Terug

Potdekselschroeven Woodies (7)

Filters

Potdekselschroeven worden in de praktijk gebruikt voor het zogenaamde potdekselen van Zweeds rabat planken. Vanwege het feit dat voor deze planken geldt dat ze vaak zwart zijn is het zo dat ook voor de potdekselschroef geldt dat ze beschikken over een zwarte kop. Voor deze zwarte kop geldt dat ze is voorzien van een slagvaste coating. Deze coating zorgt ervoor dat tijdens het inschroeven het risico op loslaten nagenoeg volledig kan worden ingeperkt. Nog een ander belangrijk voordeel verbonden aan potdekselschroeven is terug te vinden in de aanwezige, kleine kop. In ieder geval, ben jij ook van plan om over te gaan tot het bestellen van deze schroeven? Dan kan je dat doen tegen de interessantste voorwaarden hier bij BNV Tools!

Wat zijn potdekselschroeven precies?

Er kan in de praktijk geconcludeerd worden dat potdekselschroeven RVS vergeleken kunnen worden met zogenaamde vlonderschroeven. Dit gezegd hebbende is het zoals eerder aangehaald wel zo dat voor de potdekselschroef geldt dat deze beschikt over een zwarte kop. Vanwege het feit dat deze schroef ook wordt gebruikt voor de montage van planken, aldus vergelijkbaar met vlonderschroeven, zal je tot de conclusie komen dat voor potdekselschroeven geldt dat ze verder wel over vergelijkbare kenmerken beschikken. Het spreekt voor zich dat dit type schroef in de praktijk tevens kan worden toegepast bij normale schuttingplanken net zoals bij hardhout. Ook voor tal van andere doeleinden kan ze worden ingezet waardoor deze schroef uitermate veelzijdig is.

Op welke voordelen kan je rekenen?

Het aanschaffen en gebruiken van potdekselschroeven zorgt er in de praktijk altijd voor dat je kan rekenen op een aantal interessante voordelen. Ben je benieuwd om te ontdekken wat deze voordelen dan precies zijn? Je ontdekt ze meteen middels het hieronder aanwezige overzicht!

1.) Ze beschikken over een kleine, zwarte kop

Potdekselschroeven zijn in eerste instantie voorzien van een kleine, zwarte kop. De kleine kop is dus zwart gecoat en beschikt bovendien over zogenaamde freesribben. Dit zorgt ervoor dat de kop mooi verzinkt in het hout zonder dat er uitstekende splinters achter worden gelaten.

2.) Er is sprake van een aanwezig snijpunt

Voor de potdekselschroef geldt dat ze is voorzien van een zogenaamd snijpunt. Voor deze punt geldt dat ze zich eenvoudig in het hout laat schroeven. Op deze manier kan het risico op splijten tot een absoluut minimum worden beperkt.

3.) De schroef beschikt over een schachtfrees

Achter de schroefdraad bevindt er zich ook nog een zogenaamde schachtfrees. Voor deze frees geldt dat ze er bekend om staat ruimte te maken voor de rest van de schroef. Op deze manier wordt het inschroeven een flink stuk eenvoudiger gemaakt. Bovendien is het zo dat dit er ook voor zorgt dat het hout kan werken zonder dat de schroef zal knappen.

4.) Ze zijn gemaakt van gehard RVS

Het spreekt voor zich dat het in de praktijk ook van belang is om even te kijken naar het soort materiaal waaruit een bepaalde schroef is vervaardigd. Specifiek voor de potdekselschroef geldt dat deze is gemaakt van gehard RVS. Dit materiaal staat er bekend om erg sterk te zijn. Bovendien spreekt het voor zich dat (gehard) RVS zich tevens uitstekend leent om gebruikt te worden buitenshuis.

Potdekselschroeven RVS, ook geschikt voor buiten

Bij het aanschaffen van potdekselschroeven RVS zal je kunnen concluderen dat deze schroeven zoals de naam aangeeft zijn vervaardigd uit gehard RVS. Voor dit materiaal geldt dat ze er bekend om staat bijzonder sterk te zijn. Dit zorgt ervoor dat ze zich ook leent om verwerkt te worden in hardhout. Bovendien spreekt het voor zich dat RVS schroeven ook buiten gebruikt kunnen worden.

Ook andere schroeven bestellen? Dat kan!

In het bijzonder wanneer er meerdere karweien of klussen op de planning staan zal je kunnen concluderen dat je wellicht niet alleen maar behoefte zal hebben aan potdekselschroeven RVS. Ben je bijgevolg van plan ook om nog één of meerdere andere schroeven aan te schaffen? Dan is ook dat uiteraard geen enkel probleem. In ons aanbod zijn immers ook onder meer deze schroeven aanwezig:

Wil je liever overgaan tot tellerkopschroeven kopen? Of wil je ook zogenaamde stelschroeven kopen? Dan zal je tot de conclusie komen dat dit allemaal tot de mogelijkheden behoort hier bij BNV Tools!

Koop ook jouw potdekselschroeven nu hier bij BNV Tools!

Bij onze bouwmarkt online de schroeven kopen waar je behoefte aan hebt zorgt er in de praktijk voor dat je duidelijk kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Niet alleen is het zoals eerder aangehaald mogelijk om een keuze te maken uit zeer veel verschillende soorten schroeven, bovendien zal je ook nog eens altijd kunnen rekenen op een zeer interessante prijs. Daar komt verder ook nog bij dat je vaak aanspraak kan maken op tal van extra voordelen. Denk hierbij met name aan:

  • Je schroeven online bij ons bestellen betekent snel geleverd;
  • Gratis verzending voor bestellingen vanaf 75 euro;
  • Een deskundige support wanneer je bepaalde vragen hebt.

Ben je ook wel overtuigd door de talrijke voordelen die we hierboven hebben aangehaald? Wacht dan niet langer en bestel jouw potdekselschroeven vandaag nog hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box