Terug

RVS vlonderschroeven (5)

Filters

RVS vlonderschroeven

Ben je op zoek naar RVS vlonderschroeven? Dan zal je meteen tot de conclusie komen dat je deze hier bij onze bouwmarkt online kan bestellen. Voor deze schroeven geldt dat ze uitstekend zijn om gebruikt te worden buitenshuis. Bovendien kunnen ze snel in hout worden geschroefd zonder dat voorboren daarvoor is vereist. De grove spoed waar deze schroeven over beschikken zorgt ervoor dat er heel wat malen sneller kan worden geschroefd in vergelijking met de standaard spaanplaatschroeven die op de markt zijn terug te vinden. Voor de te verbinden houtdelen geldt immers dat ze aanzienlijk beter naar elkaar toegetrokken kunnen worden dankzij de deeldraad die aanwezig is. Voor de speciaal vormgegeven kop welke beschikt over ribbels geldt dat ze ervoor zorgt dat de kop na montage in het hout verzonken is. Spreken al deze voordelen jou ook wel aan? Bestel dan ook jouw RVS vlonderschroeven vandaag nog hier bij BNV tools!

Hoe dien je deze schroeven te monteren?

Voor de RVS vlonderschroeven die deel uitmaken van ons aanbod geldt dat ze zo goed als allemaal beschikken over een speciale boorpunt. Dit zorgt ervoor dat het voorboren in naaldhout geen vereiste is. Ook voorboren bij diverse soorten hardhout is in principe geen vereiste. Dit gezegd hebbende raden we dit toch wel aan. Heb je hier mogelijk nog vragen over? Dan kunnen de ervaren medewerkers van onze klantenservice je hier absoluut meer over vertellen.

Tijdens het monteren zal duidelijk worden dat de aanwezige freesribben van de RVS vlonderschroeven ervoor zorgen dat de schroef zichzelf beter aan zal trekken. Het gevolg hiervan is dat er verbindingen gemaakt kunnen worden waarbij er geen sprake is van ruimte tussen de planken. Het soort verzinkboor waar je hiervoor gebruik van dient te maken is afhankelijk van de gladheid van de vlonderplank in kwestie. Voor gladde houten vlonderplanken geldt immers dat het gebruik van een verzinkboor 4.0 mm wordt aangeraden. Kop waar de vlonderschroef over beschikt komt hierdoor volledig weg te vallen waardoor je bent verzekerd van een mooie afwerking.

Ontdek ook onze vele andere schroeven!

Indien je behoefte hebt voor het uitvoeren van één of meerdere projecten aan RVS vlonderschroeven mag het inmiddels duidelijk zijn dat je daarvoor hier bij BNV Tools aan het juiste adres bent. Dit gezegd hebbende is het uiteraard zo dat er in ons aanbod ook nog heel wat andere soorten schroeven zijn terug te vinden. Je bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor:

Wil je buiten bovenstaande naast RVS vlonderschroeven ook nog bijvoorbeeld afstandschroefjes bestellen of heb je behoefte aan een MDF schroef? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Bestel jouw RVS vlonderschroeven vandaag nog hier bij BNV Tools!

Wil je graag één of meerdere verschillende soorten schroeven kopen online bij een bepaalde webwinkel? Dan kunnen we alleen maar stellen dat je hiervoor hier bij BNV Tools aan het goede adres bent.  De bestelling voor bijvoorbeeld jouw RVS vlonderschroeven bij ons plaatsen zorgt er immers voor dat je altijd kan rekenen op zeer interessante voorwaarden. Denk hierbij aan:

  • Het is mogelijk om een keuze te maken tussen een groot assortiment;
  • De schroeven kunnen altijd besteld worden tegen een zeer interessante prijs;
  • Vanaf een bestelbedrag van minstens 75 euro kan je rekenen op gratis verzending.

Ga je bij ons een grote bestelling plaatsen voor een bedrag van minstens 300 of 600 euro? Dan zal je kunnen concluderen dat er daarbij nog een extra korting kan worden aangeboden. Op deze manier ben je uiteraard altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijzen voor jouw RVS vlonderschroeven net zoals de mogelijke andere schroeven of artikelen waar je behoefte aan hebt!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box