Terug

Muurplaatanker (11)

Filters

Muurplaatanker

De kans is zeer groot dat je al wel eens hebt gehoord over een zogenaamd muurplaatanker. Dit gezegd hebbende is het voor velen niet helemaal duidelijk wat dit nu precies is. Het betreft hier een handig hulpmiddel dat van pas komt bij het vastzetten van een muurplaat aan het onderliggende metselwerk. Voor dit anker geldt dat ze is uitgerust met een centrische plaat. Door hier gebruik van te maken is het mogelijk om een muur extra goed vast te zetten.

Voor een muurplaatanker geldt dat ze bestaat uit twee stukken. In eerste instantie is er het gedeelte welke is voorzien van een schroefdraad. Voor dit onderdeel geldt dat ze door de muurplaat wordt geboord. Vervolgens wordt ze met behulp van een volg- of moerplaat vastgedraaid. De plaat wordt vervolgens vastgezet in een lintvoeg van het onderliggende metselwerk. Door het toepassen van deze werkwijze is het mogelijk om een sterke verankering van muurplaten te realiseren.

Wat is een muurplaatanker?

Voor een muurplaatanker geldt dat het een belangrijk hulpmiddel is welke voornamelijk voor extra zekerheid zorgt. Op het ogenblik dat je ervoor kiest om aan de slag te gaan met metselwerk is het altijd een verstandige keuze om de muurplaat aan het metselwerk te verankeren. Dit kan je doen door gebruik te maken van een muurplaatanker. Voor een dergelijk voorwerp geldt dat ze aangeschaft kan worden in tal van verschillende uitvoeringen. Het is zeer belangrijk om te weten dat je verschillende maten aan kan kopen. Let vanwege deze reden altijd goed op het metselwerk waarmee je aan de slag gaat. Vervolgens kan je aan de hand daarvan bepalen wat je precies nodig hebt. Voor muurplaatankers geldt bovendien dat ze vrij eenvoudig te plaatsen zijn.

Snel behoefte aan muurplaatankers? Geen probleem!

Wanneer je bezig bent met het uitvoeren van een bepaald project of karwei is de kans bestaande dat je zeer snel behoefte hebt aan een muurplaatanker. Ook hiervoor geldt dat dit geen enkel probleem hoeft te vormen, in tegendeel. Hier bij BNV Tools staan we er garant voor dat we alle bestellingen van onze klanten zo snel mogelijk proberen te bezorgen. Heb jij een bestelling geplaatst bij ons voor 16:00? Dan zal deze doorgaans dezelfde dag nog verzonden worden. Ook wanneer je dus met andere woorden snel behoefte hebt aan muurplaatankers is het zonder probleem mogelijk om deze hier bij ons te bestellen.

Vragen? Neem zeker contact op met onze klantenservice!

Ondanks het feit dat de werking van muurplaatankers op deze pagina uitvoerig werd besproken is het uiteraard altijd mogelijk dat je nog met één of meerdere vragen wordt geconfronteerd. In dat geval kan je er uiteraard altijd voor kiezen om deze vragen voor te leggen aan onze deskundige klantenservice. Onze bekwame medewerkers helpen je graag verder zodat je helemaal zorgeloos jouw bestelling bij ons kan plaatsen. Ook dit is uiteraard alleen maar mooi meegenomen.

Bestel ook jouw muurplaatanker vandaag nog hier bij BNV Tools!

Hier in de webshop van BNV Tools maken we het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken tussen heel wat verschillende artikelen. Hieronder valt ook een muurplaatanker. Dit gezegd hebbende is het uiteraard zo dat er in ons assortiment ook nog tal van andere artikelen zijn terug te vinden. Indien je behoefte hebt aan meerdere ijzerwaren online bestellen is het altijd een goed idee om deze in één keer samen bij dezelfde partij te bestellen. Doe je dat? Dan kan je niet alleen rekenen op een interessant praktisch, maar ook op een interessant financieel voordeel. Zo hoef je slechts één keer een bestelling te plaatsen en is de verzending vanaf 75 euro gratis. Spreken alle aangehaalde voordelen jou ook wel aan? Dan doe je er duidelijk goed aan om ook jouw muurplaatanker aan te schaffen hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box