Terug

Schroeven (6)

Schroeven

Voordelig schroeven kopen bij BNV Tools.

Woodies Ultimate schroeven bieden wij aan in een ruim assortiment. De deeldraad en voldraad verzinkte schroeven, ook wel spaanplaatschroeven, worden gebruikt voor vele toepassingen, meest binnenshuis. Voor het verwerken in Vlonders, Ballustrades, Steigers, etc. zijn er de Vlonderschroeven. Deze zijn verkrijgbaar in blank RVS of in SHIELD, een coating die zeer weersbestendig is en bijna onopvallend is vanwege zijn kleur. De SHIELD schroef is ook verkrijgbaar in deeldraad met verzonken kop. Voor andere toepassingen buitenshuis verkopen we de Woodies RVS met deeldraad. 
Als u een schroef zoekt, die veel kracht moet kunnen doorstaan, zijn er de Tellerkop schroeven. Door de speciale kop van 21mm ontstaat er een vergote lastopname door een groter klemvak. Hierdoor zijn er minder bevestigingspunten nodig.
De zwarte Woodies Potdekselschroef kan verwerkt worden in het potdekselen van wanden waarbij de zwarte schroef met de kleine kop bijna niet opvalt.

Afstandschroeven

Fis afstandschroeven worden gebruikt voor het aanbrengen van houten delen die onderling een bepaalde speling hebben. Bijvoorbeeld het plaatsen van een kozijn in een opening. Wanneer er een bepaalde speling is kan er eerst een vulplaatje  gebruikt worden en na het bevestigen weer worden verwijderd.
De FIS Stelschroeven hebben weer een andere functie. Deze kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld rachels onder een houten balklaag te bevestigen. Eerst draait men een schroef door de rachel in de houten balk waarna de rachel gesteld kan worden door de schroef in of uit te draaien, dit zonder dat de schroef uit de rachel draait.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box