Terug

Boren en Schroefbits (9)

Boren en Schroefbits

Bij het aankopen van één of meerdere boren is het altijd van belang om aandacht te besteden aan een aantal belangrijke punten. In eerste instantie zal je kunnen concluderen dat je met een boor in heel wat uiteenlopende materialen kan boren. Het gaat hierbij dan niet alleen om hout, maar ook om metaal net als om bijvoorbeeld beton. Bij het aankopen van een bepaalde boor is het altijd zeer belangrijk om goed te kijken naar het type materiaal waar deze geschikt voor is. Met een foute boor in een verkeerd materiaal boren kan er immers in de praktijk voor zorgen dat je met vervelende problemen te maken kan krijgen. Ongeacht het karwei dat je precies wenst uit te voeren zal je steeds kunnen concluderen dat er hier in het aanbod van BNV Tools een geschikte boor is terug te vinden!

De beste boren kopen voor jouw karwei

Bij het uitvoeren van een bepaald karwei bestaat de kans dat je genoodzaakt zal zijn om te moeten boren in niet zomaar één, maar wel in tal van verschillende soorten materialen. De type boor waar je gebruik van gaat maken dient altijd te worden afgestemd op het materiaal in kwestie. Zo maken we bijvoorbeeld een onderscheid tussen de hieronder terug te vinden opties:

Buiten de bovenstaande exemplaren zal je kunnen concluderen dat er bijvoorbeeld ook nog speedboren bestaan. Voor heel wat mensen geldt dat ze het in de praktijk moeilijk hebben met te bepalen aan welk type boren ze nu precies allemaal behoefte hebben. Geldt dat ook voor jou? Dan kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Waar rekening mee houden bij schroefbits kopen?

Er kan in de praktijk niet alleen worden vastgesteld dat er sprake is van een ruime keuze aan allerhande boren, daarnaast is het ook zo dat er een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende soorten schroefbits. Wanneer je deze exemplaren gaat bekijken en tegenover elkaar gaat afwegen zal je tot de conclusie komen dat er een onderscheid dient te worden gemaakt tussen de volgende mogelijkheden:

  • Standaard schroefbits;
  • Slagschroefbits.

Voor deze laatste geldt dat ze in het bijzonder zijn ontworpen om gebruik van te maken in combinatie met slagschroevendraaiers. Voor deze bits geldt dat ze op die manier zijn ontworpen dat ze de slagen net als de kracht afkomstig van slagschroevendraaiers kunnen verwerken. Dit is het gevolg van de aanwezigheid van de zogenaamde torsiezone welke in de bits is verwerkt. Voor deze torsiezone geldt dat ze zorgt voor het dempen van de belastingpieken die worden veroorzaakt door de slagen van de slagschroevendraaier. Deze kracht wordt verdeeld waardoor er minder trillingen ontstaan. Dit komt ook de levensduur van de schroefbits alleen maar ten goede.

Keuze uit een zeer uitgebreid aanbod

De informatie eerder op deze pagina heeft duidelijk gemaakt dat het ontzettend belangrijk is om bij het aankopen van boren rekening te houden met verschillende belangrijke aandachtspunten. Ongeacht het type karwei welke je wenst uit te voeren zal je kunnen concluderen dat het altijd perfect mogelijk is om daarvoor een geschikte boor aan te kunnen kopen.

Binnen ons assortiment kan je dan ook een enorm aanbod aan mogelijkheden terugvinden, gaande van de kleinste boor van 1mm tot de grootste gatenzaag van 127mm. Bovendien is het zo dat je in ons assortiment ook nog verschillende andere zaken aantreft zoals bijvoorbeeld puntbeitels en platte beitels, uiteraard allemaal voorzien van een SDS aansluiting. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, elke boor die je graag zou willen kopen, het is altijd perfect mogelijk hier bij BNV Tools!

Ontdek ook de andere artikelen uit ons aanbod!

Voor het uitvoeren van menig aantal karweien heb je uiteraard niet alleen maar behoefte aan een geschikte boor. Ook tal van andere artikelen kunnen goed van pas komen in de gechapskoffer. Denk hierbij dan onder meer aan zaken zoals:

Heb jij ook behoefte aan één of meerdere van deze zaken? Dan is het mogelijk om ook deze zonder probleem aan te kopen hier in het aanbod bij BNV Tools!

Bestel ook jouw boren vandaag nog hier bij BNV Tools!

Bij het aankopen van boren is het zoals aangehaald altijd erg belangrijk om er bij stil te blijven staan dat deze behoorlijk belast zullen worden tijdens het uitvoeren van allerhande werkzaamheden en karweien. Dat is uiteraard geen probleem, maar dit zorgt er wel voor dat het belangrijk is dat je altijd kiest voor zeer kwalitatieve boren en schroefbits. Alleen op deze manier voorkom je immers dat je binnen de kortste keren terug tot het aankopen van nieuwe exemplaren over dient te gaan.

Indien je ervoor kiest om jouw nieuwe boor aan te kopen hier bij BNV Tools kan je duidelijk op heel wat interessante voordelen rekenen. Zo kan je niet alleen een keuze maken uit een zeer groot en divers aanbod, bovendien is het ook nog eens zo dat we altijd zeer scherpe prijzen hanteren. Bovendien zal je ook kunnen concluderen dat je bijvoorbeeld vanaf 75 euro kan rekenen op gratis verzending. In ieder geval, indien je nieuwe boren wenst aan te kopen ben je daarvoor hier bij BNV Tools met absolute zekerheid aan het juiste adres!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box