Terug

Afstandschroeven (34)

Filters

Afstandschroeven

Afstandschroeven zijn schroeven waarvan bekend is dat ze zoals de naam aangeeft worden gebruikt om een bepaalde afstand te creëren tussen twee oppervlakken. Binnen de bouw- net zoals interieursector worden ze vaak toegepast om zaken te bevestigen zoals met name houten kozijnen, panelen en platen. Door gebruik te maken van afstandschroeven is het zo dat er een bepaalde ruimte wordt gecreëerd tussen de verschillende oppervlakken waardoor ventilatie mogelijk wordt gemaakt. Hierdoor kunnen problemen als gevolg van vocht en schimmel worden voorkomen. Heb jij ook behoefte aan dergelijke schroeven en ben je op zoek naar een geschikte webwinkel om deze bij te bestellen? Deze schroeven hier bij onze bouwmarkt online bestellen brengt heel wat voordelen met zich mee!

Wat moet je weten over afstandschroeven?

Van afstandschroeven is bekend dat ze over een bijzonder universele toepassing beschikken. Zo worden ze onder meer gebruikt voor het monteren net zoals voor het stellen van niet alleen regelwerk, maar ook van kozijnen. De speciale draad waarvan sprake is zorgt ervoor dat het aanbouwdeel uitstekend uitgelijnd kan worden. Op het ogenblik dat je deze schroeven gaat inschroeven zal je kunnen concluderen dat de bovenste draad, de zogenaamde kopdraad, in het aanbouwdeel zal tappen. Vervolgens zal het aanbouwdeel op de gewenste afstand worden gehouden ten opzichte van bijvoorbeeld het plafond of de wand. Ben je van plan om afstandschroeven te gaan gebruiken in steen? In dat geval dien je er aandachtig voor te zijn dat deze altijd gebruikt dienen te worden in combinatie met de juiste pluggen. Dit is absoluut bijzonder belangrijk!

Waar rekening mee houden bij het aanschaffen?

Bij het aanschaffen van afstandschroeven zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten van toepassing waar je graag de nodige aandacht aan zal willen besteden. In eerste instantie geldt voor deze schroeven uiteraard dat ze bestelbaar zijn in niet alleen verschillende diktes en lengtes, maar ook in diverse materialen. In het merendeel van de gevallen is het zo dat deze schroeven in verzinkt staal worden gebruikt. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat voor toepassingen buitenshuis altijd dient te worden gekozen voor RVS exemplaren.

Alle voordelen op een rijtje

Afstandschroeven komen in de praktijk uitstekend van pas bij het uitvoeren van tal van uiteenlopende karweien. Dit zorgt ervoor dat dit bijzonder handige schroeven zijn om te bezitten voor de handige doe-het-zelver. Ook voor professionelen spreekt het voor zich dat deze schroeven bijzonder vaak onmisbaar zijn. Voor afstandschroeven geldt in ieder geval dat ze soepel gemonteerd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat je een hoop tijd kan besparen. Wanneer ze gebruikt worden in hout of in plaatmateriaal hoeft er zelfs geen gebruik te worden gemaakt van een plug.

Een duidelijk extra interessant voordeel waar je op kan rekenen is terug te vinden in de stevige montage waar je op kan rekenen. Bouwdelen kunnen met behulp van deze schroef immers zonder probleem aan elkaar worden gemonteerd. Het is zelfs mogelijk om de schuifbelasting nog verder te verhogen door de afstandschroef onder een hoek te plaatsen van tussen de 15 en 30 graden!

Eerder op zoek naar andere schroeven? Geen probleem!

Naar alle waarschijnlijkheid ben je op deze pagina aanbeland omdat je specifiek op zoek bent naar afstandschroeven. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat je ook nog behoefte kan hebben aan tal van andere exemplaren. Dat is geen enkel probleem. Binnen ons assortiment hier bij BNV Tools beschik je over de mogelijkheid om nog heel wat andere verschillende exemplaren aan te kopen ook. Wat dit betreft kan je onder meer denken aan de onderstaande mogelijkheden:

Door het in één keer bestellen van alle verschillende schroeven waar je behoefte aan hebt kan je zomaar rekenen op nog heel wat extra voordelen. Niet alleen is dit uiteraard praktisch interessant, daarnaast kunnen wij onze klanten in deze situatie ook extra financiële voordelen aanbieden. Voor grote bestellingen vanaf respectievelijk 300 of 600 euro geldt immers dat je in de praktijk kan rekenen op een extra korting boven op onze scherpe prijzen! Als dat niet mooi meegenomen is!

Bestel jouw afstandschroeven vandaag nog hier bij BNV Tools!

De keuze maken om de afstandschroeven waar je behoefte aan hebt aan te kopen hier bij BNV Tools zorgt ervoor dat je instant kan rekenen op enkele ontzettend interessante voordelen. Om te beginnen kan je op deze manier bijvoorbeeld rekenen op een zeer scherpe aankoopprijs. Bovendien heeft de bovenstaande informatie ook duidelijk gemaakt dat je deze schroeven samen kan bestellen met tal van andere exemplaren. Wil je dus met andere woorden ook tellerkopschroeven kopen of ben je bijvoorbeeld ook op zoek naar stelschroeven? Dan kan je deze allemaal in één klap aanschaffen!

Plaats je bij ons een bestelling ter waarde van minstens 75 euro? Dan zal je ook nog eens kunnen concluderen dat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Het aanschaffen van jouw afstandschroeven hier bij BNV Tools wordt daardoor alleen maar financieel nog interessanter!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box