Terug

Schroeven online (7)

Schroeven online

Wanneer je een bepaald karwei wenst uit te voeren is de kans ontzettend groot dat je daarvoor behoefte zal hebben aan bepaalde schroeven. Voor heel wat mensen geldt echter dat ze door de bomen het bos niet meer zien. De ene schroef is dan ook beslist de andere niet. Zo dien je bijvoorbeeld altijd goed te letten op het soort materiaal waar de schroef in dient te worden aangebracht. Bovendien is het ook belangrijk om rekening te houden met de omstandigheden waarin de schroef zal worden gebruikt. Gebruik je ze immers bijvoorbeeld binnen of toch vooral buiten? In ieder geval, wanneer je schroeven online wenst te bestellen tegen de meest interessante voorwaarden zal al snel duidelijk worden dat je dat nergens anders beter kan doen dan hier bij BNV Tools!

Welke verschillende schroeven bestaan er allemaal?

Voordat je over gaat tot het aanschaffen van bepaalde schroeven is het zoals eerder aangehaald belangrijk om rekening te houden met het type materiaal waarin ze gebruikt zullen worden. We maken binnen ons assortiment een onderscheid tussen onder meer de volgende soorten:

Uiteraard zijn de bovenstaande voorbeelden lang niet alle exemplaren die je bij ons kan bestellen, in tegendeel. Dit gezegd hebbende maakt het bovenstaande overzicht wel meteen duidelijk dat er ontzettend veel verschillende soorten schroeven bestaan. Is het voor jou niet helemaal duidelijk aan welk exemplaar jij nu precies behoefte hebt, dan kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers beantwoorden graag meteen al jouw vragen!

Op zoek naar afstandschroeven? Wij hebben ze voor jou!

Wil je graag afstandschroeven kopen? Dan zal je kunnen concluderen dat ook dergelijke schroeven online bestellen hier bij BNV Tools perfect tot de mogelijkheden behoort. Voor deze schroeven geldt dat ze gebruikt worden voor het op afstand bevestigen van latten en beplating. Daarnaast is het zo dat er ook gebruik wordt gemaakt van dit type schroef voor spanningsvrije montage van ramen net zoals deuren. Verder kunnen afstandschroeven ook dienst doen voor het uitvlakken van ongelijke ondergronden of het gebruik van isolatie tussen het materiaal dat dient te worden bevestigd en de ondergrond. Voor dit type schroef geldt dat ze beschikt over twee verschillende diktes schroefdraad aan de kop en aan de punt. Voor het zogenaamde aanbouwdeel geldt dat ze op haar plaats wordt gehouden door een dikkere kop draad.

Wanneer maak je gebruik van MDF schroeven?

MDF schroeven vormen de perfecte oplossing voor interieurbouwers. Ben je op zoek naar een type schroef die je zonder voorboren in de kopse kant van het plaatmateriaal kan aanbrengen? Dan hoef je niet verder meer te zoeken! Met de MDF schroef wordt dit immers perfect mogelijk gemaakt. Dit kan bovendien gebeuren zonder dat je ervoor hoeft te vrezen dat het materiaal gaat splijten of dat er lelijke verdikkingen zullen ontstaan. De speciaal gevormde boorpunt met freesribben waar de MDF schroef over beschikt zorgt ervoor dat de schroef bij het aanzetten wordt gecentreerd. Bovendien verwijdert ze tijdens het aanschroeven ontzettend veel materiaal uit het werkstuk waarvan sprake is. Op deze manier kan op een efficiënte wijze worden voorkomen dat de MDF-plaat gaat splijten. Ook van opbollingen op het oppervlak aan de kopse kant van de vastgeschroefde platen is helemaal geen sprake. Stuk voor stuk zeer mooie voordelen waar je dus op kan rekenen.

