Terug

GB balk anker | Bintanker (1)

Filters

GB balk anker | Bintanker

Ben je op zoek naar een balk anker? Dan kan je deze probleemloos terugvinden in het aanbod hier bij BNV Tools! Voor zo'n anker geldt dat ze eigenlijk een verbindingsstuk vormt tussen houten balken en een stenen of gemetselde muur. Door gebruik te maken van een balk anker wordt het mogelijk om een vloer als het ware in het gebouw te doen 'hangen'. Daarbij kan er altijd worden gerekend op een belasting die je mag verwachten van een vloer. Op bouwkundig vlak vormt ze een betrouwbaar alternatief voor het direct door laten lopen van vloerbalken tot in de gevel. Sowieso wordt dit laatste in de praktijk niet aangeraden omdat op deze manier de vorming van koudebruggen kan optreden. Wil je graag meer over balk ankers te weten komen of wil je ze mogelijks graag direct bestellen? In beide gevallen kunnen wij jou hier bij BNV Tools zonder twijfel van dienst zijn.

Waar wordt een balk anker precies voor gebruikt?

Voor een balk anker geldt in de praktijk dat ze wordt gebruikt als verbindingsstuk tussen losse onderdelen welke deel uitmaken van een constructie. Het meest bekende voorbeeld op dit vlak is een pand welke beschikt over betonnen of gemetselde muren en hout gedragen tussenvloeren. Voor de ankers geldt dat ze in deze situatie het verbindingselement vormen tussen enerzijds de muur en anderzijds de vloer. Eventueel is het ook mogelijk om dergelijke ankers te gebruiken om houten balken aan andersoortige constructies te bevestigen.

Op zoek naar een bintanker? Ook deze ontdek je in ons aanbod!

Buiten het gebruik van een balk anker is het bij het project of karwei dat jij dient uit te voeren ook mogelijk dat je behoefte zal hebben aan een zogenaamde bintanker. Het gaat hierbij om een handig hulpmiddel welke in de praktijk wordt ingezet voor het verankeren van een houten balklaag met metselwerk. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om muren met elkaar te verbinden waarna er een sterke constructie kan ontstaan. In het merendeel van de gevallen kan er vastgesteld worden dat een bintanker is gemaakt van verzinkt staal. Dit zorgt ervoor dat je altijd bent verzekerd van een prima kwaliteit.

De bevestiging van een bintanker verloopt in de praktijk overigens vrij eenvoudig. Je kan dit dan ook doorgaans zonder probleem snel zelf doen. Voor deze tool geldt dat ze een L-vormig hulpmiddel betreft welke aan één zijde rond is en aan de andere kant is voorzien van gaten. Voor het ronde gedeelte geldt dat ze in het metselwerk moet worden geplaatst. De platte kant dient dan vervolgens vast te worden geschroefd in de houten balk. Zo kan je altijd rekenen op een echt sterke bevestiging.

Ontdek ook de vele andere artikelen uit ons aanbod!

De kans is zeer groot dat je niet alleen op zoek bent naar een balk anker om aan te schaffen. Dat is geen enkel probleem. Het aanbod hier bij BNV Tools bestaat immers nog uit een groot aantal andere artikelen ook. Denk hierbij niet alleen aan tal van verschillende ijzerwaren, maar ook aan bijvoorbeeld gripankers en wat bovendien ook te denken van opwaaiankers en een ruitersteun? Of misschien ben je wel eerder op zoek naar een zogenaamd stormanker? In ieder geval, alles wat je nodig hebt kan je zonder probleem terugvinden in het assortiment hier bij BNV Tools!

Waarom een balk anker bestellen hier bij BNV Tools?

Of je nu op zoek bent naar een balk anker of een bintanker, de informatie op deze pagina heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat je in beide gevallen bij ons aan het goede adres bent. Niet alleen kan je deze verschillende artikelen bij ons aankopen tegen een zeer scherpe prijs, bovendien hebben wij voor onze klanten ook nog heel wat anders interessants in petto. Denk hierbij aan:

  • Gratis verzending vanaf bestelbedragen van ten minste 75 euro;
  • Bestellingen geplaatst voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden;
  • Extra kortingen bij grote(re) bestelbedragen vanaf respectievelijk 300 en 600 euro.

Weten deze voordelen jou ook wel te overtuigen? Dan spreekt het voor zich dat je maar wat graag over zal willen gaan tot het plaatsen van de bestelling voor onder meer jouw balk anker hier in de webshop van BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box