Terug

Aluminium tape | Alu tape (3)

Filters

Aluminium tape | Alu tape

Vakmensen kunnen in de praktijk in tal van verschillende situaties sterk gebaat zijn bij het gebruik van zogenaamde aluminium tape. Voor deze tape geldt dan ook dat er enkele zeer interessante voordelen aan verbonden zijn. Het betreft hier dan meer bepaald het feit dat alu tape er bekend om staat uitstekend bestand te zijn tegen zowel hitte als temperatuurverschillen. Het kan hierbij gaan om verschillen in temperatuur gaande van -20 tot +120 graden. Bovendien staat deze tape er ook om bekend over prima isolerende eigenschappen te beschikken. Dit als gevolg van het feit dat lucht er  geen lucht doorheen kan. Daarnaast is het zo dat het glanzende oppervlak niet alleen licht, maar ook warmte reflecteert. Ben jij ook overtuigd door deze voordelen en wil je bijgevolg graag aluminium tape bestellen? Dat is mogelijk hier bij BNV Tools!

Wat zijn de toepassingen van alu tape?

De hierboven aangehaalde twee unieke eigenschappen zorgen ervoor dat alu tape in de praktijk voor ontzettend veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Dit geldt onder meer voor zowel doe-het-zelvers als professionals welke lucht- en ventilatiekanalen willen monteren. Hierbij is het gebruik van aluminium tape eigenlijk van essentieel belang. Dit niet in het minst om koppelingen tussen spirobuizen net als hulpstukken luchtdicht af te kunnen werken. Bovendien is het zo dat er ook in de autotechniek veelvuldig gebruik wordt gemaakt van deze speciale tape. Dat geldt overigens ook voor wat het isoleren van woningen betreft. Zo wordt alu tape bijvoorbeeld vaak gebruikt om de kieren tussen PIR-platen af te dichten. Ze valt dus duidelijk in te zetten voor veel verschillende toepassingen!

Aluminium tape, verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Bij het aankopen van aluminium tape dien je natuurlijk altijd rekening te houden met het formaat waar deze tape over kan beschikken. Binnen het assortiment hier bij BNV Tools maken we dan ook in de praktijk een onderscheid tussen de onderstaande opties:

  • 50mm x 50m;
  • 75mm x 50m;
  • 100mm x 100m.

Ben je van plan om meerdere karweien uit te voeren waarvoor je behoefte hebt aan één of meerdere rollen aluminium tape? Dan spreekt het voor zich dat je er altijd goed aan doet om deze in één keer allemaal samen te bestellen. Op die manier zorg je er immers voor dat je altijd kan rekenen op de interessantste leveringsvoorwaarden. Vanaf een bestelbedrag van minstens 75 euro worden bestellingen geplaatst hier bij BNV Tools immers gratis verzonden.

Ontdek ook de vele andere artikelen in ons assortiment!

Hoe interessant het aankopen van aluminium tape in de praktijk duidelijk ook mag zijn, het spreekt voor zich dat je voor het uitvoeren van verschillende karweien of klussen wellicht (ook) behoefte zal hebben aan tal van andere afdekmaterialen. Het zal je wat dit betreft goed doen om te horen dat er binnen het aanbod hier bij BNV Tools ook nog tal van andere materialen en artikelen kunnen worden besteld. Het gaat hierbij dan onder meer om de onderstaande:

Ben je naast bovenstaande ook op zoek naar bijvoorbeeld verpakkingstapes of wil je graag duct tape kopen tegen de beste prijs en de interessantste voorwaarden? Dan behoort ook dit allemaal tot de mogelijkheden hier in onze webwinkel. Dit is uiteraard nog lang niet alles, maar je krijgt er ondertussen wel al een goed idee van hoe uitgebreid ons assortiment echt is.

Snel jouw bestelling in huis hebben? Geen probleem!

Heb je dringend behoefte aan één of meerdere verpakkingen met aluminium tape? Dit bijvoorbeeld omdat je bezig bent met een bepaald project dat niet zomaar meer vertraging op kan lopen of kan worden uitgesteld? Ook in dat geval is het een aanrader om je bestelling voor alu tape te plaatsen hier bij BNV Tools. Plaats je jouw bestelling bij ons voor 16:00? Dan wordt deze immers doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Op deze manier kan je snel terug verder met het karwei waarmee je bezig ben, waardoor deze niet nodeloos vertraging op zal lopen. Ook indien je dus met andere woorden snel behoefte hebt aan aluminium tape hoef je niet verder meer te zoeken, in tegendeel!

Waarom jouw aluminium tape bestellen hier bij BNV Tools?

Verspreid over deze pagina hebben we eerder verschillende voordelen aangehaald waar je op kan rekenen bij het bij ons plaatsen van je bestelling voor aluminium tape. Dit gezegd hebbende zijn er nog enkele extra voordelen die we je niet willen onthouden. Denk hierbij meer concreet aan:

  1. Vanaf een bestelbedrag van minimaal 75 euro kan je rekenen op gratis verzending;
  2. Bij eventuele vragen staat onze vakkundige klantenservice je graag te woord;
  3. Je bent altijd verzekerd van de beste tape tegen de interessantste prijs.

Het is uiteraard ook mogelijk dat je niet alleen maar alu tape zal willen bestellen. Heb je bovendien ook behoefte aan nog tal van andere artikelen of materialen? Overweeg dan altijd om deze samen bij ons aan te kopen. Op die manier kan je immers mogelijk rekenen op nog meer financiële voordelen. Vanaf respectievelijk 300 of 600 euro bieden wij onze klanten immers nog meer korting aan. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, voor het bestellen van aluminium tape ben je bij ons aan het beste adres!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box