Terug

GB stelwiggen kunststof (5)

Filters

GB stelwiggen kunststof

Gebruikmaken van zogenaamde stelwiggen die zijn gemaakt van kunststof is ideaal wanneer je iets omhoog wilt liften of iets klem wilt zetten. Dat is het gevolg van de handige schuinte van 4 graden waar je bij deze wiggen op kan rekenen. Bovendien is het zo dat er in de praktijk ook vaak gebruik van wordt gemaakt bij het uitvoeren van verschillende stelwerkzaamheden. Er kan hierbij worden gedacht aan het stellen van wanden en kozijnen net als aan tal van andere werkzaamheden. Voor de stelwiggen die je terug kan vinden hier in het aanbod van BNV Tools geldt dat ze over een zeer hoge kwaliteit beschikken. Dit maakt ze niet alleen stelbaar, maar bovendien ook drukvast. Wil jij graag overgaan tot het aankopen van deze artikelen? Dan kan dat uiteraard nergens anders beter dan hier bij BNV Tools!

Wanneer maak je gebruik van stelwiggen?

Zoals eerder aangehaald komen stelwiggen in de praktijk uitstekend van pas bij het afstellen van verschillende stelwerkzaamheden binnen de bouw. Er kan hierbij niet alleen worden gedacht aan kalkstenen blokken, maar wat bovendien ook te denken van wanden, kozijnen en nog zoveel meer. Indien je kiest voor een stelwig gemaakt van kunststof uit ons assortiment zal je tot de conclusie komen dat ze niet alleen drukvast en spijkerbaar zijn, maar bovendien ook eenvoudig afgebroken kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat er onder meer zeer veelvuldig gebruik van wordt gemaakt bij het stapelen van kalkzandsteen blokken om maar een voorbeeld te noemen.

Keuze uit tal van verschillende kleuren

Bij het aankopen van stelwiggen zal je kunnen concluderen dat er een aantal verschillende kenmerken zijn waar je aandachtig voor zal willen zijn. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de kleur waarvan sprake is. Wat deze kleur betreft is het mogelijk om een keuze te maken tussen verschillende opties:

  • Rood;
  • Grijs;
  • Zwart;
  • Groen.

Wil je bovendien graag in één keer de beschikking hebben over een groot aantal verschillende kleuren waarin je stelwiggen gaat bestellen? Ook dat is mogelijk. Binnen ons assortiment is er namelijk ook een verpakking terug te vinden waarbij je instant kan rekenen op zomaar even 60 stelwiggen die zijn uitgevoerd in tal van verschillende kleuren. Het gaat in dit geval niet alleen om zwarte en rode, maar ook om grijze exemplaren. Deze optie kan het overwegen zeker waard zijn wanneer je hier behoefte aan hebt.

Verkrijgbaar in tal van verschillende afmetingen

Indien je van plan bent om over te gaan tot het bestellen van stelwiggen zal je uiteraard ook altijd de nodige aandacht willen besteden aan de verschillende afmetingen waar voor gekozen kan worden. Wat deze afmetingen betreft is het zo dat je in ons aanbod verschillende mogelijkheden terug zal vinden. Het betreft hier dan meer concreet de onderstaande:

  • 40x23x5 mm;
  • 70x30x10 mm;
  • 100x45x18 mm;
  • 150x45x25 mm.

Het is best mogelijk dat je bijvoorbeeld voor het eerst van plan bent om een dergelijk artikel aan te kopen waardoor je niet helemaal precies weet welk exemplaar voor jou nu precies de beste keuze kan zijn om gebruik van te maken. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Onze deskundige klantenservice kan jou immers probleemloos helpen bij het maken van de beste keuze.

Is een stelwig toch niet precies wat je zoekt?

Bij het aankopen van materialen voor bevestiging of andere materialen spreekt het voor zich dat je er altijd zeker van zal willen zijn dat de gekozen optie daadwerkelijk ook de meest interessante is. Het is dan ook perfect mogelijk dat je niet per se over wenst te gaan tot het aankopen van één of meerdere van de stelwiggen uit ons assortiment, maar dat je eerder behoefte zal hebben aan zogenaamde uitvulplaatjes. Het spreekt voor zich dat ook voor deze artikelen geldt dat ze perfect aangeschaft kunnen worden hier bij BNV Tools. Voordat je je bestelling gaat plaatsen is het dan ook met zekerheid de moeite waard om even grondig een duik te nemen in het volledige assortiment dat we aanbieden.

Bestel jouw stelwiggen vandaag nog hier bij BNV Tools!

De beschikking hebben over stelwiggen kan in tal van verschillende situaties uitstekend van pas komen. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat je deze handige artikelen in eerste instantie graag zal willen aankopen tegen de meest interessante voorwaarden. Dat is geen enkel probleem. Hier bij BNV Tools bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om een keuze te maken tussen tal van verschillende wiggen die over de meest uiteenlopende afmetingen kunnen beschikken. Bovendien is het zo dat ze ook altijd kunnen worden besteld tegen de meest interessante prijs.

Plaats je bij ons je bestelling? Overweeg dan zeker altijd om alles wat je nodig hebt in één keer aan te kopen. Zo kan je immers niet alleen rekenen op een zo voordelig mogelijke prijs voor al je artikelen, bovendien is het ook nog eens zo dat je vanaf een totale bestelwaarde van ten minste 75 euro kan rekenen op gratis verzending. Al deze verschillende voordelen zorgen er in ieder geval voor dat het meer dan de moeite waard is om ook jouw stelwiggen hier bij ons aan te kopen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box