Terug

Cilinderkopschroef (23)

Filters

Cilinderkopschroef

Voor de cilinderkopschroef geldt dat er in de praktijk zeer vaak naar wordt verwezen als zijnde de bolkop- of rondkopschroef. Voor deze schroeven voorzien van een cilinderkop geldt dat ze door het rechte gedeelte van de kop kunnen worden gebruikt voor het bevestigen van metaal op hout of in een plug. In de praktijk kan er dan ook worden geconcludeerd dat de cilinderschroef vaak wordt bestempeld als de beste schroef voor het vastzetten van metalen beugels of profielen. Bovendien zal je in de praktijk tevens kunnen concluderen dat er van deze schroef gebruik wordt gemaakt bij het bevestigen van meubelbeslag op hout. Wil jij ook graag deze schroeven kopen en wil je daarbij kunnen rekenen op de meest interessante voorwaarden? Dan kunnen wij jou perfect verder helpen!

Maak kennis met de Woodies cilinderkopschroef

Eén van de soorten schroeven die in ons aanbod hier bij BNV Tools is terug te vinden is de zogenaamde Woodies cilinderkopschroef. Zoals de naam aangeeft betreft het hier een schroef welke is voorzien van een volle draad en welke bijgevolg als bijzonder geschikt kan worden bestempeld voor bevestigingen waarbij de kop op het materiaal dient te blijven. Het gaat hierbij dan meer concreet om bijvoorbeeld:

  • Strips;
  • Hoekankers;
  • Balkdragers.

Bij deze cilinderkopschroef is het dus zo dat de kop niet in het materiaal verzinkt. Dit zorgt ervoor dat beschadiging van de metalen houtverbinder voorkomen kan worden. Voor de Woodies cilinderschroef geldt dat deze is voorzien van een extra diepe Torx indruk. Op deze manier kan een extra grip worden gerealiseerd. Bovendien zal je tevens kunnen concluderen dat er in de doos een gratis bitje wordt meegeleverd! Stuk voor stuk absoluut belangrijke voordelen, in tegendeel.

Voorboren is bij een cilinderschroef vaak niet noodzakelijk

Indien je kiest voor het aanschaffen van een cilinderkopschroef uit ons assortiment hier bij BNV Tools zal je tot de conclusie komen dat er sprake is van een speciale punt. Deze speciale punt zorgt ervoor dat voorboren in het merendeel van de gevallen geen vereiste is. De aanwezigheid van deze punt zorgt ervoor dat de schroef eerder in het hout grijpt waardoor de kans op splijten bij het indraaien drastisch kan worden verminderd. Het feit dat voorboren vaak niet noodzakelijk is kan uiteraard ook als een belangrijk voordeel worden bestempeld. Zoveel spreekt voor zich.

Ontdek ook de andere schroeven in ons assortiment!

De cilinderkopschroef kan duidelijk bij het uitvoeren van tal van verschillende karweien goed van pas komen. Dit gezegd hebbende is het uiteraard ook zo dat je behoefte kan hebben aan één of meerdere andere soorten schroeven ook. Is dat inderdaad het geval? Dan is het altijd de moeite waard om nog even verder een blik te werpen op ons assortiment. Doe je dat? Dan zal je daarbij kunnen concluderen dat je ook de volgende schroeven buiten de cilinderschroef bij ons kan bestellen:

Ben je eerder op zoek naar geschikte opties om te schroeven in MDF om aan te kopen naast de cilinderkopschroef? Het spreekt voor zich dat je ook deze hier in ons aanbod zonder probleem terug kan vinden tegen de meest interessante prijs!

Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder!

De kenmerken net zoals de voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van de cilinderkopschroef spreken eigenlijk voor zich. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat je alsnog met bepaalde vragen kan worden geconfronteerd. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn, in tegendeel. Je kan er in dat geval immers altijd voor kiezen om even contact op te nemen met onze ervaren klantenservice. Onze deskundige medewerkers kunnen immers elke vraag waarover je beschikt met betrekking tot de cilinderkopschroef en/of eventuele andere schroeven uit ons aanbod meteen beantwoorden!

Bestel de cilinderkopschroef nu tegen de beste voorwaarden!

Veel mensen willen de cilinderkopschroef graag bestellen bij een bouwmarkt online via het internet. Wanneer jij ook één van deze mensen bent kan het de moeite waard zijn om ervoor te kiezen om dit type schroef aan te schaffen hier bij BNV Tools. Wanneer je dat doet zorgen wij er namelijk voor dat je kan rekenen op een aantal bijzonder interessante voordelen. Het gaat hierbij om de volgende:

  • Wij zorgen altijd voor een snelle en vakkundige levering van jouw geplaatste bestelling;
  • Bij bestelbedragen vanaf 75 euro kan je rekenen op gratis verzending van je order;
  • Bij grotere bestellingen zorgen wij voor een extra interessante korting.

Plaats je bij ons een bestelling bestaande uit niet alleen de cilinderschroef, maar ook uit tal van andere schroeven of materialen? Komt de totale waarde van je bestelling daardoor uit op een bedrag van minstens 300 of zelfs 600 euro? Dan ontvang je van ons een extra interessante korting! Het bestellen van onder meer de cilinderkopschroef hier bij BNV Tools wordt op deze manier eigenlijk alleen maar nog interessanter gemaakt. Absoluut de moeite waard dus om te overwegen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box