Terug

Uitvulplaatjes, Wiggen en Drukplaten (35)

Filters

Uitvulplaatjes, Wiggen en Drukplaten

Uitvulplaatjes worden in de praktijk gebruikt voor het nauwkeurig kunnen uitvullen en stellen van allerlei regelwerk, kozijnen, gevelbekleding en ga zo maar door. Dit gezegd hebbende kunnen deze handige hulpmiddelen in de praktijk ook worden gebruikt bij het opmetselen van een muur. Voor deze uitvulplaatjes geldt dat ze op die manier zijn ontworpen, zodat ze goed op hun plaats blijven zitten. Wanneer de plaatsing achter de rug is kan je ervoor kiezen om het handvatje eenvoudig af te breken. Let op, voor elke dikte geldt dat ze over diens eigen kleur beschikt. Bovendien is het zo dat je hier bij BNV Tools een keuze kan maken tussen tal van verschillende hoeveelheden. Zo kies je altijd voor de hoeveelheid uitvulplaatjes waar je echt behoefte aan hebt.

Waar worden uitvulplaatjes voor gebruikt?

Zoals eerder aangehaald hierboven is het in de praktijk zo dat er gebruik wordt gemaakt van uitvulplaatjes voor het nauwkeurig uitvullen en stellen van onder meer regelwerk en kozijnen. Ook wanneer er sprake is van een karwei waarbij er een muur opgemetseld dient te worden is het mogelijk om daarbij gebruik te maken van deze handige artikelen. De aanwezige weerhaken zorgen ervoor dat dit handige materiaal goed op haar plaats blijft zitten. Voordat je over gaat tot het plaatsen van je bestelling is het altijd belangrijk om even de verschillende diktes te controleren waarin ze aangeschaft kunnen worden. Wat dit betreft bieden wij onze klanten hierbij BNV Tools uiteraard menig aantal uiteenlopende mogelijkheden aan.

Verkrijgbaar in tal van verschillende verpakkingen

Indien je op het punt staat om uitvulplaatjes aan te schaffen zal je kunnen concluderen dat er daarvoor een keuze kan worden gemaakt tussen meerdere verschillende opties. Wanneer je een blik werpt in ons aanbod zal je tot de conclusie komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen:

  • Verschillende kleuren;
  • Verschillende formaten;
  • Verschillende hoeveelheden.

Bovenstaande betekent concreet dat je bijvoorbeeld kan kiezen voor het aankopen van zwarte uitvulplaatjes die beschikken over een formaat van 3 mm en verkrijgbaar zijn in zakken van 48 stuks. Voor de rode exemplaren geldt dat ze in eenzelfde aantal besteld kunnen worden, maar dan met een formaat van 5 mm. Voordat je over gaat tot het plaatsen van je bestelling is het dan ook altijd interessant om eerst voor jezelf even te gaan bepalen hoeveel van deze uitvulplaatjes je precies nodig hebt en vooral ook over welk formaat ze bij voorkeur dienen te beschikken.

Op zoek naar wiggen? Ontdek ze in ons assortiment!

Het is in de praktijk best mogelijk dat je niet alleen maar behoefte zal hebben aan uitvulplaatjes. Er wordt in de praktijk dan ook bijvoorbeeld zeer vaak gebruik gemaakt van zogenaamde wiggen. Wat deze artikelen betreft maken we een onderscheid tussen verschillende soorten. Het gaat hierbij om:

  1. Platte wiggen;
  2. Verstelbare stelwiggen.

Voor de platte exemplaren geldt dat ze speciaal ontworpen zijn om een snelle uitvulling te kunnen realiseren. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan de situatie waarin er glas wordt geplaatst. Op deze manier kan voorkomen worden dat de ruit in aanraking komt met de zogenaamde sponning. Dit gezegd hebbende kan er in de praktijk geconcludeerd worden dat deze artikelen in het bijzonder onmisbaar zijn voor interieurbouwers net als tegelzetters. Voor een platte wig geldt dat ze niet alleen gekleefd en gespijkerd, maar ook vastgeschroefd kan worden.

Voor de verstelbare wiggen geldt dat ze speciaal zijn ontworpen om dienst te doen als hulpmiddel zodat alles niet alleen snel, maar bovendien toch ook nauwkeurig kan worden afgesteld. Door het zogenaamde zaagtandprofiel wordt ervoor gezorgd dat deze wiggen niet van elkaar af kunnen schuiven. Net zoals voor de uitvulplaatjes geldt dat ook deze artikelen besteld kunnen worden in verpakkingen met sterk uiteenlopende hoeveelheden.

Bestel jouw uitvulplaatjes vandaag nog hier bij BNV Tools!

Hier in het aanbod van BNV Tools kan je een sterk uiteenlopend aanbod terugvinden boordevol met allemaal verschillende artikelen die van pas kunnen komen wanneer je bijvoorbeeld een bepaald karwei of een bepaalde klus dient uit te voeren. Dit geldt onder meer voor materialen voor bevestiging. Voor deze materialen geldt dat ze niet alleen bij ons in uiteenlopende verpakkingen kunnen worden aangeschaft, daarnaast zal je ook altijd kunnen rekenen op de scherpste prijs. Beschik je mogelijk over enkele vragen in verband met de artikelen of materialen die je wenst te bestellen? Dan kan je deze uiteraard altijd voorleggen aan onze deskundige klantenservice!

Het plaatsen van je bestelling hier bij BNV Tools zorgt er naast bovenstaande voor dat je kan rekenen op nog een aantal extra interessante voordelen. Zo zal je bijvoorbeeld kunnen concluderen dat je vanaf een bestelbedrag ter waarde van minstens 75 euro kan rekenen op gratis verzending. Plaats je bij ons bovendien een bestelling voor 16:00 en zijn de aangeschafte artikelen uit voorraad leverbaar? Dan kan je bestelling dezelfde dag nog verzonden worden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er zijn met absolute zekerheid heel wat interessante redenen aan te halen om ervoor te kiezen om ook jouw bestelling voor uitvulplaatjes te plaatsen hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box