Terug

GB hoekanker met ril (10)

Filters

GB hoekanker met ril

Bij het aankopen van een hoekanker is het zo dat er een onderscheid dient te worden gemaakt tussen enerzijds een hoekanker met ril en anderzijds een hoekanker zonder ril. Voor hoekankers geldt dat ze verbindingsmiddelen zijn welke zijn gemaakt van staal waarmee het mogelijk is om balken recht op elkaar te verbinden.

Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de sterkte van het anker wordt vergroot. Dit zorgt ervoor dat je kan rekenen op een aanzienlijk betere verbinding tussen de twee balken. De montage van een hoekanker waarbij een ril aanwezig is verloopt overigens zeer eenvoudig. Het gebruik van schroefnagels bij de bevestiging maakt het mogelijk om een hoekanker snel te monteren.

Hoe kies je voor het beste hoekanker?

Bij het aankopen van een bepaald hoekijzer of hoekanker is het altijd van belang om na te gaan hoe je nu precies het best mogelijke exemplaar voor jouw situatie kan bestellen. Dat is niet zo moeilijk. Er zijn wat dit betreft een aantal zaken waar je aandachtig voor dient te zijn, namelijk:

 • Bepaal de toepassing van het hoekanker met ril en hoeveel je ankers je nodig hebt;
 • Zeker wanneer er veel kracht is vereist is de keuze voor hoekankers met ril een aanrader;
 • Vergelijk de diverse maten waarin de hoekankers verkrijgbaar zijn voordat je deze aan gaat kopen.

Door aandacht te besteden aan de bovenstaande factoren zal je in de praktijk altijd kunnen rekenen op het meest optimale hoekanker om gebruik van te maken voor jouw specifieke situatie.

Een hoekanker met ril, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Indien je voor jezelf de keuze hebt gemaakt dat een hoekanker met ril voor jouw project of karwei de meest optimale keuze is zal je kunnen concluderen dat deze hier in het aanbod van BNV Tools verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende uitvoeringen. In eerste instantie is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen de twee globale mogelijkheden die er op dit vlak bestaan, namelijk:

 • Een hoekanker voorzien van één ril;
 • Een hoekanker voorzien van twee rillen.

Daarbij spreekt het voor zich dat er ook een onderscheid dient te worden gemaakt tussen de verschillende afmetingen waarvan sprake is. Op dit vlak maken we bijvoorbeeld een onderscheid tussen de mogelijkheden die hieronder voor jou op een rijtje zijn gezet:

 • 60x2,5 mm;
 • 60x2,0 mm;
 • 46x2,5 mm;
 • 30x2,0 mm.

Voordat je over gaat tot het aankopen van een bepaald hoekanker met ril is het in de praktijk dan ook altijd van belang om voor jezelf te gaan bepalen welk formaat je nodig hebt net als in welke hoeveelheid je die hoekankers wenst aan te schaffen. Is één en ander voor jou op dit vlak niet helemaal duidelijk? Dan helpen onze deskundige klantenservice medewerkers je zeer graag verder!

Bestel jouw hoekanker met ril hier bij BNV Tools!

Wil je graag een hoekanker met ril bestellen? Dan zal je tot de conclusie komen dat, dat hier in de webshop van BNV Tools zonder probleem tot de mogelijkheden behoort. Dit geldt overigens ook nog voor heel wat andere artikelen of materialen. Wil je graag andere ijzerwaren kopen? Dan is ook dat hier bij ons geen enkel probleem. Denk wat dit betreft onder meer aan:

Plaats je hier in onze webwinkel een bestelling voor een bedrag van minstens 75 euro? Dan zal je tot de conclusie komen dat deze altijd volledig gratis zal worden verzonden. In ieder geval, voor het aankopen van een hoekanker met ril net als voor tal van andere ijzerwaren ben je hier bij BNV Tools overduidelijk aan het juiste adres!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box