Terug

GB glijankers (1)

Filters

GB glijankers

Glijankers zijn een stalen hulpmiddel welke het mogelijk maakt om de muurdelen in bijvoorbeeld een gevel aan beide zijden van een verticale dilatatievoeg bij elkaar te houden. Hierbij is het zo dat het hulpmiddel bij temperatuurwisselingen over de mogelijkheid beschikt om in de zogenaamde "huls" heen en weer te glijden. Ben jij nog op zoek naar een webwinkel om glijankers bij te bestellen? Dan is het zonder meer een aanrader om even te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wat zijn glijankers precies?

We zouden kunnen stellen dat glijankers over twee verschillende functies beschikken. In eerste instantie zorgen ze voor stabiliteit. Dit uit zich onder de vorm van het feit dat er een soort van verankering van de muurdelen aan beide zijden van de dilatatievoeg wordt gerealiseerd. Dit is echter niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat ze over een zekere mate van flexibiliteit dient te beschikken. De muren moeten immers in staat zijn om enigszins te bewegen.

Indien mogelijk is het zo dat glijankers in de horizontale metselmortellaag worden gelegd. Het glijanker dient om te kunnen rekenen op een optimale, kracht verdelende werking te beschikken over een lengte van doorgaans 300 of 400 mm. Voor een glijanker geldt dat ze in de praktijk doorgaans om de 500 mm wordt aangebracht. Dit is echter uiteraard deels afhankelijk van de situatie waarvan sprake is. Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk waar zeker de nodige aandacht aan te besteden bij het aankopen van een glijanker? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Maak even kennis met de rest van ons assortiment!

Ondanks het feit dat een glijanker zeer goed van pas kan komen bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden geldt dat uiteraard ook voor tal van andere artikelen. Andere artikelen die je terug kan vinden in ons assortiment zijn dan ook met name de onderstaande:

Ben jij ook op zoek naar één of meerdere van de hierboven aangehaalde artikelen? Dan kan je ook deze dus zonder probleem bij ons aankopen!

Voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden!

Afhankelijk van het project of karwei dat je aan het uitvoeren bent spreekt het voor zich dat je ook zomaar snel behoefte kan hebben aan glijankers. Wanneer dat het geval is, is het aan te raden om ervoor te zorgen dat je jouw bestelling kan plaatsen voor 16:00. Op deze manier wordt er immers voor gezorgd dat wij je order dezelfde dag nog kunnen verzenden. Heb je dus met andere woorden zeer dringend behoefte aan een bepaalde hoeveelheid aan dergelijke ankers? Ook in dat geval is het perfect mogelijk om deze te bestellen hier in de webshop van BNV Tools!

Waarom jouw glijankers aankopen hier bij BNV Tools?

Indien je op zoek bent naar glijankers om aan te schaffen spreekt het voor zich dat je deze graag zal willen kunnen bestellen tegen de interessantste voorwaarden. Voor allerlei ijzerwaren online kopen ben je hier bij ons hoe dan ook aan het juiste adres. In eerste instantie zorgen we ervoor dat onze klanten deze kunnen bestellen tegen de meest interessante prijs. Daarnaast trachten we ook de andere kosten zo beperkt mogelijk te houden. Denk hierbij onder meer aan de verzendkosten. Vanaf 75 euro bieden we onze klanten zelfs gratis verzending van hun bestelling aan.

Het is natuurlijk ook zeker mogelijk dat je niet alleen maar over zal willen gaan tot het aankopen van een glijanker hier bij BNV Tools. Mogelijks heb je voor het uitvoeren van jouw karweien dan ook nog behoefte aan tal van andere artikelen of materialen. Dat is geen enkel probleem. Je kan deze bij ons allemaal samen bestellen tegen de meest interessante voorwaarden. Wacht dus niet langer en plaats jouw bestelling met onder meer glijankers nu hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box