Terug

GB schuifgrendel en plaatgrendel verzinkt (2)

Filters

GB schuifgrendel en plaatgrendel verzinkt

De schuifgrendel is een type grendel welke in de praktijk gebruikt kan worden als afsluiting voor tal van verschillende zaken. Denk hierbij niet alleen aan een hekken of poort, maar wat bovendien ook te denken van een luik? Het spreekt voor zich dat het altijd interessant is om de mogelijkheid te hebben om een bepaalde afsluiting ook daadwerkelijk te kunnen vergrendelen. Door gebruik te maken van een schuifgrendel wordt dit zeer eenvoudig mogelijk gemaakt. Wil je meer te weten komen over de plaatsing en de voordelen die verbonden zijn aan schuifgrendels of wil je liever meteen tot aankoop overgaan? In beide gevallen kunnen wij jou hier bij BNV Tools absoluut zeker van dienst zijn.

Wanneer gebruikmaken van een schuifgrendel?

Een schuifgrendel wordt in de praktijk gebruikt voor het vergrendelen van luiken, hekkens en tuinpoorten. Eventueel is het zelfs mogelijk om hier gebruik van te maken voor wat het vergrendelen van deuren of kasten betreft. Het gedeelte waar de grendel doorheen schuift is uitgerust met gaten. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om met behulp van een hangslot het sluitwerk op slot te doen. Bij het bekijken van de eigenschappen welke verbonden zijn aan de plaatgrendel zal meteen duidelijk worden gemaakt dat deze is gemaakt van verzinkt staal. Dit zorgt ervoor dat je langdurig bent verzekerd van de meest optimale kwaliteit en duurzaamheid.

De plaatgrendel, uitstekend geschikt voor gebruik buitenshuis

Wanneer je aan één kant een tuinhekken of een tuindeur wenst af te sluiten zal je kunnen concluderen dat er daarvoor zeer vaak gebruik wordt gemaakt van een plaatgrendel. Dergelijke grendels zijn vervaardigd uit verzinkt staal wat er uiteraard bekend om staat een bijzonder stevige materiaalsoort te zijn. Bovendien staat ze er tevens om bekend bij uitstek geschikt te zijn voor gebruik buiten de woning. Voor de rechthoekige grondplaat geldt dat ze zowel te gebruiken valt bij links- als rechtsdraaiende deuren. Het vastzetten van de plaatgrendel of schuifgrendel gebeurt in de praktijk bij houten tuinhekken of tuindeuren door middel van zogenaamde spaanplaatschroeven. Hou er rekening mee dat deze doorgaans niet meegeleverd worden.

Tussen welke exemplaren kan je een keuze maken?

Indien je van plan bent om een schuifgrendel aan te schaffen is het zeer belangrijk om altijd goed te kijken naar het formaat dat is gewenst. Binnen het aanbod hier bij bouwmarkt BNV Tools is het mogelijk om een keuze te maken tussen tal van verschillende opties. Denk hierbij concreet aan:

  • Een exemplaar van 80 mm;
  • Een exemplaar van 120 mm.

Voordat je over gaat tot het aankopen van een bepaalde schuifgrendel of plaatgrendel is het uiteraard altijd belangrijk om voor jezelf uit te dokteren aan welk formaat je nu precies behoefte hebt. Is dit voor jou mogelijks niet helemaal duidelijk en wil je een miskoop (uiteraard) kunnen voorkomen? Dan is het vanzelfsprekend dat je jouw vragen altijd voor kan leggen aan onze deskundige klantenservice. Alle mogelijke vragen waar je mee zit kunnen zo meteen worden beantwoord.

Je bestelling geplaatst voor 16:00 betekent vandaag nog verzonden!

Indien je behoefte hebt aan een schuifgrendel is het niet meer dan logisch dat je niet lang zal willen wachten voordat je deze in huis hebt. Dat is ook nergens voor nodig. Door hier bij onze winkel voor ijzerwaren jouw bestelling te plaatsen zal je kunnen concluderen dat je altijd kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Eén van deze voordelen heeft te maken met de zeer snelle verzending die wij voor onze klanten mogelijk maken. Heb je een artikel bij ons besteld welke in voorraad is voor 16:00? Dan zal deze dezelfde dag nog worden verzonden!

Bestel jouw schuifgrendel hier tegen de interessantste voorwaarden

Het aankopen van een schuifgrendel is hier bij BNV Tools altijd mogelijk tegen de meest interessante voorwaarden. Dit gezegd hebbende geldt dit ook voor tal van andere ijzerwaren die je in ons aanbod aantreft. Wat dit betreft kan je niet alleen denken aan tuinbeslag en boerenklinkstellen, maar wat verder ook nog te denken van bijvoorbeeld verzinkte heksluitingen en luik beslag? Ben jij eerder op zoek naar artikelen zoals met name een overslaggrendel of rolschuiven? Deze en nog zoveel andere artikelen zijn allemaal te bestellen hier bij BNV Tools!

Gratis verzending vanaf 75 euro!

Indien je naast een schuifgrendel ook nog tal van andere ijzerwaren wenst aan te schaffen hier bij BNV Tools spreekt het voor zich dat dit ervoor zal zorgen dat je aan iets hogere bestelwaarde zal komen te zitten. Bestel je ook andere artikelen zoals bijvoorbeeld staartgrendels en/of een staartheng? Komt jouw totale bestelwaarde daarmee uit op minstens 75 euro? Dan zal je kunnen concluderen dat je daardoor kan rekenen op gratis verzending. Het spreekt voor zich dat je op deze manier zomaar kan rekenen op nog een extra interessant financieel voordeel. Ook dit is uiteraard alleen maar een extra goede reden om ervoor te kiezen om jouw schuifgrendel te bestellen hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box