Ook potdekselschroeven zijn bij ons te bestellen

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat je voor het bestellen van schroeven online hier bij ons meer dan aan het goede adres bent. Dit gezegd hebbende is het zo dat er nog heel wat meer verschillende exemplaren deel uitmaken van ons aanbod dan we tot dusver voor je op een rijtje hebben gezet. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor zogenaamde potdekselschroeven. Voor deze exemplaren geldt dat ze vaak worden gebruikt voor het zogenaamde potdekselen van Zweedse rabat planken. Voor deze planken geldt dat ze vaak zwart zijn wat ervoor heeft gezorgd dat ook potdekselschroeven voorzien zijn van een zwarte kop.

De zwarte kop waar je op kan rekenen bij potdekselschroeven is voorzien van een slagvaste coating. Dat is het geval omdat deze niet los mag laten tijdens het inschroeven. Een ander voordeel waar je op kan rekenen bij een dergelijke schroef is terug te vinden in de kleine kop waarvan sprake is. Dankzij deze kleine, zwarte kop is het immers mogelijk om de schroeven mooi weg te werken in het hout. Hierdoor zijn ze uiteraard uiteindelijk heel wat minder zichtbaar.  Tot slot zal je kunnen concluderen dat voor deze schroeven geldt dat ze zijn gemaakt van RVS. Ook dat is belangrijk om te weten. Hierdoor zijn ze immers zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten de woning. Ook bij het realiseren van schuttingen en overkappingen kan er dus zeker gebruik van worden gemaakt.

Waarom je schroeven online bestellen bij BNV Tools?

Wil je graag schroeven online bestellen? Dan hoef je zeker niet verder meer te zoeken. Hier bij BNV Tools hebben we namelijk een zeer groot aanbod beschikbaar met de meest uiteenlopende schroeven voor alle karweien. Dit is bovendien niet alles. Daarnaast zal je namelijk ook kunnen concluderen dat wij onze klanten kunnen voorzien van een aantal extra mooie voordelen. Benieuwd wat deze voordelen nu eigenlijk zijn? Je ontdekt ze middels onderstaande informatie!

Keuze uit een zeer groot aanbod

Eén van de voornaamste voordelen waar je op kan rekenen bij schroeven online bestellen is terug te vinden in het feit dat je een keuze kan maken uit een gigantisch groot assortiment. Ongeacht het type schroef waar je behoefte aan hebt, je zal altijd kunnen concluderen dat deze hier bij BNV Tools kan worden aangeschaft. Ben je dus met andere woorden van plan om verschillende karweien uit te voeren en heb je bijgevolg behoefte aan niet één type schroef, maar aan verschillende? Dan kan je deze doorgaans allemaal zonder probleem bestellen hier in onze webwinkel!

Gratis verzending vanaf 75 euro

Een bestelling bij een bouwmarkt online plaatsen schrikt veel mensen soms nog een klein beetje af. Dat is vooral het gevolg van het feit dat men vreest geconfronteerd te zullen worden met hoge verzendkosten. Dat is helemaal niet het geval wanneer je een bestelling plaatst hier bij BNV Tools. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw bestelling altijd zo voordelig mogelijk verzonden kan worden. Bovendien zal je ook kunnen concluderen dat je zomaar kan rekenen op gratis verzending vanaf een bestelling ter waarde van minstens 75 euro. Zo hoef je, je over de verzendkosten helemaal geen zorgen te maken, in tegendeel. Ook dit is een interessant voordeel waar je op kan rekenen!

Kortingen bij grote(re) orders

Heb je behoefte aan een grote hoeveelheid schroeven of heb je ook nog één of meerdere artikelen uit ons assortiment gevonden welke je graag zou willen bestellen? Dan kan je mogelijk aanspraak maken op een extra korting. De kortingen die wij aanbieden aan onze klanten zijn de volgende:

  • Een korting van 2,5 procent voor bestellingen vanaf 300 euro;
  • Een korting van 5 procent voor bestellingen vanaf 600 euro.

De bovenstaande kortingen gelden voor al onze klanten. Of je nu dus met andere woorden een consument of een bedrijf bent maakt geen enkel verschil. Door deze kortingen koop je al jouw schroeven zomaar even nog voordeliger hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box