Terug

Pluggen / Slagpluggen (12)

Pluggen / Slagpluggen

Eén van de vaakst gebruikte materialen bij het uitvoeren van de meest uiteenlopende klussen of karweien zijn ongetwijfeld slagpluggen. Naar deze pluggen wordt in de praktijk ook wel eens verwezen als zijnde hamerpluggen, nagelpluggen en spijkerpluggen. Voor de slagplug geldt dat deze altijd in een voorgeboord gat wordt geslagen met behulp van een hamer. Op deze manier kan je rekenen op een aanzienlijk grotere stevigheid. Je kan gebruikmaken van een dergelijk type plug bij het plaatsen van niet alleen houten regels, maar ook bijvoorbeeld het bevestigen van wand- net als isolatieprofielen. Wil jij graag slagpluggen kunnen bestellen tegen de interessantste voorwaarden? Dan kan je dat zonder probleem doen hier bij BNV Tools!

Wat zijn slagpluggen precies?

Indien je gebruik gaat maken van slagpluggen heb je daarvoor ook behoefte aan een hamer. Bovendien dien je er rekening mee te houden dat voor deze pluggen geldt dat ze altijd ingeslagen dienen te worden in een voorgeboord gat. Wanneer deze nog niet aanwezig is in het oppervlak waarin je de pluggen wenst te bevestigen dient deze dus eerst nog geboord te worden. Enkele voorbeelden van oppervlakken waarin je een dergelijke plug kan gebruiken zijn een gipsmuur net als een houten oppervlak. Op het ogenblik dat de slagplug in het oppervlak is aangebracht kan je vervolgens de spijker in de plug slaan. Dit is een zeer efficiënte manier van werken waar veel mensen de voorkeur aan geven.

Bespaar jezelf heel wat tijd en moeite

Dat het gebruik van slagpluggen in de praktijk zo populair is geworden zal niemand meer verbazen. Door gebruik te maken van een dergelijk type plug kan je immers niet alleen heel wat tijd besparen, maar ook ergernissen voorkomen. Dit is niet in het minst het geval wanneer je in grote partijen dient te werken. In de praktijk is het mogelijk om dit type plug te gebruiken bij het monteren van:

  • Latten;
  • Regels;
  • Vloerdelen

Voor de bovenstaande zaken geldt dat ze bovendien met behulp van slagpluggen gemonteerd kunnen worden in tal van verschillende soorten oppervlakken. Hierbij kan niet alleen worden gedacht aan stenen muren en vloeren, maar wat bovendien ook te denken van plafonds? De plug zal als gevolg van het inslaan van de schroef wijder worden gemaakt wat als gevolg heeft dat de plug zal gaan uitzetten en tegen het boorgat zal drukken. Hierdoor zal de schroef de plug verankeren.

Tips voor het optimaal gebruiken van de slagplug

Ben je van plan om gebruik te gaan maken van slagpluggen? Dan zal je dus in eerste instantie een gat dienen te boren in het materiaal dat je gaat bevestigen. Vergeet bovendien ook niet om het gat door te boren tot in de ondergrond. Houdt er rekening mee dat de diameter van het gat net iets kleiner dient te zijn dan dat waar de slagpluggen over beschikken. Let wel, het verschil mag niet meer dan één millimeter bedragen. Vervolgens kan je de slagplug aanbrengen door ze met een hamer in het gat te slaan. Het spreekt voor zich dat deze manier van bevestigen in de praktijk erg efficiënt werkt.

Behoefte aan andere pluggen? Geen probleem!

Het spreekt voor zich dat het aanbod met materiaal voor bevestiging vandaag de dag als zeer omvangrijk kan worden bestempeld. Dit betekent onder meer dat er in de praktijk een keuze kan worden gemaakt tussen tal van verschillende soorten pluggen. De zogenaamde spanpluggen zijn dan ook lang niet de enige mogelijkheden waar je voor kan kiezen. Andere opties zijn met name:

Heb je ook behoefte aan één of meerdere van de hierboven aangehaalde exemplaren? Dan spreekt het voor zich dat je ook voor het bestellen van deze exemplaren hier bij ons aan het goede adres bent. In ons ruime assortiment met materialen zijn de meest uiteenlopende pluggen terug te vinden, zodat jij altijd het beste exemplaar voor jouw karwei aan kan kopen.

Bestel jouw slagpluggen vandaag nog hier bij BNV Tools!

Het spreekt voor zich dat je hier in het assortiment van BNV Tools niet uitsluitend aan het juiste adres bent voor het bestellen van slagpluggen of een ander type plug waar je behoefte aan hebt. Bovendien maken wij het voor onze klanten ook nog mogelijk om tal van andere bouw gerelateerde artikelen te bestellen. Denk hierbij dan bijvoorbeeld onder meer aan de volgende zaken:

Het bestellen van jouw slagpluggen hier in onze online bouwmarkt zorgt er hoe dan ook voor dat je kan rekenen op een aantal zeer aantrekkelijke voordelen. Zo maak je niet alleen een keuze uit ons ruime assortiment, maar ben je altijd verzekerd van een zeer interessante, scherpe prijs. Bovendien is het ook nog eens zo dat je kan rekenen op gratis verzending bij een bestelling ter waarde van minstens 75 euro. Plaats je jouw bestelling voor 16:00 en zijn de artikelen die je wenst uit voorraad leverbaar? Dan worden deze dezelfde dag nog verzonden! Stuk voor stuk meer dan voldoende interessante redenen om ook jouw slagpluggen hier bij BNV tools te bestellen!

               Friulsider Logo

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box