Terug

Hoekijzer | Hoekanker (44)

Filters

Hoekijzer | Hoekanker

Voor het stalen hoekijzer geldt dat er in de praktijk ook wel eens naar wordt verwezen als zijnde het hoekprofiel. Het betreft hier een profiel welke onder meer in de constructiesector zeer vaak wordt toegepast. Voor dit profiel geldt dat ze meer concreet wordt ingezet voor het bieden van ondersteuning aan constructies op de hoeken en de muren. Het is mede vanwege deze reden dat ze ook vaak stootprofiel wordt genoemd. Voor een dergelijk hoekijzer geldt dat ze verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Indien het voor jou niet helemaal duidelijk is welk exemplaar het meest geschikt is voor jouw situatie kan onze deskundige klantenservice je daar ongetwijfeld bij adviseren.

Wat is een hoekanker precies?

Een hoekanker is een type hoekijzer of zogenaamde houtverbinder welke kan zijn vervaardigd van staal of RVS. Met behulp van dit hulpmiddel is het mogelijk om balken onderling met elkaar te verbinden en dat onder een hoek van 90 graden. Voor een hoekanker geldt dat ze in de praktijk veelvuldig wordt toegepast bij het realiseren van:

 • Balkverbindingen;
 • Houtverbindingen;
 • Houtskeletbouw;
 • CLT verbindingen.

Indien je over wenst te gaan tot het aankopen van een hoekanker of een ander type hoekijzer spreekt het voor zich dat je hiervoor hier bij BNV Tools aan het juiste adres bent. Bovendien is het ook nog eens zo dat je bij ons kan rekenen op enkele extra interessante voordelen.

Altijd een hoekijzer op maat van jouw wensen

Zoals de informatie je eerder op deze pagina duidelijk heeft gemaakt is het in de praktijk altijd mogelijk om een hoekijzer aan te schaffen die perfect aan al jouw verwachtingen zal weten te voldoen. Binnen het assortiment dat je aantreft hier in onze webwinkel maken we dan ook een onderscheid tussen een groot aantal verschillende mogelijkheden. Denk op dit vlak meer concreet aan:

 • Hoekankers met of zonder ril;
 • Versterkingshoeken;
 • Stoelhoeken;
 • Een dorpelhoek;
 • Raamhoeken;
 • Neusijzers.

Voor al deze verschillende artikelen geldt bovendien dat ze aangeschaft kunnen worden in tal van verschillende maten en uitvoeringen. Op deze manier kan je voor elk karwei of werk dat je wenst uit te voeren altijd rekenen op het best mogelijke hoekijzer om gebruik van te maken.

Ontdek ook onze vele andere artikelen!

De kans is bijzonder groot dat je voor het uitvoeren van jouw project of projecten niet alleen maar behoefte zal hebben aan een hoekijzer. Zou je graag ook nog tal van andere artikelen of materialen willen bestellen? Dat is zeker geen enkel probleem. Wanneer je een blik werpt op het assortiment hier bij BNV Tools zal je dan ook tot de conclusie komen dat er hier ook nog tal van andere artikelen in terug te vinden zijn die goed van pas zouden kunnen komen.

Het in één keer aankopen van alle benodigde artikelen of materialen zorgt er niet alleen voor dat je kan rekenen op een praktisch, maar bovendien ook nog eens op financiële voordelen. Dit zijn extra interessante voordelen waar je als klant op kan rekenen op het ogenblik dat je de keuze maakt om al jouw vereiste artikelen en materialen aan te schaffen hier bij BNV Tools!

Vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!

Er wordt wel eens gezegd dat het plaatsen van een bestelling bij een ijzerwaren winkel als belangrijk nadeel heeft dat je niet kan rekenen op de deskundigheid van medewerkers die wel in een fysieke winkel aanwezig zijn. Dat is helemaal niet correct, althans niet hier bij BNV Tools. Wanneer je mogelijke vragen hebt over je bestelling is het namelijk altijd mogelijk om hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers luisteren graag naar je vragen en beantwoorden deze graag op de meest efficiënte manier. Het spreekt voor zich dat op deze manier heel wat vervelende verrassingen bij het plaatsen van een online bestelling kunnen worden voorkomen.

Waarom jouw hoekijzer bestellen hier bij BNV Tools?

Ben je van plan om een hoekijzer aan te schaffen hier in de webshop van BNV Tools? In dat geval zal je tot de conclusie komen dat het maken van deze keuze een aantal zeer interessante voordelen met zich meebrengt. Om te beginnen is het bijvoorbeeld zo dat je kan rekenen op gratis verzending vanaf een bestelwaarde van minstens 75 euro. Plaats je een grotere bestelling bij ons voor een bedrag van respectievelijk 300 of 600 euro? Dan zal je kunnen concluderen dat er daarbij kan worden gerekend op een extra interessante korting. Op deze manier wordt jouw bestelling alleen maar nog interessanter!

Naast bovenstaande zal je tevens kunnen concluderen dat het aankopen van jouw benodigde hoekijzer of hoekanker bij ons een uitstekende keuze is omdat wij altijd garant staan voor een zeer snelle verzending. Heb je jouw bestelling geplaatst voor 16:00? Dan kan deze dezelfde dag nog verzonden worden. Wil jij ook graag kunnen genieten van al deze geweldige voordelen? Wacht dan geen moment langer en bestel ook jouw hoekijzer vandaag nog hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box