Terug

Gipsplaatschroeven (54)

Filters

Gipsplaatschroeven

Gipsplaatschroeven

                        

Grabber Snelbouwschroeven

Grabber is 's werelds grootste producent van gipsplaatschroeven en specifiek op de binnenafbouw gerichte schroeven.
De schroeven zijn van zeer hoge kwaliteit voor diverse toepassingen. De scherpe punt en de dubbele spoed zorgen voor een supersnel indraaien. Bovendien zijn de schroeven perfect afgewerkt en zit er geen gruis in de dozen, zodat de verwerker geen metaalsplinters in vingers en handen krijgt.
In elke doos Grabber wordt een gratis bit meegeleverd.

Grabber schroeven voor het bevestigen van gipskartonplaten of constructies bieden wij in verschillende uitvoeringen.
De Gipsplaatschroeven met fijne draad worden gebruikt voor het bevestigen van gipsplaten op een metalstud systeem. De scherpe punt van de schroeven zorgt ervoor dat deze moeiteloos in het metaal draaien. Ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 20 t/m 70mm. Voor de professional leveren wij deze van het merk Grabber ook op band.

Schroeven met grove draad worden gebruikt voor het aanbrengen van gipsplaten op een houten ondergrond, zoals op rachels, keepers, multiplex platen, etc. 
Ze worden geleverd in de lengtes van 25 t/m 55mm. Ook deze schroeven zijn verkrijgbaar op band.

Voor het verbinden van zwaardere metalen profielen zijn er de framingschroeven van Grabber. Deze hebben een boorpunt een een grotere platte kop, een Waferhead.

Gipsvezelplaatschroeven zijn uitgevoerd met fijne draad en freesribben onder de speciale kleinere kop. Ze zijn speciaal gemaakt voor de bevestiging van gipsvezelplaten op lichte metalstud of hout.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box