Terug

MDF schroeven (8)

Filters

MDF schroeven zijn speciale schroeven die zoals de naam aangeeft zijn vervaardigd om in MDF te schroeven. Door gebruik te maken van de exemplaren die deel uitmaken van ons assortiment wordt het mogelijk om eenvoudig zonder voor te moeten boren de schroeven te verwerken in niet alleen MDF platen, maar ook in multiplex of in spaanplaat exemplaren. Het spreekt dan ook voor zich dat dit type schroef in de praktijk een aanzienlijke populariteit geniet binnen de interieur bouw. Wil jij ook graag overgaan tot het aanschaffen van schroeven voor MDF en wil je dat ook graag kunnen doen tegen de interessantste voorwaarden? Dan kunnen we je alleen maar aanraden om jouw bestelling te plaatsen hier bij BNV Tools. Zo ben je echt verzekerd van de interessantste voorwaarden!

Wat zijn MDF schroeven precies?

MDF schroeven zijn schroeven die voornamelijk worden gebruikt voor de verwerking van MDF op MDF of van MDF op een andere onderconstructie. Voor deze schroeven geldt dat ze zich kenmerken door de aanwezige schroefkop. Hiervoor geldt dat ze zichzelf volledig verzinkt in de MDF waardoor ze niet langer een storend element vormt bij de verdere verwerking van de plaat. Daarnaast zal je ook tot de conclusie komen dat de schroef relatief dun is. Die diameter bedraagt dan ook 3,5 of 4,0 mm. Op deze manier kan het splijten van de MDF worden voorkomen wanneer ze op de kopse kant wordt geschroefd.

Welk voordeel is er verbonden aan deze schroeven?

Het belangrijkste voordeel waar je op kan rekenen bij het gebruik van MDF schroeven heeft te maken met het feit dat ze ten opzichte van andere soorten schroeven waar tevens gebruik van kan worden gemaakt (zoals bijvoorbeeld spaanplaatschroeven) dichter bij de rand van het hout kan worden aangebracht. Dit bovendien zonder dat daarbij het risico wordt gelopen dat het MDF gaat splijten.

Zoals eerder aangehaald geldt hierbij bovendien ook dat het voorboren van het MDF geen vereiste is. Op deze manier kan er heel wat tijd worden uitgespaard. Tot slot verzinkt de MDF-schroef als het ware zichzelf door de aanwezigheid van de speciale freesribben welke zich onder de kop bevinden. Dit zijn stuk voor stuk zeer interessante voordelen waar je in de praktijk op kan rekenen op het ogenblik dat je gebruik gaat maken van MDF schroeven.

Ook behoefte aan andere schroeven? Geen probleem!

Wil je graag schroeven kopen online? Dan zal je tot de conclusie komen dat er in ons aanbod hier bij BNV Tools heel wat interessante mogelijkheden zijn terug te vinden. Het spreekt dan ook voor zich dat je bij ons niet alleen maar MDF schroeven kan bestellen. Denk verder ook aan:

Is het voor jou niet helemaal duidelijk welke schroeven je allemaal nodig hebt voor de klussen of karweien die je van plan bent om uit te voeren? Dan kan onze deskundige klantenservice je op dat vlak absoluut van de nodige informatie voorzien. Aarzel dus niet om ons te contacteren!

Koop jouw MDF schroeven nu hier bij BNV Tools!

Hier in onze bouwmarkt online een bestelling plaatsen zorgt ervoor dat je niet alleen maar de beschikking kan krijgen over MDF schroeven die aangeschaft kunnen worden tegen de scherpst mogelijke prijs, in tegendeel. Bovendien is het namelijk ook zo dat je over de mogelijkheid beschikt om aanspraak te kunnen maken op tal van extra interessante voordelen. Zoals hierboven eerder aangehaald kan je bij ons bijvoorbeeld ook nog tal van andere soorten schroeven bestellen. Bovendien is het ook mogelijk om te kunnen rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Bestellingen worden vanaf 75 euro gratis verzonden;
  • Je bent altijd verzekerd van een snelle levering van de vereiste schroeven;
  • Voor eventuele vragen kan je altijd terecht bij onze deskundige klantenservice.

In ieder geval, wanneer jij graag MDF schroeven wenst aan te kopen tegen de meest interessante voorwaarden kan het zonder meer een aanrader zijn om ervoor te kiezen om ook jouw bestelling te plaatsen hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box