Terug

Gipsplaatschroeven | Snelbouwschroeven (55)

Filters

Gipsplaatschroeven | Snelbouwschroeven

Wanneer je van plan bent om gipsplaten te gaan bevestigen zal je tot de conclusie komen dat het gebruik van zogenaamde gipsplaatschroeven daarvoor een absolute must is. Voor deze schroeven geldt dat ze in het bijzonder zijn ontworpen om voldoende stevigheid te bieden en de platen goed op hun plaats te kunnen houden. Opvallend is dat voor gipsplaatschroeven geldt dat ze beschikken over een in het oog springende zwarte kleur. Voor deze zwarte kleur geldt dat ze het gevolg is van de zogenaamde fosfaatcoating waarvan sprake is. Deze zorgt ervoor dat de schroef prima bestand is tegen niet alleen gips, maar ook tegen kalk. Roestvorming kan hierdoor voorkomen worden.

Wat zijn gipsplaatschroeven precies?

Voor gipsplaatschroeven geldt dat het speciaal ontworpen schroeven zijn welke in de praktijk gebruikt worden voor het bevestigen van gipsplaten aan ondergronden van metaal of hout. In het merendeel van de gevallen kan er worden geconcludeerd dat ze zijn gemaakt van een hoogwaardig staal. Bovendien beschikken ze tevens over een uniek schroefdraadontwerp welke zorgt voor een efficiënte penetratie net zoals grip van de gipsplaat. Dit bovendien ook nog eens zonder dat er daarbij moet worden gevreesd voor het ontstaan van scheuren of andere vormen van schade. We maken op de markt een onderscheid tussen verschillende soorten gipsplaatschroeven, te weten:

  • De standaard schroeven voorzien van een grove schroefdraad;
  • De schroeven die voorzien zijn van een fijne schroefdraad voor metal studs;
  • De zelfborende exemplaren voor een snelle net zoals eenvoudige montage.

Is het voor jou niet helemaal duidelijk welk type gipsplaatschroef voor jou nu precies het meest interessant kan zijn? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice!

Op welke voordelen kan je precies rekenen?

Door gebruik te maken van gipsplaatschroeven of snelbouwschroeven zal je in de praktijk kunnen concluderen dat je kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. In eerste instantie is het zo dat ze zich kenmerken door een uitstekende hechtkracht. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat de gipsplaat stevig aan de constructie vast blijft hangen. Daarnaast is het zo dat voor gipsplaatschroeven ook geldt dat ze over corrosiebestendige eigenschappen beschikken. Dit heeft als gevolg dat de wanden net zoals de plafonds vele jaren in absolute topconditie zullen blijven. Verder is het ook zo dat voor snelbouwschroeven geldt dat ze zeer eenvoudig te monteren vallen. Dit heeft als gevolg dat ze tevens een populaire keuze vormen bij zowel doe-het-zelvers als bij professionele aannemers.

Welke snelbouwschroeven moet je gebruiken?

Bij het aanschaffen van snelbouwschroeven dien je altijd rekening te houden met tal van verschillende aandachtspunten. We maken hierbij een onderscheid tussen drie verschillende zaken, namelijk:

  • De vereiste lengte en diameter;
  • Het draadtype waarvan sprake moet zijn;
  • De kwaliteit waar de schroeven over dienen te beschikken.

Indien je kiest voor het aanschaffen van één van de verschillende gipsplaatschroeven uit het aanbod hier bij BNV Tools zal je in ieder geval kunnen concluderen dat je altijd bent verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Bovendien spreekt het voor zich dat wij dergelijke schroeven ook aanbieden in verschillende uitvoeringen. Hierdoor kan je altijd exemplaren bij ons bestellen die perfect jouw vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen. Is het voor jou niet echt duidelijk over welke kenmerken jouw gipsplaatschroeven dienen te beschikken? Dan spreekt het voor zich dat je daarvoor altijd even contact kan opnemen met de deskundige medewerkers van onze klantenservice.

Ontdek ook de vele andere schroeven uit ons aanbod!

Voor het aanschaffen van gipsplaatschroeven ben je hier BNV Tools duidelijk aan het goede adres. Dit is echter uiteraard niet alles. Ook voor het aanschaffen van andere schroeven kan je immers zonder probleem bij ons terecht. Wat dit betreft kan je meer concreet denken aan onder meer de onderstaande mogelijkheden:

Wil jij graag of misschien wel meerdere van deze verschillende soorten schroeven aanschaffen? Dan kunnen wij jou daar altijd perfect mee van dienst zijn. Door alles in één keer te bestellen kan je bovendien niet alleen rekenen op een praktisch voordeel, bovendien betaal je vanaf een bestelbedrag van minstens 75 euro ook helemaal geen verzendkosten. Ook dat is uiteraard mooi meegenomen!

Waarom jouw gipsplaatschroeven kopen hier bij BNV Tools?

Sta je op het punt om snelbouwschroeven aan te kopen hier bij BNV Tools? Dan zal je al vrij snel kunnen concluderen dat een bestelling plaatsen hier bij onze bouwmarkt online je meteen een aantal zeer interessante voordelen oplevert. Niet alleen geniet je zoals hierboven aangehaald van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van minstens 75 euro, bovendien zal je ook nog eens kunnen concluderen dat wij altijd zorgen voor een snelle levering.

Voor grotere bestellingen vanaf 300 of 600 euro geldt bovendien dat je kan rekenen op een extra interessante korting. Beschik je nog over een aantal vragen die je graag beantwoord wil zien? Dan kan onze deskundige klantenservice je daar meteen mee verder helpen. Stuk voor stuk zeer interessante redenen dus om ervoor te kiezen om ook jouw gipsplaatschroeven hier bij ons te bestellen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box