Terug

Woodies schroeven 5x80 (6)

Filters

Ben je op zoek naar Woodies 5x80 schroeven? Dan zal je tot de conclusie komen dat dit één van de vele verschillende soorten schroeven is welke deel uitmaakt van ons assortiment hier bij BNV Tools. Voor deze schroeven geldt dat ze door de jaren heen zijn uitgegroeid tot een meer dan vaste waarde op de markt. Dat is het gevolg van de talrijke interessante voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van dergelijke schroeven. Wil je graag gebruikmaken van Woodies schroeven, maar heb je behoefte aan een andere afmeting? Ook dat is mogelijk. Zo geldt voor deze schroeven dat ze bijvoorbeeld ook als 4x40 exemplaren deel uitmaken van ons aanbod. In ieder geval, op deze pagina ontdek je meer over deze populaire schroeven en hoe je deze kan bestellen hier bij BNV Tools!

Waarom gebruikmaken van Woodies 5x80 schroeven?

Voor Woodies 5x80 schroeven geldt dat ze in verschillende uitvoeringen in ons aanbod zijn terug te vinden. Zo kan je onder meer kiezen voor de exemplaren die beschikken over een extra diepe Torx-indruk waardoor er sprake is van een uitstekende grip. Voor deze schroeven geldt dat ze zijn voorzien van freesribben onder de kop waardoor het materiaal op efficiënte wijze kan worden geruimd. Het voordeel hiervan is dat de kop merkbaar beter zal verzinken.

Bij het bekijken van de Woodies 5x80 schroeven zal je tot de conclusie komen dat er sprake is van zogenaamde schachtribben. Voor deze schachtribben geldt dat ze ervoor zorgen dat de schroef niet alleen eenvoudiger, maar bijgevolg ook een stuk sneller in het hout kan draaien. De verminderde weerstand welke hierdoor ontstaat zorgt er bijgevolg voor dat de kans kleiner wordt dat er een breuk en bijgevolg schade aan het hout ontstaat.

Voorboren vaak geen vereiste

Tevens een belangrijk voordeel waar je op kan rekenen bij het gebruik van Woodies 5x80 schroeven heeft betrekking tot het feit dat ze zijn voorzien van een speciale punt. Deze speciale punt zorgt ervoor dat het zogenaamde voorboren in het merendeel van de gevallen geen vereiste is. Deze punt zorgt er immers in de praktijk voor dat de schroef eerder in het hout grijpt met als gevolg dat de kans op splijten tijdens het indraaien drastisch afneemt.

Ook andere schroeven aanschaffen? Geen probleem!

De Woodies 5x80 schroeven genieten met recht en rede een zeer aanzienlijke populariteit. Dit gezegd hebbende is de kans groot dat je wellicht niet zomaar één, maar wel meerdere karweien zal willen uitvoeren. Hierdoor is het mogelijk dat je wellicht ook behoefte zal hebben aan andere schroeven. Dat is geen enkel probleem. In het aanbod hier bij BNV Tools zijn immers ook nog tal van andere soorten schroeven terug te vinden. Het betreft hier onder meer de exemplaren die je hieronder aantreft:

Wil je liever tellerkopschroeven kopen of stelschroeven kopen? Ook deze exemplaren kunnen uiteraard perfect worden aangeschaft hier bij BNV Tools. Door in één keer alle benodigde schroeven aan te kopen kan je mogelijk niet alleen aanspraak maken op een extra praktisch, maar bovendien ook op tal van interessante financiële voordelen.

Bestel de Woodies 5x80 schroeven nu hier bij BNV Tools!

Het aanschaffen van jouw benodigde Woodies 5x80 schroeven hier bij onze bouwmarkt online zorgt ervoor dat je altijd bent verzekerd van een aantal interessante voordelen. Niet alleen bieden wij onze klanten altijd de meest interessante prijzen, bovendien kan je ook nog rekenen op:

  • Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van minstens 75 euro;
  • Een bestelling geplaatst voor 16:00 kan dezelfde dag nog worden verzonden;
  • Bij eventuele vragen staat onze ervaren klantenservice altijd voor je klaar.

Zoals eerder aangehaald ben je ook voor andere schroeven online bestellen bij ons aan het juiste adres. Klinken al deze verschillende voordelen voor jou ook als muziek in de oren? Aarzel dan vooral niet langer en bestel ook jouw Woodies 5x80 schroeven vandaag nog hier bij BNV Tools!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box