Terug

Diager speedboor | Speedboren set (18)

Filters

Diager speedboor | Speedboren set

Indien je van plan bent om in hout te gaan boren is de kans groot dat je daarvoor behoefte zal hebben aan een zogenaamde speedboor. Naar dit type boor wordt in de praktijk ook wel eens verwezen als zijnde de vlinderboor. Het betreft hier een exemplaar welke geschikt is voor zachte houtsoorten en waar gebruik van kan worden gemaakt in een standaard boormachine met een hoog toerental. Op deze manier is het mogelijk om snel gaten te kunnen boren. Ben jij ook nog op zoek naar een speedboor of mogelijks naar een complete speedboren set? In beide gevallen is het mogelijk om jouw bestelling hiervoor te plaatsen hier bij BNV Tools!

Over welke eigenschappen beschikt een speedboor?

Wanneer je een speedboor van naderbij gaat bekijken zal je tot de conclusie komen dat deze altijd is voorzien van zogenaamde voorsnijders. Voor deze voorsnijders geldt dat ze het gebruik van de boor een flink stuk eenvoudiger maken. Ook de aanwezige aanzetpunt waarvan sprake is zorgt ervoor dat je kan rekenen op een extra interessant voordeel. Deze maakt het immers mogelijk om op de meest gewenste plaats te kunnen centreren.

Bij het aankopen van een speedboor is het in de praktijk ook altijd interessant om te kiezen voor een exemplaar met een zogenaamd quicklock systeem. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat deze niet kunnen slippen in de boormachine. Voor de boren geldt dat ze zowel kunnen passen in een standaard boormachine als in een accu exemplaar welke is voorzien van een normale spankop. Ongeacht de wensen waar je dus met andere woorden over mag beschikken voor wat het aankopen van één of meerdere speedboren betreft, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Hoe werk je het best met speedboren?

Wanneer je van plan bent om gebruik te gaan maken van een speedboor is het altijd erg belangrijk om een correcte werkwijze te gaan hanteren. In eerste instantie is het een absolute must om de speedboor recht op het werkstuk te plaatsen. Dit betekent dus dat de spitse punt zich voor op de boor dient te bevinden. Het betreft hier het zogenaamde centreerpunt. Vervolgens moet je er ook op toe zien dat er geboord kan worden met een hoog toerental. Sta er bovendien ook bij stil dat het werken met speedboren in de praktijk veelal niet echt netjes gebeurt. Hier bestaat echter wel een handige truc voor die we je graag willen vertellen.

In dit geval verloopt het boren op dezelfde manier als anders, maar stop je met boren op het ogenblik dat het centreerpunt aan het einde van het hout uit het oppervlak komt. Draai vervolgens het werkstuk om en boor terug vanuit de andere kant tot je volledig door het hout heen bent geraakt. Je zal kunnen concluderen dat het gat er op deze manier altijd heel wat mooier uit zal komen te zien.

Waarom kiezen voor een speedboren set?

Hier bij BNV Tools stellen we altijd alles in het werk om op de meest optimale wijze tegemoet te kunnen komen aan de wensen van onze klanten. Het is mede vanwege deze reden dat we er niet alleen voor hebben gekozen om een individuele speedboor aan te bieden, daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een complete speedboren set aan te kopen. Zo kan je niet alleen rekenen op een extra praktisch, maar ook op een extra financieel voordeel.

Heb je eerder behoefte aan een ander type houtboor? Of wil je liever een andere houtborenset bestellen? Ook dan zal je kunnen concluderen dat dit hier bij BNV Tools zonder ook maar enig probleem tot de mogelijkheden behoort. Is het voor jou niet helemaal duidelijk of je nu behoefte hebt aan een speedboor of een ander type houtboor voor het karwei dat je wenst uit te voeren? Dan is het altijd mogelijk om op dit vlak even het nodige advies in te winnen bij onze ervaren klantenservice.

Bestel jouw speedboor vandaag nog hier bij BNV Tools!

De beschikking hebben over een speedboor komt in de praktijk altijd zeer goed van pas wanneer je in één of meerdere houten oppervlakken dient te gaan boren. Wanneer je ons aanbod doorneemt zal je kunnen concluderen dat wij over een groot aantal verschillende boren of boortjes beschikken waar je een keuze tussen kan maken. Het in één keer samen bestellen met alle gewenste boren zorgt er in de praktijk voor dat je zomaar aanspraak kan maken op nog meer voordelen dan standaard het geval is. Zo bieden wij gratis verzending aan vanaf een bestelbedrag van minstens 75 euro.

Heb je geen behoefte aan een enkele boor, maar wil je liever een complete speedboren set bij ons aankopen? Dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. In ieder geval kan je altijd bij ons rekenen op de meest interessante prijzen voor het aankopen van alle benodigde materialen of artikelen. Bovendien ben je bij ons ook altijd verzekerd van een zeer snelle verzending. In ieder geval, stuk voor stuk voldoende redenen dus om ervoor te kiezen om ook jouw speedboor hier bij ons aan te kopen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box