Terug

Gipsplaatschroeven (53)

Filters

Gipsplaatschroeven

Gipsplaatschroeven | BNV Tools

Als u een gipsplaat wilt monteren, heeft u daar gipsplaatschroeven voor nodig. Dit zijn zwarte schroeven, die ook wel snelbouwschroeven genoemd worden. BNV Tools biedt gipsplaatschroeven in verschillende soorten en maten aan, zodat u altijd de juiste schroef voor de klus gebruikt. Bovendien kunt u van ons hoge kwaliteit verwachten. Heeft u een vraag over welke gipsplaatschroef te kopen? Wij staan u graag te woord en adviseren u in de mogelijkheden.

Hoge kwaliteit Gipsplaatschroeven

Zoals gezegd zijn Gipsplaatschroeven zwart, omdat ze een gecoat zijn met fosfaat. Door het gips kunnen de schroeven anders namelijk gaan roesten, waardoor er roestvlekken op uw eindafwerking kunnen komen. Bovendien bieden gipsplaatschroeven extra stevigheid door een speciale kop, die ervoor zorgt dat het karton achter de schroefkop blijft zitten. Gipsplaatschroeven moeten de zware gipsplaatsen immers langdurig dragen. Bij BNV Tools bieden we Grabber en Steelies gipsplaatschroeven. Vanwege een scherpe punt en de dubbele spoed kunnen de schroeven supersnel ingedraaid worden.
Gipsplaatschroeven in soorten en maten
Ons assortiment aan gipsplaatschroeven is breed, omdat u het van groot belang is om over de juiste gipsplaatschroeven te beschikken voor uw klus. We maken onderscheid tussen schroeven met een grove en fijne draad.
Voor bevestiging van gipsplaten op een houten drager gebruiken we schroeven met grove draad.
Voor het bevestigen van gipsplaten op een Metalstud systeem zijn er de schroeven met fijne draad. Om een stevige constructie te maken van zware Metalstud onderdelen zijn er de Framing schroeven. Deze hebben een boorpunt en een grote platte kop.
Tenslotte verkopen we bij BNV Tools de Gipsvezelplaatschroeven met een kleine kop. Deze worden gebruikt om Gipsvezelplaten te bevestigen, een plaat die een hoge brandwerendheid heeft. Deze worden vaak gebruikt voor de bekleding van metalen balken en kolommen, evenals voor de afwerking van een schouw.
BNV Tools biedt ook gipsplaatschroeven op band aan, zodat u met behulp van een bandschroefmachine snel en makkelijk gipsplaten kunt monteren. Deze Bandschroeven zijn universeel en op de meeste machines te gebruiken.
Wanneer u losse schroeven met een schroefmachine indraait, let er dan op dat u de schroeven niet te ver in de gipsplaat draait. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een bitje voor gipsplaatschroeven. Dit voorkomt dat de kop door de kartonnen laag van de gipsplaat wordt gedraaid, hetgeen de constructie zwakker maakt.

Gipsplaatschroeven kopen bij BNV Tools


Bent u op zoek naar gipsplaatschroeven van hoge kwaliteit? Dan bent u bij BNV Tools aan het juiste adres. Wij bieden diverse Steelies en Grabber gipsplaatschroeven aan, die u zowel op band als losse stuks kunt aanschaffen. Heeft u een vraag over onze gipsplaatschroeven of wilt u graag advies over welke schroef aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en denken met u mee. Naast gipsplaatschroeven biedt BNV Tools onder meer vlonderschroeven, Woodies schroeven en zelfborende schroeven. Kijk dus eens rond in onze webshop om de juiste schroef voor uw klus te vinden!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box