Terug

%SALE% Nu tijdelijk 10% korting op alle handgereedschappen.

Woodies Ultimate Vlonderschroeven (10)

Filters

Woodies Ultimate Vlonderschroeven

Vlonderschroeven | BNV Tools


Vlonderschroeven


Gaat u binnenkort een vlonder of een andere houtconstructie maken? Vlonderschroeven zijn gemaakt van gecoat staal of roestvrijstaal en zijn in het bijzonder geschikt voor hardhout. Bij BNV Tools hebben we een uitgebreid aanbod aan vlonderschroeven van hoge kwaliteit, zodat u met de juiste schroef voor uw klus kunt werken. Lees snel verder voor meer info of neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarvoor worden Vlonderschroeven gebruikt?


Net als tellerkopschroeven worden vlonderschroeven gebruikt voor het maken van houtconstructies, zoals vlonders en terrassen. Voorboren is bij vlonderschroeven meestal niet nodig. Bij het uitzoeken van de juiste vlonderschroeven is het belangrijk om een schroef te kopen die lang genoeg is om het hout bij elkaar te houden. Als u te korte schroeven gebruikt, valt de houtconstructie immers uit elkaar. Ook moet u letten op de dikte van de schroef, die vooral bij hardhouten constructies niet te dun mogen zijn. Kies voor een vlonderschroef met een dikte van tenminste 5 mm om te voorkomen dat uw schroef knapt. Bekijk bijvoorbeeld vlonderschroeven van 5x50 mm. De kleine kop van de schroef draait gemakkelijk in het hout waardoor deze weinig zichtbaar is.

Wat zijn de voordelen van Vlonderschroeven?


Wat zijn de voordelen van vlonderschroeven?
Vlonderschroeven zijn doorgaans gemaakt van RVS of staal met een duurzame SHIELD coating, zodat ze niet snel zullen roesten en dus uitermate geschikt zijn voor buitengebruik.
Ook vallen de SHIELD schroeven haast niet op in het hout door hun kleur.
Let op dat de kleur die u op de afbeeldingen bij de schroeven ziet slechts een indicatie is. Op elke mobiel, tablet of PC wordt een kleur anders weergegeven.
Bij BNV Tools verkopen we uitsluitend Woodies Ultimate vlonderschroeven, omdat deze gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit zijn.

Hoe bevestig ik Vlonderschroeven?


Er zijn diverse soorten hardhout in de handel die nogal verschillen van hardheid. Meestal hoeft u niet voor te boren om de schroeven in het hout te draaien.
Wanneer voorboren gewenst is om ervoor te zorgen dat de schroef er recht ingaat en splijten voorkomen wordt, kunt u het beste een boor nemen die twee mm dunner is dan de schroef. Even uitproberen is de beste manier om dit te weten te komen.
Onze specialisten helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste schroef voor uw klus, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen. Ook zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op +31 (0) 117 721 064.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box