denken zijn op de markt. Voor menig aantal professionele vakmensen geldt dan ook dat ze absoluut zweren bij het gebruik van deze exemplaren. Ben jij ook van plan om gebruik te gaan maken van Woodies schroeven? Dan zal je daarbij alvast kunnen rekenen op de volgende voordelen:

 • De extra diepe Torx indruk zorgt ervoor dat het inschroeven van Woodies schroeven een stuk eenvoudiger kan gebeuren;
 • De aanwezige schachtribben maken het inschroeven zomaar even nog eenvoudiger;
 • De schachtribben zorgen voor een afname van de spanning op de schroef;
 • De freesribben die zich onder de kop bevinden zorgen voor het zelf verzinken van de kop;
 • Het speciale snijpunt zorgt ervoor dat er vaak niet voorgeboord dient te worden;
 • Het speciale snijpunt zorgt er tevens voor dat de kans op het splijten van het hout afneemt;
 • Er is sprake van een speciale, grovere schroefdraad welke zorgt voor een betere grip en sneller inschroeven.

Voordat je over gaat tot het bestellen van Woodies schroeven is het vanzelfsprekend dat je ook altijd de nodige aandacht zal willen geven aan de hoeveelheid schroeven waar je behoefte aan hebt. Wat dit betreft zal je tot de conclusie komen dat er in ons aanbod heel wat uiteenlopende mogelijkheden zijn terug te vinden. Heb je dus met andere woorden behoefte aan een beperkte of aan eerder grotere hoeveelheid aan schroeven? In beide gevallen kan je de Woodies schroeven in die hoeveelheid bij ons bestellen die jij wenst!

Vragen? Aarzel niet om onze klantenservice te contacteren!

Ondanks het feit dat de eigenschappen en daarmee ook de voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van de Woodies schroeven wel voor zich spreken is het uiteraard altijd mogelijk dat je nog te maken hebt met bepaalde vragen. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn, in tegendeel. Voor deze vragen geldt namelijk dat je altijd over de mogelijkheid beschikt om ze voor te leggen aan de medewerkers van onze klantenservice. Zij beschikken over een uitstekende kennis over de Woodies Ultimate schroeven waardoor je meteen een glashelder antwoord op al jouw vragen zal krijgen.

Bestel jouw Woodies schroeven nu hier bij BNV Tools!

Wil je graag Woodies Ultimate schroeven bij een bouwmarkt online bestellen? Dan zal je tot de conclusie komen dat je niet verder meer hoeft te zoeken. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat er hier in ons aanbod ook nog heel wat andere schroeven zijn terug te vinden die aangeschaft kunnen worden. Denk hierbij dan meer concreet aan de onderstaande:

Wil je ook graag bijvoorbeeld vlonderschroeven kopen? Dan zal je kunnen concluderen dat ook deze uiteraard deel uitmaken van ons assortiment. Het in één keer bij ons bestellen van alle artikelen waar je behoefte aan hebt kan je in ieder geval niet alleen op interessante, praktische, maar ook financiële voordelen komen te staan. Zo kan je bijvoorbeeld bij bestellingen vanaf 75 euro rekenen op gratis verzending. Spreekt dit jou ook wel aan? Wacht dan niet langer en koop jouw Woodies schroeven en eventuele andere schroeven nu hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box